3800 ?
![]()
Τα λεφτα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
Αφου εισαι Ξανθη, κανε ενα 'κοπο' και κατεβα Καβαλα να δεις 3-4 εμπόρους και εκειπέρα.
Πριν κατεβεις ριξε κανα βλέφαρο αν εχει κάτι που σαρεσ, πάρε τηλ αν ειναι διαθέσιμα τραβα μια βολτα με το κτελ και γυρνα με μοτοσακο
Speedbikes
Tomy's Bike
Moto Tsourous
Παιδια αυριο παω θεσσαλονικη.Ισως περασω και απο καβαλα που ειπε ο sapadak.Μπορειτε να μου πειτε προς ποιες περιοχες να παω να ψαξω?Ή κανεναν μεγαλο εμπορο με καλη φημη κτλπ
Ευχαριστω
Δεν υπάρχει αυτό , μην το ψάξεις καν . Βρες το μηχανάκι που θα σε ενδιαφέρει , κοίτα να έχει καλή τιμή , κοίτα να δεις και συ 5 βασικά πράγματα επάνω του ...και απο τα 10 που θα σου πει ο έμπορος για αυτό το μηχανάκι μην ακούσεις τίποτα , ψέματα θα ναι όλα .
Ξέρεις από γιατρό , δικηγόρο ...κτλ![]()
Sapadak απο καβαλα μου εβαλες χαρτη ε?Δεν περασα τελικα γιατι δεν βολευε.Θεσσαλονικη ειμαι, και αυριο το πρωι θα κατεβω κεντρο και απο εκει οπου με βγαλει ο δρομος..
Καλημερα και παλι παιδια.Τζιφος η υποθεση στην σαλονικα.Δεν βρηκα τιποτα σε κανεναν εμπορο...
Σκεφτομαι να παρω το dakar που ανεβασα πριν λιγα ποστ απ την αθηνα.Ο ιδιοκτητης μπορει να το παει σε μηχανικο λεει ουτως ωστε να μην χρειαστει να κατεβω κατω.Επειδη το μονο παλικαρι που εχω αθηνα και ξερει απ αυτα δεν απανταει στο κινητο,γνωριζει καποιος κανεναν αξιοπιστο μηχανικο κοντα στην ηλιουπολη?Αν ναι πως μπορω να το κανονισω και για την αμοιβη του?
Συγνωμη για το πρηξιμο απλα εχω πελαγωσει με ολα αυτα και θελω λιγο βοηθεια...
αυτος που θα σου πουλησει το μηχανακι θα το παει στο μηχανικο?? προφανως θα σ πει ολα τελεια...
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!