Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: Τί θα επιλέγατε...

3800 ?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Τα λεφτα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

Αφου εισαι Ξανθη, κανε ενα 'κοπο' και κατεβα Καβαλα να δεις 3-4 εμπόρους και εκειπέρα.
    Πριν κατεβεις ριξε κανα βλέφαρο αν εχει κάτι που σαρεσ, πάρε τηλ αν ειναι διαθέσιμα τραβα μια βολτα με το κτελ και γυρνα με μοτοσακο

Speedbikes
    Tomy's Bike
    Moto Tsourous

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    05 μοντέλο με 16000 χλμ...ναι καλά

Τα λεφτά είναι για γέλια πραγματικά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Τα λεφτα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

Αφου εισαι Ξανθη, κανε ενα 'κοπο' και κατεβα Καβαλα να δεις 3-4 εμπόρους και εκειπέρα.
    Πριν κατεβεις ριξε κανα βλέφαρο αν εχει κάτι που σαρεσ, πάρε τηλ αν ειναι διαθέσιμα τραβα μια βολτα με το κτελ και γυρνα με μοτοσακο

Speedbikes
    Tomy's Bike
    Moto Tsourous
    Kαι εμενα πολλα μου φαινονται αλλα στις αγγελιες δεν βρισκω και τιποτα φθηνοτερο να πω την αληθεια.
    Καβαλα ε?Πως και ετσι?Εχει μαντρες πολλες?Εγω ελεγα να παω θεσσαλονικη που σιγουρα θα βρω κατι.Απλα θα χρειαστω καμια διευθυνση γιατι δεν ξερω τιποτα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εχεις έρωτα με το συγκεκριμένο ή θέλεις προπέλα της BMW στο ντεπόζιτο?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από audioslave Προβολή μηνύματος
    Kαι εμενα πολλα μου φαινονται αλλα στις αγγελιες δεν βρισκω και τιποτα φθηνοτερο να πω την αληθεια.
    Καβαλα ε?Πως και ετσι?Εχει μαντρες πολλες?Εγω ελεγα να παω θεσσαλονικη που σιγουρα θα βρω κατι.Απλα θα χρειαστω καμια διευθυνση γιατι δεν ξερω τιποτα...
    Τα λινκ που σου εβαλα τα είδες? Εχει και διευθυνσεις και τηλεφωνα και διαθέσιμα μοτοσακα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εχεις έρωτα με το συγκεκριμένο ή θέλεις προπέλα της BMW στο ντεπόζιτο?
    Mπα τιποτα απ τα δυο.Απλα πιστευω οτι ειναι μια καλοζυγισμενη επιλογη για μενα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Τα λινκ που σου εβαλα τα είδες? Εχει και διευθυνσεις και τηλεφωνα και διαθέσιμα μοτοσακα
    Τα ειδα φιλε μου ναι.Μονο ενα ντακαρ εχει και αυτο ειναι απο 04 και πισω.Και ενα gs απλο που ειδα του '01 το εχει 2500.Οποτε δεν νομιζω να βρω εκει κατι πιο φθηνο..

Παιδια αυριο παω θεσσαλονικη.Ισως περασω και απο καβαλα που ειπε ο sapadak.Μπορειτε να μου πειτε προς ποιες περιοχες να παω να ψαξω?Ή κανεναν μεγαλο εμπορο με καλη φημη κτλπ
    Ευχαριστω

Ή κανεναν μεγαλο εμπορο με καλη φημη κτλπ
    Δεν υπάρχει αυτό , μην το ψάξεις καν . Βρες το μηχανάκι που θα σε ενδιαφέρει , κοίτα να έχει καλή τιμή , κοίτα να δεις και συ 5 βασικά πράγματα επάνω του ...και απο τα 10 που θα σου πει ο έμπορος για αυτό το μηχανάκι μην ακούσεις τίποτα , ψέματα θα ναι όλα .

Ξέρεις από γιατρό , δικηγόρο ...κτλ

Super Moderator
    Παιδια αυριο παω θεσσαλονικη.Ισως περασω και απο καβαλα που ειπε ο sapadak.Μπορειτε να μου πειτε προς ποιες περιοχες να παω να ψαξω?Ή κανεναν μεγαλο εμπορο με καλη φημη κτλπ
    Ευχαριστω
    Δες στο χάρτη και αν θες εξπλεϊν πες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_1.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	55,6 KB 
ID:	299574

Sapadak απο καβαλα μου εβαλες χαρτη ε?Δεν περασα τελικα γιατι δεν βολευε.Θεσσαλονικη ειμαι, και αυριο το πρωι θα κατεβω κεντρο και απο εκει οπου με βγαλει ο δρομος..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει αυτό , μην το ψάξεις καν . Βρες το μηχανάκι που θα σε ενδιαφέρει , κοίτα να έχει καλή τιμή , κοίτα να δεις και συ 5 βασικά πράγματα επάνω του ...και απο τα 10 που θα σου πει ο έμπορος για αυτό το μηχανάκι μην ακούσεις τίποτα , ψέματα θα ναι όλα .

Ξέρεις από γιατρό , δικηγόρο ...κτλ
    οκ

Καλημερα και παλι παιδια.Τζιφος η υποθεση στην σαλονικα.Δεν βρηκα τιποτα σε κανεναν εμπορο...
    Σκεφτομαι να παρω το dakar που ανεβασα πριν λιγα ποστ απ την αθηνα.Ο ιδιοκτητης μπορει να το παει σε μηχανικο λεει ουτως ωστε να μην χρειαστει να κατεβω κατω.Επειδη το μονο παλικαρι που εχω αθηνα και ξερει απ αυτα δεν απανταει στο κινητο,γνωριζει καποιος κανεναν αξιοπιστο μηχανικο κοντα στην ηλιουπολη?Αν ναι πως μπορω να το κανονισω και για την αμοιβη του?
    Συγνωμη για το πρηξιμο απλα εχω πελαγωσει με ολα αυτα και θελω λιγο βοηθεια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    αυτος που θα σου πουλησει το μηχανακι θα το παει στο μηχανικο?? προφανως θα σ πει ολα τελεια...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ρε τι θα γίνει με μένα??????
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 23:12
  2. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45
  3. Τι Θα Γινει Πια Με Τοσα Αυτοκινητα?