ναι, ναι 'νταξει....
σε λιγο θα μας πειτε οτι ειχε και πιο πολυ δυναμη απο το 650...
και καλυτερο πλαισιο, καλυτερα φρενα, αναρτησεις and so on...
καβαλαγατε τα νεουδια τον χαρο με το 80αρι πισω γραναζι, κανατε σουζιτσες με 50χλμ/ωρα και σας πηγαινε το σκατο στην καλτσουλα..
και μετα απορειτε γιατι σας λεμε Κολοκοτρωνηδες...![]()
Κοίτα το MV Agusta trakosadenjerοposo θα γίνει κλασικo και θα πάρει μεγάλη αξία
αλλά τι σχέσει έχει μ εμένα?
οκ απο περιέργεια ή ενδιαφερον μπορείς να το πα΄ρεις να το δεις.
Εγώ όμως με ΤΔΜ900 - ΧΤ600 έκανα τις βόλτες της αρκούδας και αυτά θα είναι τα δικά μου κλασικά.
Είχα και μια παλιά καψούρα με το GSXR1100 (90s) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Γνώμη μου.
Σεβαστές οι ιδέες όλων φυσικά αλλά όταν ακούω μερικούς "κλασικούς" να μιλάν για μηχανάκια που μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν ήξεραν ότι υπάρχουν...
Είναι κάπως.
Κοίτα, devils...τα μηχανάκια και τα χλμ δεν ανακαλύφθηκαν την δεκαετία του 2000. Μια χαρά χλμ έβγαζαν τότε και στις τελικές τους και στις σούζες τους.
Και για να κάνεις σούζες δεν χρειάζεσαι δύναμη btw. Ροπή και στρωτό μοτέρ χρειάζεσαι. Οι σούζες με τσίτες και κόφτες, είναι για πουλμουρ στους άσχετους.
Δεν κοιταμε την τελικη τιμη αλλα την μεταβολη (το ποση αξια θα παρει οπως λεω).
Αν το ΤDM στα επομενα χρονια ανεβασει την αξια του 300% απο π.χ. 1000 σε 3000ευρο το αντιστοιχο agusta θα πρεπει να παει απο τα 7.000 στα 21.000 ευρο.
Αντιστοιχα και ενα αγωνιστικο που θα ξεκινησει με εξαψηφιο νουμερο τιμης αλλα ενδεχομενος να πεσει (εκτος και αν ηταν του rossi).
Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 06/09/2013 στις 20:20.
ρε παιδια για τι πραγμα μηλατε εχουμε ηδη επρος μας μηχανακια που αν δειτε ποσο κανανε τοτε και τωρα θα καταλαβετε για πιο λογο ειναι κλασσικα και κρατανε αξια.. για τι TDM και XT μηλαμε?
παρτε παραδηγμα ενα TDM850 του 89 και ενα VFR750R του 89.. το ενα το βρησκεις με κανα 1000ρικο αν δουλεβει ακομα το κολομοτερ του.. το αλλο κατω απο 25.000 χλομο...
http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-TDM...item3a83f5e8bc
http://www.ebay.co.uk/itm/1991-Honda...item3a831a9303
ORGIA!!!!!
Μια διευκρινιση , κατα τα γραφομενα σας βλεπω (στα δικα μου ματια) μια συνχυση μεταξυ ΚΛΑΣΙΚΟΥ , ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ , ΣΥΛΕΚΤΙΚΟΥ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ . Το τι ειναι κλασικο ειναι καθορισμενο και εχει να κανει με χρονολογικα κριτηρια και την κατασταση γνησιοτητας.
Κλασικο για παραδειγμα θεωρειτε το παρακατω μηχανακι , με συναισθηματικη αξια για εμενα.
![]()
Το monster (696, 796 klp) πιστεύω μπορεί να γίνει κλασσικό κάποτε.