Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: δε στελνει βενζινη στο καρμπ-runner vx 125

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rema Προβολή μηνύματος
    φλαντζα κεφαλης,πρεσσαρισμα,πλανισμα κεφαλης και ελατηρια γιατι μετα θα καιει λαδια,συνολο 150 τα ανταλακτικα και 100 η δουλεια,250 το ολον!αυτα με ειπε ο λεγαμενος!το μηχανακι δε παιρνει μπροστα λεει,γιατι με το που πατας μιζα στροβιλιζει τα νερα!
    αν οντως οι εξηγησεις που σου λεει ειναι αυτες τοτε αλλαξε μαστορα....
    ελεος.....
    υπαρχει μεθοδος που μετρανε τις απολειες πρεσαροντας αερα στον κυλινδρο για να δουνε ποσο χανει.
    η απλα πανε καπου και κανε μια απλη μετρηση συμπιεσης.
    αν εχει θεμα η φλατζα θα το δειξει.
    το ιδιο θα μπορουσε να δειξει ενας ελεγχος στεγανωτητας του ψυκτικου κυκλωματος.
    το στροβιλιζει τα νερα ειναι κατι χωρις κανενα νοημα στον κοσμο της μηχανολογιας.
    και εσυ αφου τον ξερεις οτι δεν το εχει μην πας και αφησεις τα καλα σ τα λεφτα.

Μέλος
    γεια σας φιλοι και φιλες.οπως καθε ανοιξη,ξεκιναει η νεα σεζον του σηριαλ,ελληνοιταλικης παραγωγης "γαμω τα σκουτερακια μου".

εξηγουμαι..
    ολα π[ηγαιναν καλα,το μηχανακι δουλευε ρολοι,ολο το χειμωνα πγηγαινε σφαιρα,τσακμακι,δυναμιτης.μεχρι που αποφασισα να αλλαξω ενα μπουζακι χτες,προληπτικα.
    με το που αλλαζω μπουζι,παρουσιασε τα εξης:

1)στην αρχη δεν επαιρνε.μετα πηρε αλλα δεν γυρνουσε η ροδα οσο εδινα γκαζι,αλλα παρπαριζε!!

2)οταν το εσβηνα,τα φωτακια του καντραν εμεναν αναμενα και εσβηναν οταν πατουσα το φρενο( με κλειστο διακοπτη)

3.εχασα το πισω φως.

ολα αυτα,και με το καινουργιο και με το παλιο μπουζι δοκιμασμενα

το πηγα σε μαστορα ηλεκτρολογο,τσεκαραμε καρμπ ολα ενταξει.μπουζι σπινθηρα κανονικα..μετα σκεφτηκαμε ιμμομπιλαιζερ.εφερα το μανισιο κλειδι,πηρε μπεροστα και αρχισε να γυρναει η ροδα στο μαρσαρισμα,αλλα με το 20 % της δυναμης.κοινως σερνονταν.μεχρι που μου ειπε οτι μαλλον ειναι η εξατμιση,βουλωσε και να παω να της χωσω ενα σιδερο μεσα να την ξεβουλωσω (τα τσακαλια οι μαστορες που λεγαμε και παλια)

συνοπτικα,αλλαξα μπουζι και εχασα το φως,τα αλλα τα φωτακια δεν εσβηναν αν δε πατουσα το φρενο,και το μηχανακι σερνεται.

ηλεκτρολογικο το ζητημα?μπουζοπιπα(εχει σπινθηρα κανονικα)?ηλεκτρονικη?
    ριξτε καμμια ιδεα ρε παιδια

ευχαριστω!

με βγαλμενη εξατμιση,τα ιδια,παιρνει μπροστα κανονικα αλλα παει με 5 το μηχανακι και στις ανηφορες δε παει καν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ψαξου σε αυτα που ελυσες για να αλλαξεις μπουζι μηπως ξεκουμπωσες καμμια φισα ή καμμια γειωση

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μάλλον ραγισμένη πορσελάνη στο μπουζί...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Μένουν φωτάκια αναμμένα με κλειστό διακόπτη? Μήπως κάτι μπήκε λάθος, η βραχυκύκλωσε με το λύσε δέσε? Όπως λέει και ο toyar έλεγξε ότι καλώδιο πείραξες.

Moderator
    ΡΕ θα με τρελάνετε..??

Εσείς για να αλλαξετες μπουζι λύνετε πλεξούδες..??

εγω ξερω οτι στα σκουτερ για να αλλαξεις μπουζι λυνεις τα μισα πλαστικα

Μέλος
    λοιπον απαντω σε ολους

λυνεις οντως τα μισα πλαστικα,και παραπανω.αλλα αλλαζεις μπουζι χωρις να ξεκουμπωσεις ουτε φισα,περα απο τα φλασακια.περαν τουτου,οτι ηλεκτρικο υπηρχε το ανοιξα,του εριξα σπρει επαφων,και τα ξανακουμπωσα,αρκετα προσεκτικα,και πλεον δεν εχω ηλεκτρικα προβληματα.αναβουν αυτα που πρεπει,σβηνουν αυτα που πρεπει.απο λαμπακια.μαζι με τα δικα μου..συμφωνα με τους ειδημονες,κατι γνωστους μου που λυνουν χαγιαμπουσες για πρωινο,πρεπει να κινηθω στα μονοπατια της υποπιεσης..

επεξεργασια,δεν απαντησα στον oddman.και με το παλιο και με το καινουργιο μπουζι το ενα και το αυτο..επισης,ο ιδιος τυπο; που μου ειπε να χωσω ενα σιδερο στην εξατμιση,μου ειπε οτι το μπουζι το καινουργιο το ngk το μακρυλαιμο ΔΕΝ ειναι αντιπαρασιτικο κσι μπορει νσ παθω μεγαλη ζημια.(δακο??)

επειδη δεν ξερω τι ελυσες.........το φιλτροκουτι σου ειναι καλα κλεισμενο;

Μέλος
    αεροστεγως και πεντακαθαρο,τσεκαρισμενο σημερα!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rema Προβολή μηνύματος
    επισης,ο ιδιος τυπο; που μου ειπε να χωσω ενα σιδερο στην εξατμιση,μου ειπε οτι το μπουζι το καινουργιο το ngk το μακρυλαιμο ΔΕΝ ειναι αντιπαρασιτικο κσι μπορει νσ παθω μεγαλη ζημια.(δακο??)
    Μπααα...

Μάλλον για μουχρίτσα το βλέπω να παθαίνεις...

Πες στον φιλο σου τον γουσταρλή να μην κραταει σιδερα οταν περνας απο κοντα του γιατί με το μη αντιπαρασιστικό μπουζί μπορεί να αρχίσει να τραγουδάει οπερέτες απο την λωκοτρυπίδα του..

Μέλος
    συνεχιζω με ενα δεδομενα!δεν ειναι τρομπα βενζινης,δεν ειναι ρουμπινετο,αυριο περιμενω πολαπλασιαστη και μπουζοπιπα και προσευχομαι να ειναι αυτο,αφενος γιατι τα προβληματα αρχισαν μολις αλλαξα μπουζι,αφετερου γιατι αν δεν ειναι κι αυτο θα το ανατιναξω!
    τα σεβη μου κυριοι!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ