Φιλε οτι και να εχει ξεφορτωσου το οπως μπορεις. παρε καποια Ιαπωνικη αρχαιολογια με τα ιδια λεφτα να την εχεις και οταν γερασεις. Οι Κινεζοι αυτα τα Κινεζικα τα εχουν μιας χρησεως(σαν τα κρανη), οταν σπασει απλα το πετανε και αγοραζουν αλλο.
Φιλε οτι και να εχει ξεφορτωσου το οπως μπορεις. παρε καποια Ιαπωνικη αρχαιολογια με τα ιδια λεφτα να την εχεις και οταν γερασεις. Οι Κινεζοι αυτα τα Κινεζικα τα εχουν μιας χρησεως(σαν τα κρανη), οταν σπασει απλα το πετανε και αγοραζουν αλλο.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Το μισό μοτέρ θέλει κολαούζο.....
Σπειρώματα κομμένα (που να μην έσφιγκα και με ροπόκλειδο δηλαδή), τάπα του λαδιού έχει φάει όλα τα σπειρώματα μέσα.
Κάρτερ έχει γρέζια μέσα, καμπάνα έτσι και έτσι, βίδα της καμπάνας σφίγγει μεν αλλά μόλις δουλέψει λίγο χαλαρώνει πάλι (με την ασφάλεια της πάνω εννοείται)....
Κυλινδροπίστονο, μπιέλα, γρανάζια σασμάν, φουρκέτα σασμάν, κεφαλή, βαλβίδες, καδένα, τεντωτήρες, βολάν κλπ είναι εντάξει.
Ακουω οδηγίες προς ναυτιλωμένους.
Και τελικά πρέπει να παίξω τζόκερ. Αφού του κάναμε τα κολαούζα και τα σχετικά, μοντάραμε τσάκ μπάμ και λεω ας το βάλω μπρος ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΑΝΑ.
Με καμπάνα πάνω γίνεται τρακτέρ. Χωρίς καμπάνα λειτουργεί μια χαρά.
Άρα κύριοι η καμπάνα την άκουσε.... (μετά απο 25.000χλμ)
με 120/150 ευρο παιρνεις λιφαν 110 μανιβελατο
με κατι παραπανω μιζατο,αλλαζεις δισκακια με οριτζιναλ honda και εισαι ενταξει
Καλά τα λες αλλά οτι μα ότι βρήσκω είναι χωρίς χαρτιά....![]()
ελα μου??????????????
απο που εισαι ?
Ακόμα και στο Stelpet παίζει κινητήρας για το παπί που θές αν κ είναι πιό τσιμπημένες οι τιμές του.. Βάλε έναν 125ρι να τελειώνεις.
Θα το κλειδώσω στην άκρη παιδιά μέχρι να μαζέψω τα χρήματα.... Δεν έχω άλλη επιλογή.....
Ορίστε πως εμπνεύστηκαν οι κινέζοι.... Οικολογικό μοντέλο και εσείς μου λέτε να το πετάξω!!!!!!
Λοιπόν μετά απο κάτι αποτυχίες με το car του τέστιν: -πόσο θα πάει να έρθει αθήνα? -300 φιλάρα! είπα να απευθυνθώ σε σας.
Όποιος έχει μοτέρ ή ξέρει κάποιον να πουλάει μοτέρ μέχρι 150 ευρώ ας μου στείλει ενα ΠΜ γιατί ξαναβγαλα το αμάξι έξω και μου χει φύγει μια 70άρα σε βενζίνες μέσα σε μια βδομάδα.... Δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση!