Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 127

Θέμα: CBR F4 vs ALL η επιστροφή!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τα είχε βάλει στο παλιό το θρεντ. Τα θυμάμαι.

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί σου λέω ότι τα παίρνεις όλα προσωπικά?

Πήγαινε κρύψου και σε καμιά σπηλιά να μη σε βλέπει ο κόσμος και σε φτύνει

Και για να σου το πω κι αλλιώς, αν είσαι μάγκας, όπως θα έρθεις να το κοκορευτείς άμα το πατήσεις το 1300άρι, έτσι να έρθεις να ακούσεις και την καζούρα σου, και το πείραγμα και όλα άμα τσακώσεις την τσαπού.
    Αυτό είναι παντελονάτο.
    εγω μεσα ειμαι δεν εχω προβλημα σ'αυτο που λες για το παντελονατο!!!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Toumpas Προβολή μηνύματος
    Σε πάω ρε Αργύρη γιατί αν και 39 έχεις καρδιά μικρού παιδιού και μυαλό κανίβαλου (κάπως έτσι τέλος πάντων..) !!!!
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao: τι μλκ είναι :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Πάντως παίδες ο Αργύρης στα μέγαρα είναι γρήγορος. Ίσως γι αυτό και δεν του απαντάει κανείς για την κόντρα που τόσο καιρό ζητάει... :kokoko:
    Αrgiri(39? wtf!...)Vale και συ επιτέλους ρε παιδάκι μου μια φάκεν κάμερα να τελειώνουμε. Δεν καταλαβαίνεις πως έχουν πέσει πολλοί δράκοι στα παραμύθια των φόρουμ γι αυτό και είναι επιφυλακτικά τα παιδιά.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Ίσως γι αυτό και δεν του απαντάει κανείς για την κόντρα που τόσο καιρό ζητάει... :kokoko:
    Αrgiri(39? wtf!...)Vale και συ επιτέλους ρε παιδάκι μου μια φάκεν κάμερα να τελειώνουμε. Δεν καταλαβαίνεις πως έχουν πέσει πολλοί δράκοι στα παραμύθια των φόρουμ γι αυτό και είναι επιφυλακτικά τα παιδιά.
    καλά, μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κατεξοχήν γρήγορος...
    ξέχασες που σε πέρασα από πάνω δικάβαλος, με λάστιχο πενταετίας ε ;
    κι αν εσύ μου πεις ότι δε κάναμε κόντρα θα σου πω πολύ απλά ότι απλά δε το ξερες

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Μπομπα το εργαλειο και τα βιντεο!!

Κερνα πονο και τσαι ρε Αργυρη στα Μπαγκοσμια γατακια με τα μαστοδοντα!!
    Quod me nutrit... me destruit.....

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καλά, μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κατεξοχήν γρήγορος...
    ξέχασες που σε πέρασα από πάνω δικάβαλος, με λάστιχο πενταετίας ε ;
    κι αν εσύ μου πεις ότι δε κάναμε κόντρα θα σου πω πολύ απλά ότι απλά δε το ξερες
    Εγώ baby αργός είμαι, για κόντρα με τον Αργύρη ξαναλέω δεν κατεβαίνει κανείς...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao: τι μλκ είναι :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Πάντως παίδες ο Αργύρης στα μέγαρα είναι γρήγορος. Ίσως γι αυτό και δεν του απαντάει κανείς για την κόντρα που τόσο καιρό ζητάει... :kokoko:
    endopandou ευχαριστω πολυ!!! που θα παει ρε φιλε κατι θα κανω... θελω να βρω μια καλη βαση για το ντεποζιτο να μην ενοχλει και να τα δειχνει ολα...

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Να είσαι καλά αργύρη που είσαι γρήγορος και τσαμπουκάς και δε μασάς να δείξεις τα χέρια και τα γκάζια σου! Εγώ που έχω μαστόδοντο παλιό δεν τολμάω να τα βάλω με τόσο γρήγορα μηχανάκια σαν το δικό σου. Είχε ένα φιλαράκι ένα τέτοιο και μου κουνιότανε όταν με πέρασε στο 400άρι! Φόραγε βέβαια τελικό, πάουερ αρχίδι και φίλτρο και το δικό μου μαμά! Λογικό! 285 κιλά γεμάτο το δικό μου! Μπράβο σου και τα μέγαρα! Χώσε! Είμαστε εδώ και σε κοιτάμε! (Το κεφάλι μας το θέλουμε και δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα!)

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    θελω να βρω μια καλη βαση για το ντεποζιτο να μην ενοχλει και να τα δειχνει ολα...
    Αντί να βρεις "μια καλή βάση", δοκίμασε να βγάλεις τη μαύρη ζελατίνα
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Μπομπα το εργαλειο και τα βιντεο!!

Κερνα πονο και τσαι ρε Αργυρη στα Μπαγκοσμια γατακια με τα μαστοδοντα!!
    Ευχαριστω (Mostra)damoS ειναι αποτελεσμα με πολλες ωρες προσωπικης δουλειας και φιλων!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Να είσαι καλά αργύρη που είσαι γρήγορος και τσαμπουκάς και δε μασάς να δείξεις τα χέρια και τα γκάζια σου! Εγώ που έχω μαστόδοντο παλιό δεν τολμάω να τα βάλω με τόσο γρήγορα μηχανάκια σαν το δικό σου. Είχε ένα φιλαράκι ένα τέτοιο και μου κουνιότανε όταν με πέρασε στο 400άρι! Φόραγε βέβαια τελικό, πάουερ αρχίδι και φίλτρο και το δικό μου μαμά! Λογικό! 285 κιλά γεμάτο το δικό μου! Μπράβο σου και τα μέγαρα! Χώσε! Είμαστε εδώ και σε κοιτάμε! (Το κεφάλι μας το θέλουμε και δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα!)
    thanos_s οσο για τα cb1300, το δικο μου ειναι γυρω στα 125 τροχο με ολοσωμη, φιλτρο, και airbox mod. 400αρι εχει πολυ καλο, και απο εκει και μετα με μαζευουν μηχανακια και με λιγοτερα αλογα (ss600) λογω αεροδυναμικης που καταπινει την ιπποδυναμη του..
    400 μετρα παντως ακομα και τελειως μαμα, με καλο οδηγο, 600αρι δεν στεκεται διπλα ΟΥΤΕ για πλακα.
    μα αυτο ακριβως λεω...οτι ΔΕΝ συγκρινονται !
    Σημερα ομως, υπαρχουν ανθρωποι που συγκρινουν cbr600F με cb1000R και τα βγαζουν και πιο γρηγορα

devil's animal all arounder αλλα μην μας το παιζετε και ντραγκστεραδες...γ@μω τα 400αρια μου γ@μω...
    το μηχανακι οντως ειναι ενα τιμιο ss 10ετιας και μεχρι εκει...και μαλιστα οταν βγηκε δεν ηταν καν και το σκληρυνικοπυρηνικοτερο της παρεας...
    μην μας τσαμπουνατε 290αρες τελικες και 0-200χλμ καλυτερα απο τα γυμνα 1300αρια γιατι θα σκοτωσω ολο το χωριο και θα ψαρεψω φαλαινοκαρχαριες με αποχη...
    αντε, τσουρεκια εγιναν με τον ταφο...

theofilos888 Μου δημιουργείται η εντύπωση, πώς όλοι όσοι καβάλησαν ένα cbr 600 f και διαπίστωσαν ιδίοις ώμασοι τι είδους μοτοσυκλέτες φτιάχνει αυτή η ρημάδα η εταιρεία, αποφάσισαν να πηδήξουν όλο τον κόσμο χωρίς να ξέρουν που βρίσκεται το ..... τους! Το εν λόγω μοτοσακό είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο με πολλές δυνατότητες, αλλα σαν να τα ακούω πολλα τα κατορθώματα από μηχανακια 10ετίας και βάλε. 400άρια πιο γρήγορα και από top fuel dragster, τελικές από cbr xx και άνω, συμπεριφορές στη στροφή τουλάχιστον για σεμινάριο! Ένα f ήθελε και ο rossi για να πάρει πρωτάθλημα στα moto gp. Είμαι λάθος;

sapila racing Μάλλον εννοούσε τα 1000ρια και 1300ρια που οπως λέει πάτησε με το F4 εννοώντας οτι ειναι κουλοί.
    Argiris το F4 καλό και χρυσό για βόλτες κλπ αλλά βρισκει κατω για πλάκα, πόσο γυρνας Μεγαρα?

sniper Καλά δεν βρίσκει και τόσο εύκολα κάτω... μην το πας στα χωριάφια κι εσύ... Εμένα ποτέ δεν βρήκε κάτω.

sniper Δεν ξέρω.. Εγώ δεν είχα ξύσει ποτέ κάτω με το FiS που είχα... βέβαια ποτέ δεν το έστριψα χωρίς να βγώ έξω απο τη μηχανή... Μπορεί και να μην το πίεσα.. Εξάτμιση είχα μια mivv που ήταν πιο ψηλά από τη μαμά..
    Το 954 βρίσκει γι αυτό κι έφυγαν αμέσως οι μπίλιες και ξύνει και τα πατάκια αλλά το πιέζω για να γίνουν αυτά...
    Η ένστασή μου ηταν ότι δεν βρίσκει κάτω για πλάκα εκτός αν το πιέσει κάποιος πολύ.

sniper κ ρολ κ σταματημένοι στα 400...
    ΟΚ υπέρτατε αναβάτη..
    Εσύ τα ξέρεις όλα κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και προσπαθούμε να υποτιμήσουμε το f4.

Bladerunner Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω:
    To F4 πατάει τα 1300άρια. - Το 600RR πατάει το F4. Συνεπώς το RR πατάει ...τι; Boeing 747;

pipe_smoker Μην πάει το μυαλό σου στο κακό Δεν είδες τι λέγεται εδώ μέσα?
    Απλά σε είδε με το F4i και την έβαλε κάτω απ'τα σκέλια από το φόβο του

sniper Σε λιγο θα μας πείτε ότι παίρνει κι 600 στα 0-400..

sniper Την υπέρμετρη υπερβολή καυτηριάσαμε... και τα ντραγκστεράδικα και κοντράκικα σχόλια..

sniper Aπλό...
    το 600FS είναι το καλύτερο έβερ μοτοσακό
    παίρνει τα παντα όλα τα μοτοσακά ρολαριστά και στα 0-400
    δεν βρίσκει κάτω (εκτός αν πέσεις)
    κάνει στα Μέγαρα κάτω από 1.10
    Eχει τελική 1,2 Μach (0,1 mach κάτω από το κατάπτυστο Βεστρομ)
    Άρα όσοι πάνε και δίνουν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν κάτι άλλο είναι αφελείς.

θεοφιλε εσεις τα γραφατε οχι εγω οταν σας ειπα οτι περασα αυτα τα μηχανακια... το οτι εγω κανω αυτα που κανω ειναι για μενα και γιατι το γουσταρω!!! οχι για τους αλλους...ουτε ειπα ποτε... ποτε ομως!!! οτι ειναι το καλυτερο μηχανακι... για εμενα ειναι!!! γιατι αυτο εχω και με αυτο περναω την ωρα και κανω τα κεφια μου!!! αλλα οταν λεω οτι ναι εγω περασα τα συγκεκριμενα μηχανακια γιατι ειναι πιο βαρια και εχουν σχεδον την ιδια δυναμη με το δικο μου... ολοι λεγανε οτι δεν γινεται και χιλιες δυο αλλες να μην πω τι...λοιπον εμενα μ'αρεσει αυτο που κανω και το γουσταρω να βουλωνω στοματακια οταν μου λενε οτι δεν γινεται κατι που εχω κανει!!! μπορει να ειμαι λαθος αλλα ετσι ειμαι γι'αυτο και τα βιντεο και οι φωτο!!!
    Τελευταία τροποποίηση από ArgirisVale; 19/09/2013 στις 05:05.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αντί να βρεις "μια καλή βάση", δοκίμασε να βγάλεις τη μαύρη ζελατίνα
    BLiTzER δεν ειναι μαυρη ειναι καπνιστη...χαχαχαχα!!! με αυτην την ζελατινα πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο οτι εχω παρατηρησει στην αντανακλαση του ηλιου (κατι σαν φιλτρο) η βαση ειναι το προβλημα γιατι λογο υψους 1,87 δεν μπορω να σκιψω και κοπαναω πανω στην καμερα!!!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου

Ξαναποστάρεις πράγματα που σου είχαμε πει πριν κανά 10μηνο...
    Μά'στα...
    Το point σου ποιό είναι?

Βρέθηκε τελικά κανείς από δω μέσα με ένα ρημάδι 1300άρι και βάλατε την κόντρα και τον τσάγιασες, και ήρθες ντοκουμενταρισμένος να μας χτυπήσεις στα μούτρα αυτά που σου λέγαμε?

Μα την Παναγία θα ακυρώσω ό,τι σχέδια έχω για αγορά μηχανής και θα πάω να πάρω ένα CB1300, να το δανείσω στον devil's...
    Κλείσ'τε ραντεβού κι ενημερώστε μας για μέρος και ώρα.

Να βάλει και ο μακ κίτρινο μπανεράκι πάνω πάνω όπως με τα αυτοκόλλητα, την ετήσια κλπ.
    Guest star ο Βλάσσης με το sunny του, και το event θα ανοίξουν οι Σκουοσκουοσκουορπιορπιορπιορπιουοοονννς....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μα την Παναγία θα ακυρώσω ό,τι σχέδια έχω για αγορά μηχανής ....
    τι θες να παρεις ρε τραχανοπλαγια??
    δεν πιστευω κανενα CBR F4? αυτα ειναι ταφοι και δεν πιανουν ουτε 250 πραγματικα...

και γ@μιεται το thread εντελως...οχι οτι απο την αρχη δεν ηταν, αλλα λεμε τωρα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τι θες να παρεις ρε τραχανοπλαγια??
    Μακάρι να'ξερα

Σκέφτουμαι διάφουρα. Προς ss την πάω τη δουλειά (μάλλον).
    Πάντως όχι το F4 μή φοβάσαι

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR F4 vs ALL
    από ArgirisVale στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 355
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2012, 02:06
  2. CBR 1000 Vs R1
    από wintersunset στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:57
  3. CBR 600RR vs ανταγωνισμός