Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 119

Θέμα: Είναι προτιμότερο να "κλαίει" το παιδί μου σήμερα παρά εγώ αύριο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ax Παναγία μου τι άλλο θα διαβάσω σήμερα....?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ε τοτε τζαμπα ντορος γινεται για το κειμενο,αν ειναι λογικο για τους μοτοσυκλετιστες να μην καβαλησει ,ε τοτε για τους μη μοτοσυκλετιστες......ουτε στα ονειρα τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Ε τοτε τζαμπα ντορος γινεται για το κειμενο,αν ειναι λογικο για τους μοτοσυκλετιστες να μην καβαλησει ,ε τοτε για τους μη μοτοσυκλετιστες......ουτε στα ονειρα τους.
    όχι, μην τα μπερδεύεις....

το κείμενο είναι εντελώς λάθος ανεξαρτήτως των προσωπικών μας προτιμήσεων....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αυτο με τα 18 ετη, οτι ο αλλος ενηλικιωνεται...ειναι μεγαλη μ@λακια!
    επειδη το λεει καποιος νομος ή επειδη μας το εχουν κανει υποθετο και μας το εχουν δωσει σε μικρη ηλικια συνεχιζουμε το ιδιο βιολι...
    ο νομος απλα σε καλυπτει τοτε...δεν σημαινει οτι δεν εισαι ικανος νωριτερα, ουτε οτι θα εχει πηξει πληρως το μυαλο σου στα 18 ή στα 21 για busa...

στο Αμερικα π.χ. παιρνουν διπλωμα στα 16...αυτοι ειναι μ@λακες?
    Δεν είναι καθόλου μαλακία διότι το ζήτημα είναι νομικό!
    Μη συγχέεις σε ποιά ηλικία είναι κάποιος ουσιαστικά έτοιμος με το πότε νομικά καλύπτεται να ορίζει τη ζωή του.
    Κάθε χώρα βάζει ένα όριο που θεωρούν ότι οι περισσότεροι έχουν μια κάποια ωριμότητα να κάνουν κάποια πράγματα χωρίς μεγάλο ρίσκο για τους άλλους.
    Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι να οδηγήσουν ούτε στα 30,κάποιοι δεν πρέπει να οδηγάνε.
    Πρέπει όμως να μπει ένα εκτιμώμενο ηλικιακό όριο.
    Τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά σίγουρα καλύτερο απ'το να'ναι όλοι χύμα.
    μου θυμιζει τους πατεραδες που καπνιζουν και λενε στα παιδια τους "μην καπνιζεις"...
    αφου σε εχει σαν προτυπο ρε φιλε...σε βλεπει και σε θυμαται απ'οταν ηταν νηπιο να καβαλας το τουμπανο...και οταν στο ζητησει, θα του πεις
    -"οχι"
    -"μα γιατι?αφου εσυ καβαλας"
    -"αλλο εγω"...

τρομερη επιχειρηματολογια για να φερεις εναν εφηβο με τα νερα σου...
    Δε στέκει,εμένα κάπνιζε 2 πακέτα τη μέρα,εγώ δεν κάπνισα ποτέ για 2 λόγους:
    1)μου είχε πει μην καπνίζεις
    2)είχα ο ίδιος διαβάσει ότι το κάπνισμα είναι μαλακία και σε χαλάει

αν δλδ στα 16 του δουλεψει σ'ενα μπαρακι ή οτι αλλο και παρει ενα χαρβαλο παπι, τι θα κανεις? θα του το καψεις? γιατι? αφου το εχει παρει με δικα του χρηματα και μπορει να το συντηρει...
    Παπάρια μπορεί να συντηρεί απ΄τη στιγμή που εσύ το συντηρείς το παιδί(σπίτι,φαγητό,ένδυση) εξαρτάται από εσένα!
    Εσύ πάλι του επιτρέπεις να δουλέψει σε μπαράκι,είσαι ο κηδεμόνας του και έχεις τον πρώτο λόγο,μην τρελλαθούμε κιόλας!
    Στα 16 χρειάζεται και συγκατάθεση κηδεμόνα για δίπλωμα ούτως ή άλλως.

Μπορεί κάποιος να κάνει ό,τι θέλει μόνο όταν νομικά δεν εξαρτάται από κανένα(είναι δηλαδή ενήλικος) και έχει την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιεί ΟΛΕΣ τις ανάγκες του.
    Όσοι είχατε μηχανάκι πριν τα 18 είχατε επειδή επιτρέψανε οι κηδεμόνες σας να έχετε,δείτε την αλήθεια!
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 26/08/2013 στις 11:28.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Δυσκολο θεμα οντως και ο καθενας εχει τα δικια του μιας και το βλεπει απο διαφορετικη σκοπια.

Οταν γινει 18 ενηληκιωνεται?Μπα μαλλον τοτε ξεκινα η περιοδος ενηληκιωσης και τελειωνει στα 25-30 αναλογα το ατομο (τυχαιες οι ηλικιες).

Αν μπορεσει και παρει με δικα του λεφτα τι κανω? Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο αν του το'χεις ξεκόψει από πριν ρητά και κατηγορηματικά.

Ποσες φορες ειδα τον χαρο με τα ματια μου?Οχι πολλες,αλλα αρκετες για να ειμαι ακομη πιο επιφυλακτικος με το συγκεκριμενο θεμα.

Και εγω καποτε δεν εκανα αυτα που δεν θελω να κανει τωρα ο γιος μου?Ναι αλλα αλλες εποχες ,οπως λενε αρκετοι.Ολη τη μερα καβαλα σε ενα ποδηλατο,οποτε οταν πρωτοκαβαλησαμε μηχανακι δεν ητανε και τιποτε δυσκολο.Ασε μου η ενηλικιωση ερχοτανε πιο γρηγορα.

Αυτα ειναι μονο μερικα απο τα ερωτηματα που πρεπει να απαντησω σαν γονιος με βαση τον χαρακτηρα των δικων μου παιδιων.Ολες οι απαντησεις που δινω εχουνε ομως και τα "αλλα" τους.Τελικα και σε γυαλα να τα βαλουμε παλι εκει θα εχουμε το νου μας.

Συμπερασμα (φυσικα δικο μου):ας τους δωσουμε λοιπον οσα περισσοτερα εφοδια γινεται και ας ελπιζουμε για το καλυτερο,με κριτηριο ομως οχι τις δικες μας φοβιες αλλα την δικη τους ασφαλεια.
    Συμφωνώ.
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 26/08/2013 στις 11:27.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Και κατι ακομη που μολις θυμηθηκα με αφορμη το παραπανω ποστ. (καλη σου μερα Αρη)

Φιλος, του οποιου ο πατερας απο τα νιατα του καβαλαει μεχρι και τωρα (καμια ~50αρα) θεωρησε ως λυση για να αποτρεψει το παιδι απο τις μηχαανες να το παιρνει απο μικρο και να το πηγαινει στα νοσοκομεια δειχνοντας του τραυματισμενους μοτοσυκλετιστες που ειχαν καποιο ατυχημα.
    Το παιδι εννοειτε δεν ηθελε ουτε να ανεβει σε μηχανη, τον τελευταιο καιρο ομως αρχισαν να του αρεσουν αλλα δεν μπορει να ξεπερασει το τραυμα/φοβο που εχει για τις μηχανες απο μικρος.

Ακομη και αυτο αν και ακραιο ειναι αποτελεσματικο οπως φαινεται αλλα γιατι να το κανεις στο παιδι σου ρε πστμ;
    Για να του δείξεις και την άλλη όψη του νομίσματος που ονομάζεται κίνηση με μηχανάκι στο δρόμο.
    Την αλήθεια του δείχνεις...
    Αν δηλαδή του πέρναγες την εντύπωση ότι το μηχανάκι είναι μόνο ευχαρίστηση,ευχρηστία,ήλιος,θάλασσα,βυζάκια,κωλαράκι και του απέκρυπτες το -πάρα πολύ πιθανό- κόστος που έχει(πχ ΚΑΤ) θα ήταν καλύτερο ή πιο τίμιο;

Κάθε πράγμα έχει κόστος.Αν το πιθανό κόστος αυτό είναι μεγάλο, καλύτερα ν'αποφασίσει ο ενδιαφερόμενος όταν είναι ενήλικος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι καθόλου μαλακία διότι το ζήτημα είναι νομικό!
    Μη συγχέεις σε ποιά ηλικία είναι κάποιος ουσιαστικά έτοιμος με το πότε νομικά καλύπτεται να ορίζει τη ζωή του.
    Κάθε χώρα βάζει ένα όριο που θεωρούν ότι οι περισσότεροι έχουν μια κάποια ωριμότητα να κάνουν κάποια πράγματα χωρίς μεγάλο ρίσκο για τους άλλους.
    Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι να οδηγήσουν ούτε στα 30,κάποιοι δεν πρέπει να οδηγάνε.
    Πρέπει όμως να μπει ένα εκτιμώμενο ηλικιακό όριο.
    Τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά σίγουρα καλύτερο απ'το να'ναι όλοι χύμα.

μα αυτο ακριβως λεω...
    πατας στο νομικο κομματι της χωρας σου (Ελλαδα), ενω σε αλλες χωρες ισχυουν αλλα ορια και αλλοι νομοι...
    αρα μιλας για ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ηλικιακο οριο, που εχει θεσμοθετηθει απο καποιον που πιθανοτατα δεν ξερει καν τι ειναι μοτοσυκλετα (εναν υπουργο)...
    σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να ειναι ολοι χυμα, αλλα δεν μιλαμε για ολους...μιλαμε για το δικο σου παιδι και τι εφοδια και συμβουλες θα του δωσεις για να μπορεσει να ζησει καλυτερα...

Δε στέκει,εμένα κάπνιζε 2 πακέτα τη μέρα,εγώ δεν κάπνισα ποτέ για 2 λόγους:
    1)μου είχε πει μην καπνίζεις
    2)είχα ο ίδιος διαβάσει ότι το κάπνισμα είναι μαλακία και σε χαλάει

και εγω μια απο τα ιδια...αλλα οπως και να εχει ειναι ατοπο να σου λεει καποιος "μην το κανεις αυτο γιατι ειναι κακο" και να το κανει ο ιδιος...
    ειναι παραλογο και ανουσιο και αυτο φαινεται ξεκαθαρα στα ματια του 16αρη

Παπάρια μπορεί να συντηρεί απ΄τη στιγμή που εσύ το συντηρείς το παιδί(σπίτι,φαγητό,ένδυση) εξαρτάται από εσένα!
    Εσύ πάλι του επιτρέπεις να δουλέψει σε μπαράκι,είσαι ο κηδεμόνας του και έχεις τον πρώτο λόγο,μην τρελλαθούμε κιόλας!
    Στα 16 χρειάζεται και συγκατάθεση κηδεμόνα για δίπλωμα ούτως ή άλλως.

Μπορεί κάποιος να κάνει ό,τι θέλει μόνο όταν νομικά δεν εξαρτάται από κανένα(είναι δηλαδή ενήλικος) και έχει την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιεί ΟΛΕΣ τις ανάγκες του.
    Όσοι είχατε μηχανάκι πριν τα 18 είχατε επειδή επιτρέψανε οι κηδεμόνες σας να έχετε,δείτε την αλήθεια!

και ξαναλεω αυτο που ειχα γραψει παραπανω και δεν πηρα ουσιαστικα απαντηση...
    αν "παιξει" και το παιδι σου με το νομικο πλαισιο και οταν του επιτρεπει ο νομος, παρει το τουμπανο που τοσο πολυ επιθυμουσε και δεν εχει ιδεα απο αυτα τα πραγματα γιατι εσυ δεν ηθελες να εχει ιδεα...
    τοτε οι δικες σου πραξεις θα ειναι το "πασο" γιατι ο νομοθετης πλεον του επιτρεπει, και οι προσευχες να μην το βρει το κακο...

ακριβως γι'αυτο το πραγμα μιλαει και το κειμενο που ηταν ο λογος που ανοιχτηκε το thread και ειναι τοσο ειρωνικο...
    να αποτρεψουμε τα παιδια μας να καβαλανε αυτα τα "διαολια" γιατι ειναι κακα και ουουουο666 (ενω εμεις το κανουμε), για οσο μας επιτρεπει ο νομος και να τα "αφηνουμε" να σκοτωνονται οταν πλεον τους το επιτρεπει ο νομος γιατι απλουστατα δεν ειχαν κανεναν να τα συμβουλεψει σωστα και να τους δωσει να καταλαβουν καποια απλα πραγματα...

δλδ πιο το νοημα να μην σκοτωθει ενας 16αρης απο ενα παπι, απο το να σκοτωθει o ιδιος 5 χρονια αργοτερα απο ενα ss600??
    θα ειναι ο ιδιος που δεν του εχει μιλησει κανενας για κρανος και εξοπλισμο και θα κανει τα ιδια που θα εκανε 5 χρονια νωριτερα αλλα με τις διπλασιες ταχυτητες...

μην κρυβομαστε πισω απο ενα νομικο πλαισιο γτπ μου γιατι γυρναει μπουμερανγκ...ειναι απλη λογικη...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Για να του δείξεις και την άλλη όψη του νομίσματος που ονομάζεται κίνηση με μηχανάκι στο δρόμο.
    Την αλήθεια του δείχνεις...
    Αν δηλαδή του πέρναγες την εντύπωση ότι το μηχανάκι είναι μόνο ευχαρίστηση,ευχρηστία,ήλιος,θάλασσα,βυζάκια,κωλαράκι και του απέκρυπτες το -πάρα πολύ πιθανό- κόστος που έχει(πχ ΚΑΤ) θα ήταν καλύτερο ή πιο τίμιο;

Κάθε πράγμα έχει κόστος.Αν το πιθανό κόστος αυτό είναι μεγάλο, καλύτερα ν'αποφασίσει ο ενδιαφερόμενος όταν είναι ενήλικος.
    Εν μερη συμφωνω με το οτι πρεπει να ξερει και τις δυο οψεις, διαφωνω καθετα με τον τροπο.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Μολις εμαθα για ακομη ενα ατυχημα γνωστου μου...

Τι να πω ρε γμτ...

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Παλαιό μέλος
    kostaspetrou Αν μπορεσει και παρει με δικα του λεφτα τι κανω? Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο αν του το'χεις ξεκόψει από πριν ρητά και κατηγορηματικά.

Μην το δενεις και κομπο.Ξεκοβε οτι και οσο θελεις αν του καρφωθει στο μυαλο σιγα μην ρωτησει.Παραδειγματα με πιτσιρικαδες που αγορασανε μηχανακια εν αγνοια των γονιων,απειρα.

spyrakos35 όχι, μην τα μπερδεύεις....
    το κείμενο είναι εντελώς λάθος ανεξαρτήτως των προσωπικών μας προτιμήσεων....

Συμφωνω.

zephyr1 Ν ακουω απο πατεραδες μοτοσυκλετιστες οτι ο γιος-κορη δεν θα θελαν να καβαλησει ποτε μηχανακι ,δεν το περιμενα.

Αν καταλαβα καλα οι περισσοτεροι δεν λενε οτι δεν το θελουνε,απλα το φοβουνται και δικαια προβληματιζονται.Ισως και γιατι ξερουνε τι παιζει απο πρωτο χερι

Bradipous Φιλος, του οποιου ο πατερας απο τα νιατα του καβαλαει μεχρι και τωρα (καμια ~50αρα) θεωρησε ως λυση για να αποτρεψει το παιδι απο τις μηχαανες να το παιρνει απο μικρο και να το πηγαινει στα νοσοκομεια δειχνοντας του τραυματισμενους μοτοσυκλετιστες που ειχαν καποιο ατυχημα.

Χαιρετίσματα πες του...οπως λεει και ο endopandou

Παλαιό μέλος
    περηφανος πατερας μιας διχρονης ipila:γκομεναρας κορακλας....(ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ !!!:a07:
    ( για λογους που εχουμε συζητησει εδω και δεν εχω βρει λυση ακομα ...την ανεβαζω στο cbf για περιπου 2 χιλιομετρα εκτος κεντρικου δρομου ) ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

κακο 1) κοιταξε να δεις που στο κ@λοπαιδο του αρεσει ( μεχρι και να το βαζει μπροστα εχει μαθει )

κακο2) εχω κανει αρκετες αξονικες ( προληπτικες στην κεφαλα) ο δε χαρος μου εχει κλεισει το ματι αρκετες φορες

κακο3) ναι περασα απο την σχολη ακρανοβιτς-σουζας-κοντρας και αλλες ομορφιες με το τοτε xtaki μου

κακο4)ναι εμαθα απο στραβες δικες μου αλλα και απωλειες τριτων

κακο5) απο την στιγμη που εγινα πατερας καπως αυθορμητα αλλαξε ο τροπος οδηγησης μου και εμφανιστηκε ενα αισθημα φοβου-επιγνωσης της καταστασης στους δρομους ( μπορντελα με πετρες- παπουδες με αγροτικα χαρους- μεθυσμενους-κατσικια- κ.α) οποτε οδηγω πιο μαζεμενα ή πιο συνεσταλμενα ( αν ειναι το δευτερο ειναι καλο ...φανταζομαι θα ξεκαθαριστει στο μελλον)

καλο 1 ) σιγουρα θελω να οδηγησει η κορη μου μηχανη ,σιγουρα θα ηθελα να παμε μαζι μοτο βολτες ..

καλο2) θα ειμαι αυστηρος-καθετος ως προς τον εξοπλισμο

καλο 3) δεν θα ανεβει σε αλλο μηχανακι θα παρει το δικο της

καλο 4) θα της δειξω τι ρισκαρει ....ως επαγγελματιας οδηγος αυτοκινητου εχω επισης δει αρκετα ...και ως κουριερ-ντελιβερας επισης

καλο 5) θα προσπαθησω να της δειξω τι κερδιζει...

καλο 6) εχω την εμπειρια να της εξηγησω τι ειναι μαγκια πανω στην μηχανη

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΑΞΙΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ...ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ

Η ΣΤΡΑΒΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ :a019:...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΗ ΑΠΟΦΥΓΕΙ (οσο ειναι στο χερι της ) ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ ...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ....

ΝΙΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ !
    Τελευταία τροποποίηση από redfantomas; 26/08/2013 στις 15:49.
    οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....

οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....

Banned
    για μενα η μοτο ειναι επαγγελμα 15 χρονια τωρα,οδηγαω σχεδον καθημερινα
    για να αποκτησω την πρωτη μου μεχρι απ το σπιτι το εσκασα,και ναι οταν μαζεψα τα τα λεφτα την συντηρουσα μονος μου(αρε μπουρδελο ΙΤ ποσα τραβηξα για σενα να ξερες.......)
    περασα με επιτυχια το σταδιο της εφηβειας-καγκουριας-αφησα και κατι ενα βγαλμενο χερι,ενα σπασμενο ποδι,κατι διασεισεις,και αρκετα ακομα
    εχω δει τα χιλια μυρια στα τοσα χρονια(λογω κυριως δουλειας),απο ασχετους απο φιλους,γνωστους,συγγενεις που εκαναν το ταξιδι χωρις επιστροφη
    τα παιδια μου(4)στον αριθμο)εχουν επαφη με τις μοτο,απ οταν ανοιξαν τα ματια τους(ο ενας θελει να γινει και Ζητας )
    ξερω οτι οσο και καλα να τους εκπαιδευσω,οτι και να τους μαθω,πως οτι και να φορας,σε οσο καλη κατασταση και να εχεις την μηχανη σου,σε οσο καλη κατασταση και να εισαι,η στραβη δεν ειναι στο χερι σου
    δεν τους σπρωχνω-κανεναν τους-αγορια κοριτσια,δεν θα τους βαλω με το ζορι γιατι ζοριστικα εγω μικρος να ανεβω σε μηχανη,δεν θελω να τους δω πρωταθλητες(αν και καπου καπου το ευχομαι)θελω ολους να τους δω σωστους ανθρωπους,και σωστους-υπευθηνους οδηγους.τους εχω μαθει απο μολις σταθηκαν ορθιοι ποδηλατο(εδω πηρα και εγω)και τωρα παζαρευω ενα pw 50 και οι μονοι ενδοιασμοι ειναι οτι ειναι πολλα και δεν θα προλαβαινω με ενα,αλλα μεχρι εκει μπορω.και αν τους αρεσει θα βοηθησω θα δειξω οτι ξερω και οτι εχω μαθει(οπως κανω σε καθε πιστιρικα που εχει ορεξη ν ακουσει)θα προσπαθησω,και οταν μεγαλωσουν και παρουν δικια τους-αν θελουν-θα περιμενω να ακουσω το κλειδι στην πορτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Οσον αφορα τα ορια ηλικιας...
    Αν κρινεις απο το πως και τι ψηφίζει ο Ελληνας, δεν θα επρεπε ουτε στα 65 να παιρνει δίπλωμα.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    για να αποκτησω την πρωτη μου μεχρι απ το σπιτι το εσκασα,και ναι οταν μαζεψα τα τα λεφτα την συντηρουσα μονος μου(αρε μπουρδελο ΙΤ ποσα τραβηξα για σενα να ξερες.......)
    περασα με επιτυχια το σταδιο της εφηβειας-καγκουριας-αφησα και κατι ενα βγαλμενο χερι,ενα σπασμενο ποδι,κατι διασεισεις,και αρκετα ακομα
    εχω δει τα χιλια μυρια στα τοσα χρονια(λογω κυριως δουλειας),απο ασχετους απο φιλους,γνωστους,συγγενεις που εκαναν το ταξιδι χωρις επιστροφη
    τα παιδια μου(4)στον αριθμο)εχουν επαφη με τις μοτο,απ οταν ανοιξαν τα ματια τους(ο ενας θελει να γινει και Ζητας )
    ξερω οτι οσο και καλα να τους εκπαιδευσω,οτι και να τους μαθω,πως οτι και να φορας,σε οσο καλη κατασταση και να εχεις την μηχανη σου,σε οσο καλη κατασταση και να εισαι,η στραβη δεν ειναι στο χερι σου
    δεν τους σπρωχνω-κανεναν τους-αγορια κοριτσια,δεν θα τους βαλω με το ζορι γιατι ζοριστικα εγω μικρος να ανεβω σε μηχανη,δεν θελω να τους δω πρωταθλητες(αν και καπου καπου το ευχομαι)θελω ολους να τους δω σωστους ανθρωπους,και σωστους-υπευθηνους οδηγους.τους εχω μαθει απο μολις σταθηκαν ορθιοι ποδηλατο(εδω πηρα και εγω)και τωρα παζαρευω ενα pw 50 και οι μονοι ενδοιασμοι ειναι οτι ειναι πολλα και δεν θα προλαβαινω με ενα,αλλα μεχρι εκει μπορω.και αν τους αρεσει θα βοηθησω θα δειξω οτι ξερω και οτι εχω μαθει(οπως κανω σε καθε πιστιρικα που εχει ορεξη ν ακουσει)θα προσπαθησω,και οταν μεγαλωσουν και παρουν δικια τους-αν θελουν-θα περιμενω να ακουσω το κλειδι στην πορτα

Σ'ωραίος shooter....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    +++ πολλαααααα
    οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....

οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το νέο μου "κοριτσάκι" κι εγω!!
    από sarimarina στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2011, 18:52
  2. Τι είναι τούτο να το ξεριζωσω???
    από rockobok στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14