Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 88

Θέμα: F650gs η Transalp η Vstrom?

Για να μη με περασετε για κανα τσιφουτι,να εξηγησω οτι φετος βρηκα δουλεια σε μια αποσταση απο το μερος που μενω 25χιλ(τα τρια σε χωματοδρομο γιατι κοβω δρομο)...Το ωραριο ειναι σπαστο και παω 2 φορες τη μερα!Που σημαινει 100χιλ τη μερα!! Δε ξερω αν του χρονου θα ειμαι εκει,αλλα αν ειμαι τα 2λιτρα στα 100χιλ παραπανω με τη βενζινη στα 1,85€/lit στο νησι σημαινει 110€ το μηνα παραπανω! Αλλιως ουτε που θα τη συζηταγα τη καταναλωση.....Ακομα και αν επαιζε μεχρι ενα λιτρο διαφορα θα ηταν ΟΚ...Αλλα 2λιτρα(αν ισχυει τελικα κατι τετοιο)παραπανω με μηχανη με τα ιδια κυβικα και την ιδια ιπποδυναμη νομιζω δεν ειναι κατι ασημαντο στις μερες μας......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    - Το GS είναι ΟΛΑ με ψεκασμό, αν δε κάνω λάθος ήταν όταν παρουσιάστηκε η μόνη στην κατηγορία μονοκύλινδρη με ψεκασμό και ABS (αυτό σίγουρα).
    - Η διαφορά είναι εμφανέστατη, στον κινητήρα το δίμπουζο γράφει 2 spark, βγάζει μάτι!!!
    - Το αν έχεις ABS το ξεχωρίζεις από το μπουτόν του ABS στο τιμόνι, εάν είναι λειτουργικό και πατιέται έχει ABS πάνω, εάν δεν ανάβει και δεν πατιέται δεν έχει ABS.
    Thanks!! Αυτες ειναι χρησιμες πληροφοριες,οσο απλες φαινονται για εσενα,τοσο χρησιμες για εμενα που δε το ξερω καθολου το μοντελο!! Thanks!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panoswolf Προβολή μηνύματος
    Για να μη με περασετε για κανα τσιφουτι,να εξηγησω οτι φετος βρηκα δουλεια σε μια αποσταση απο το μερος που μενω 25χιλ(τα τρια σε χωματοδρομο γιατι κοβω δρομο)...Το ωραριο ειναι σπαστο και παω 2 φορες τη μερα!Που σημαινει 100χιλ τη μερα!! Δε ξερω αν του χρονου θα ειμαι εκει,αλλα αν ειμαι τα 2λιτρα στα 100χιλ παραπανω με τη βενζινη στα 1,85€/lit στο νησι σημαινει 110€ το μηνα παραπανω! Αλλιως ουτε που θα τη συζηταγα τη καταναλωση.....Ακομα και αν επαιζε μεχρι ενα λιτρο διαφορα θα ηταν ΟΚ...Αλλα 2λιτρα(αν ισχυει τελικα κατι τετοιο)παραπανω με μηχανη με τα ιδια κυβικα και την ιδια ιπποδυναμη νομιζω δεν ειναι κατι ασημαντο στις μερες μας......
    δεν εισαι τσιφουτης
    οι καιροι που ζουμε ειναι δυσκολοι..........

Φιλε AUFGEBRACHT το δικο σου εχει Abs? Αν ναι,λειτουργει καλα? γιατι κατι ακουω οτι επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας δεν αξιζει κ.τ.λ

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    δεν ειχα ΠΟΤΕ προσωπικη μοτο το TRANSALP 650 η 700
    ποιο ευελικτο εννοω σαν αισθηση,τωρα τι λενε οι αριθμοι για μεταξονια καστερ μαστερ μπλιμπλικια δεν ξερω δοκιμασμενο στις αφιδνες και με τα 2
    το 650 ειχε καλυτερη προστασια στον αερα απ το 700
    εσυ με ποιο ''γυρναγες'' πιο γρηγορα?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Φιλε AUFGEBRACHT το δικο σου εχει Abs? Αν ναι,λειτουργει καλα? γιατι κατι ακουω οτι επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας δεν αξιζει κ.τ.λ
    Ναι, το δικό μου έχει ABS και 2-3 φορές που το χρειάστηκα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω και μια χαρά λειτούργησε. Μπορεί να είναι παλαιότερης γενιάς αλλά αυτό σημαίνει π.χ. ότι είναι πιο βαρύ και ότι μπορεί να είναι πιο "ευαίσθητο" και να ενεργοποιείται πιο συχνά με ένα νεώτερης γενιάς, δε σημαίνει ότι είναι άχρηστο και δεν αξίζει.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    εσυ με ποιο ''γυρναγες'' πιο γρηγορα?
    με το 650 και και με irc λαστιχα
    το 700 ειχε metzeler tourance και μονη βαλιτσα πισω
    το 650 φουλ φουλε........

Banned
    προτιμησε μηχανακι με abs θα γλιτωσεις παααααααααααααααααααααααααρα πολλα

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    To βρήκα! Είχα ρωτήσει και εγώ εδώ πόσο καίει το ΤΑ γιατί όλοι λέγανε ότι καίει πολύ..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136669
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Ξερω Πανο αλλο ρωτησες αλλα τι να κανεις τα 650 στην Κω ρε φιλε?Πανω απο 60-70 δεν θα το πας που λεει ο λογος.Η σκουργια θα στο φαει.Αξιζει τον κοπο να ξοδευεσαι?Δωσε 600-700 ευρουδακια ,παρε ενα klr 250 να πας εκει που δεν θα σε πανε ποτε τα 650cc.Eγω σκυλομετανοιωσα που το εδωσα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1991_klr_250_white_blue.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	53,0 KB 
ID:	298211

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4002449/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3825719/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3949556/

Και κοστος συντηρησης σχεδον ανυπαρκτο.

Το ΤΑ 650 με το GS έχουν πράγματι περίπου 1,8 με 2 λτ/100 χλμ διαφορά στις ίδιες συνθήκες οδήγησης. Το ΤΑ το είχα, το GS το έχω 2 χρόνια. Κάνω από 60 έως 100 χλμ την ημέρα και έχω συγκρίνει καταναλώσεις στην ίδια διαδρομή. Όσον αφορά στις τιμές, πριν κανά μήνα με έπιασε η κλασική μανία να αλλάξω το GS γιατί...έτσι. Δεν το'βαλα αγγελία, πήγα βόλτα σε εμπόρους. Το κοίταξαν, όλοι το έπαιρναν, από 2700 έως 3000 και ήταν η πρώτη ίσως φορά που δεν άκουσα τις κλασικές παπαριές"τί να το κάνω, πώς να το πουλήσω, καλά μωρέ να σου κάνω τη χάρη να το φορτωθώ κλπ κλπ". Μιλάω φυσικά για ανταλλαγή, μοντ.2006 με 46.000 χλμ, άριστα συντηρημένο με παραστατικά συντήρησης. Με 1800 ευρώ πρόσεχε τί μηχανάκι θα πάρεις, εκτός βέβαια αν μιλάμε για απελπισμένο.

Μοντελο του 2006 τοσο κάνει και τα αξίζει!! Εγώ μιλάω για πιο παλιό..
    Το έχω σκεφτεί το klr αλλά απο την άλλη δε συμπαθώ τα εντουροειδη και πολύ...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι ακριβώς έτσι...
    ΤΑ600 μέχρι 1996 (χρυσές ζάντες, μονό δισκόφρενο) Ιαπωνικό
    ΤΑ600 1996-1999 (διπλό δισκόφρενο) Ιταλικό
    ΤΑ650 2000-2002 Ιταλικό
    Ξέρεις αν τα ίδια ισχύουν και την africa?
    Sent from me using a computer.

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δεν γνωρίζω για το αφρικα τι ισχύει. Δεν το έχω ψάξει σε τέτοιο βαθμό.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Καλλιτερο θεωρειται το πρωτο απ'ολα, το 650 που ειναι κατασκευη HRC. Απο κει και περα οσο πηγαιναν γινοσαντε ολο βαρυτερα και πιο δρομισια. Αυτα τα ολιγα μονο γνωριζω.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Tenere - Honda Transalp -BMW F650GS
    από TeoMV στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2010, 20:12
  2. Vstrom τον Οκτωμβριο ή Transalp αμμεσα??
    από Azzos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 22:29
  3. Transalp 700 η Vstrom 650 Βοήθεια!!
    από TEO1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 08:21
  4. BMW F650GS vs Transalp
    από tombell στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 19:59

Κανόνες δημοσιεύσεων