ποιός διάλος είναι ο φαροφύλακας πάλι???
![]()
που παει το μυαλο σου?
Τι να πει κανείς για το γιατρό και το ήθος του απλά συγκινιτικός εκτός αγώνων
Σήμερα, ο Valentino Rossi αποκάλυψε το κράνος με το οποίο θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα, ένα κράνος αφιερωμένο στον πρόωρα χαμένο φίλο του, τον Marco Simoncelli. Σε περίοπτη θέση, τα λόγια των Pink Floyd: "Μακάρι να ήσουν εδώ..."
"Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό, διότι έχει περάσει αρκετό διάστημα που ο Marco δεν είναι μαζί μας. Εδώ είναι ο αγώνας του, περισσότερο απ' ότι είναι δικός μου, διότι το σπίτι του είναι πιο κοντά και η πίστα έχει το όνομά του!" εξήγησε ο Rossi.
"Έτσι αποφασίσαμε να τον θυμηθούμε μ' ένα τραγούδι των Pink Floyd, το οποίο - κάθε φορά που το ακούω - μου θυμίζει τον Marco! Αυτή ήταν η ιδέα, ένας φόρος τιμής σ' αυτόν...".
μπορει κανενας παο τους εδω καλλιτεχνες να<φτιαξει>ενα βιντεακι του super sic με την επενδυση την μουσικη των pink floyd?
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
υποθετω ο αγωνας ειναι στις 3. Παιζει κανενα λινκ;
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Ta λ7 δεν είναι ποτέ αρκετά μικρέ κόρακα και το τραγούδι των πινκ φλόιντ παίζει να μην το έχει ακούσει και ποτέ (βλέπε ηλικία)
Άρα το κάθε φορά που ακούω το τραγούδι, εμένα μου ακούγετε κάπως...
Ίσως γιατί ενώ είμαι και φαν της μουσικής αυτής (πουρό), το άσμα έχω να το ακούσω πάνω από χρόνο.
Κάποιος κακόβουλος λοιπόν θα μπορούσε να πει ότι έχει να κάνει με τα πνευματικά γκουχ γκουχ δικαιωματα η επιλογή ενός "ρετρό" άσματος.
Τεσπά μακάρι να μην είναι έτσι.
Μακάρι για τον ίδιο πάνω απ όλα.
Η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκάτα που είμαστε δύσπιστοι πια σε όλα.
Ξαναλέω
Μακάρι πραγματίκα να έγινε όλο αυτό με το χέρι στη καρδιά.
![]()
ETΣΙ ρε Άρχοντα Νακαγκάμι! ΕΤΣΙ! Χαστούκι στην υποκρισία των ανθρωπίδων που ούτε αυτοκόλλητο του Τομισάβα δεν θυμούνται να κολλήσουν.
Που θα μας πουν πως έσκασαν απο τη στεναχώρια για τον Μάρκο τους αλλά τον Σόγια δεν τον θυμούνται καν.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ο Αγκο είπε για 3 φαβορί
Τον Πετρογκαζάκι έξω !!!
Ποιός ξέρει γιατί???
![]()