Σε ευχαριστώ!
όσο για τον τεο, είσαι απίστευτος!!!
όσο για όλους τους υπόλοιπους, τόσο χαβαλέ δεν έχω νιώσει πραγματικά πουθενά. Τόσο τρόλλινγκ, αλλα και η ψυχαγώγηση δεν είναι κακό πράγμα όσο και να ψοφάτε κάποιον πιστεύω όλοι κρύβετε ένα Black Humor μέσα σας, σας ευχαριστώ κι εσάς, με διασκεδάσατε, και αν και λίγο καθυστερημένα πήρα τις απαντήσεις που έψαχνα....
Παρεμπιπτόντως Τεο. Δεν έβαλα λάθος καύσιμα, αυτή την εντύπωση είχα, απλά κάτω απο την ποδιά είχε γυρίσει κάποιος το χερουλάκι του ντεποζιτου και δε τραβούσε βενζίνη και απλά έπρεπε να το ξανα επαναφέρω... αλλα ούτε φαινόταν και που να το φανταστώ, αφού έβαλα βενζίνη το αντιλήφθηκα και νόμιζα ότι το μπετόνι είχε μέσα πετρέλαιο έτσι είχα την εντύπωση ότι απο εκεί ήταν το πρόβλημα που δεν έπαιρνε... (Περιμένω περεταίρω τρολλ τώρα που είπα και την αλήθεια)
Υ.Γ. Έχετε πολύ πλάκα
Είδατε οι υπόλοιποι πώς μένει ευχαριστημένος ο άΘρωπος και επιστρέφει στο κατάστημα; Κάστομερ σέρβις για ξένοιαστα χιλιόμετρα.
@tasty: ξεμπέρδευε με τα τεχνικά για να σε αρχίσουμε με τα πιο σημαντικά δίπλωμα/ασφάλεια/κράνος. Τώρα που σε κάναμε πελάτη μη σε χάσουμε από δική σου μ@λακία...
Χαχαχα, και πάλι ευχαριστώ, εννοείται και θα ξεμπερδεύω, και όχι μόνο απο τα απλά πραγματάκια, μαζέυω λεφτά για κάτι πιο αξιόπιστο χωρίς κινεζίλα και αυτό ας χρησιμοποιείται στα χωράφια μας όπως τα αλλα 2 ταουνάκια.
Αναλόγως το τι έχει και για ποιόν λόγο το έχει
Γιατί να μην απαντήσω,)) είστε όλοι φιλαράκια μου.
Εδώ είστε φίλε μου, keep trolling, δε πρόκειται να σας ξεχάσω ποτέ![]()