Επισης μακρια απο funduro και KLE.
Αν το αφρικα δεν εχει γκαζι αυτα ειναι επιταφιος.
Παρε καλυτερα cbf η bandit ή fazer παλαιοτερο.
Επισης μακρια απο funduro και KLE.
Αν το αφρικα δεν εχει γκαζι αυτα ειναι επιταφιος.
Παρε καλυτερα cbf η bandit ή fazer παλαιοτερο.
ειναι μονοδρομος το v-strom 650 φιλε μου........η πιο λογικη αγορα!
αξιοπιστια-ασφαλεια σε μεγαλες ταχυτητες-οικονομικο στην αγορα και στην χρηση-πολη-βουνο-on/off- τελικη 200χμ/ω-το φορτωνεις-ευκολοπουλητο-βρισκεις πολλα σε καλη κατασταση....
its your choice!
![]()
σουπερ τενερε το παλιο!!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
xt600 και "130-140 αξιοπρεπώς" ,
μόνο σε χαράδρα με κομμένα φρένα ,
και αφού το έχουν σπρώξει πρώτα με γιγάντια σφεντόνα για να πιάσει τα πρώτα 100 εύκολα![]()
Το δικυλινδρο το θεωρω ακρως απαραιτητο για δικαβαλο ταξιδι με πραγματακια.Ειπαμε να κανουμε καμια παραχωρηση αλλα μην το ξεφτυλισουμε κιολας!
Vstrom ρε παιδια στα λεφτα αυτα δε παιζει...Αμα ειναι να ανεβασω το κεφαλαιο τοτε να δωσω και το Ντουκ και να παω για 990 να τελειωνω...
Αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω αυτη την στιγμη!
DR σχεδον αδυνατον να βρεις καποιο που να μην ειναι κανιβαλισμενο!
Τελευταία τροποποίηση από camen; 20/08/2013 στις 20:42.
Αληθές!!! Πραγματικό περιστατικό πριν καιρό. Έχω τη GS αραγμένη και είμαι μέσα σε ένα μαγαζί, όταν βλέπω ξαφνικά ένα τύπο τεραστίων διαστάσεων να περνάει παρέα με μια κοπέλα, κοντοστέκεται στη μηχανή και φεύγει... Μετά από λίγο ξαναπερνάει, κοιτάει πάλι τη μηχανή, κάνει να φύγει, γυρνάει και πάει να την καβαλήσει. Μην ξέροντας ποιες είναι οι διαθέσεις του πετάγομαι έξω και με το που φτάνω κοντά του και πριν προλάβω να μιλήσω μου λέει:
-Δικιά σου είναι ρε φίλε; Είπα να την καβαλήσω μπας και με δει ο ιδιοκτήτης και έρθει. Πόσο την πουλάς;
-Μα δεν έχει πωλητήριο, δεν την πουλάω...
-Σκέφτεσαι να την πουλήσεις αργότερα;
-Όχι, δεν έχω τέτοιο σκοπό (αρχίζω να πιστεύω όοτι ο τύπος είναι βαλτός και κάνει πλάκα).
-Να σου δώσω ένα τηλ εάν αλλάξεις γνώμη; Την έχεις στην πένα και μ' αρέσει το μηχανάκι. Έχω ένα Africa και έχω καταραστεί την ώρα και τη στιγμή που το πήρα, μέσα στην πόλη είναι αδύνατο να την κουμαντάρεις και θα την δώσω να ησυχάσω... Υπενθυμίζω πως ο τύπος ήταν σωστό γομάρι.
Τελικά έφερε και τη γυναίκα να δει τη μηχανή, της άρεσε πολύ, άρχισε πάλι τα παζάρια μπας και κάποια στιγμή θέλω να την πουλήσω να τον ειδοποιήσω...
Σκηνικό Νο 2: Σκάει πελάτης στη δουλειά, έρχεται καπάκι σ' εμένα επειδή ξέρει ότι καβαλάω μηχανή και μου λέει: Ρε συ, ξέρεις μήπως κανένα που να θέλει να αγοράσει Africa; Τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα να πάω στη δουλειά αλλά δεν αντέχεται άλλο, είναι τόσο βαριά και άβολη που μέχρι πρόβλημα στη μέση απέκτησα και έκανα ένα μήνα φυσιοθεραπείες!!!
Ειλικρινα ποτε δε περιμενα να ειναι τοσο μαπα η Αφρικανα
Θεωρουσα οτι ειναι ενα τιμιο αξιοπρεπες ταξιδιαρικο μηχανακι...
http://www.horizonsunlimited.com/hub...bmw-f650-33448
τροφη για σκεψη
Την αφρικανα την ειχα αρκετο καιρο,την ταξιδεψα,δικαβαλα,πολη,χωματα,τα παντα...και ειμαι 1,87 υψος και 100 κιλα.απορω πως τα λετε αυτα που λετε,η δεν την ειχατε η κανετε απλα υποθεσεις.κλασεις ανωτερη σε ολα απο το ΤΑ.