υπαρχει κανεις που το σκεφτεται σοβαρα για ολλανδια ή εστω μονακο,νικαια και να συναντηθουμε με τα παιδια;απο ελβετια ξερω οτι ειναι σουπερ-ντουπερ γιατι εχω φτασει ως εκει με το παλιο μου αισθημα(μπου-μπου) φυσικα.αν ειναι κανεις που γουσταρει να το κουβεντιασουμε σοβαρα να ποσταρει γιατι πρεπει να κανουμε κουμαντα για αδειες και γκαφρά.για να σας δω τωρα!και κανενας πατριωτης απο ιταλια γερμανια δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.
Το σκέπτομαι σοβαρά, αλλά δεν έχω ακόμα την ευχέρεια να σιγουρέψω. Κατά Μάιο μεριά θα ξέρω γμτ!
![]()
![]()
Τοτε θα το συγουρεψουμε ολοι με φαινεται ...............
Προς το παρον μπλαντιφακινγκ οικονομιες !!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ετσι γιατι παντα κατι προκειπτει τελευταια στιγμη και μας χαλαει το προγραμμα.ας το εχουμε καπου στο νου μας για να παμε
Λοιπόν, επειδή είμαι ανώμαλος τύπος, θα μοιραστώ την τελευταία φαντασίωσή μου:
Μερος 1: Αθήνα-Βερολίνο και επίσκεψη τον velisaris. Αν ως τότε έχει πάρει μηχανάκι ο φίφης, εννοείται βόλτα μέχρι Σουηδία, μόνο και μόνο για να περάσουμε τη γέφυρα του Oresund!
Μέρος 2: Βερολίνο-Ολλανδία και catch up με την εκεί παλιοπαρέα. Ελαφρύς (πεζός) τουρισμός στα πέριξ (βλ. Red District και τα συναφή) και...
Μέρος 3: Ομαδική κατάβαση στις δυτικές Άλπεις για Centopassi!
Μέρος 4: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Με ή χωρίς ενδιάμεσο μοτοτουρισμό στην Ιταλία. Καπάκι γύρα Θεσσαλίας ή Στερεάς νομίζω *δεν* ενδείκνυται
---
Σχόλιο 1: Μακάρι να μπορούσα να το κάνω όλο αυτό με το CB, για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Το βρωμοσούζουκο δεν ξέρω τι θα βγάλει στο δρόμο!
Σχόλιο 2: Πολλά τα χλμ Άρη, μάλλον (σίγουρα) θα χρειαστεί να προγραμματίσω ελαφρύ σέρβις καθ'οδόν, αλλά οι ολλανδοί φίλοι μας μάλλον μπορούν να με κονεξάρουν.
Σχόλιο 3: Σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής είναι εφικτή η συνάντηση με άλλους συναδέλφους GT, πριν ή μετά το Centopassi.
---
Το ένα και μόνο θέμα που αποτελεί εμπόδιο είναι η ΑΔΕΙΑ από την εργασία και τίποτα άλλο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατρέ μου είμαι σοβαρά?
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Ναι και είναι κολλητικό...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Γιατρέ μου είμαι σοβαρά?
![]()
Αυτό δεν είναι φαντασίωση αλλά οργασμόςΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Λοιπόν, επειδή είμαι ανώμαλος τύπος, θα μοιραστώ την τελευταία φαντασίωσή μου:
Μερος 1: Αθήνα-Βερολίνο και επίσκεψη τον velisaris. Αν ως τότε έχει πάρει μηχανάκι ο φίφης, εννοείται βόλτα μέχρι Σουηδία, μόνο και μόνο για να περάσουμε τη γέφυρα του Oresund!
Μέρος 2: Βερολίνο-Ολλανδία και catch up με την εκεί παλιοπαρέα. Ελαφρύς (πεζός) τουρισμός στα πέριξ (βλ. Red District και τα συναφή) και...
Μέρος 3: Ομαδική κατάβαση στις δυτικές Άλπεις για Centopassi!
Μέρος 4: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Με ή χωρίς ενδιάμεσο μοτοτουρισμό στην Ιταλία. Καπάκι γύρα Θεσσαλίας ή Στερεάς νομίζω *δεν* ενδείκνυται
---
Σχόλιο 1: Μακάρι να μπορούσα να το κάνω όλο αυτό με το CB, για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Το βρωμοσούζουκο δεν ξέρω τι θα βγάλει στο δρόμο!
Σχόλιο 2: Πολλά τα χλμ Άρη, μάλλον (σίγουρα) θα χρειαστεί να προγραμματίσω ελαφρύ σέρβις καθ'οδόν, αλλά οι ολλανδοί φίλοι μας μάλλον μπορούν να με κονεξάρουν.
Σχόλιο 3: Σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής είναι εφικτή η συνάντηση με άλλους συναδέλφους GT, πριν ή μετά το Centopassi.
---
Το ένα και μόνο θέμα που αποτελεί εμπόδιο είναι η ΑΔΕΙΑ από την εργασία και τίποτα άλλο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατρέ μου είμαι σοβαρά?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Σεμνάάάάάάάάά...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αυτό δεν είναι φαντασίωση αλλά οργασμός![]()
Μπορώ να έχω τέτοιους όπως περιγράφηκαν απάνω πολλαπλούς κατα φαντασίαν?Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αυτό δεν είναι φαντασίωση αλλά οργασμός![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Όχι σεμνά............... ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σεμνάάάάάάάάά...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε