Η suzuki πιστευω ηταν πιο μπροστα και σε πιοτητα,επιδοσεις,τεχνολογια.Τωρα πως την πατησε με τα σασμαν του andress!
FB 100 ηταν το πρωτο 100αρι, με καδενα χαμηλου θορυβου, τεντωτηρα,φυγοκενρικο, το πρωτο SHOGOUN εχει και μια βαλβιδα θερμοκρασιας πανω στο κυλιδρο,αν θυμαμε καλα, ακομα φημες λενε το SHOGUN που ηταν ιδιο με το kaze-r εχει μεγαλυτερο κομβιο στην μπιελα κλπ
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ........??
Μπράβο.......??
Όποιος πάντως πάει γιά τό Σουζούκι,άν τό βρεί
νά πάει γιά τό λίφτιγκ μέ τά τελευταία χρώματα
όπου καί μάλλον βελτιώθηκε τό θέμα μέ τά δισκάκια..!!
Όταν έψαχνα ή Θεσσαλονίκη είχε σίγουρα πρίν μήνες,
τή Λαμία ούτε κάν τήν είχα δεί,ή δέ Σκύδρα νομίζω δέν......
Κάπου στήν Κώ είχα βρεί ένα...!!!!
Τό μηχανάκι έπισήμως σταμάτησε έδώ καί 2 χρόνια σχεδόν.
Ευτυχως που εβγαλε το FX,GSXR,V-STROM και εχει ακομα ανοιχτο το μαγαζι.
απο την στιγμη που εχει ψεκασμο το cbf ειναι σχεδον αδυνατον να καψει περισσοτερο απο κατι με ιδια cc και καρμπ...
επισης ποσο νομιζεις οτι εχουν διαφορα στα κιλα?
εδω το βγαζουν περιπου στα 20...cbf125 και innova125
σαν να καβαλαει καποιος που ειναι 80 κιλα το cbf και καποιος αλλος 100 κιλα το innova...
επισης το cbf το δινουν με περισσοτερα αλογα...αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...
παντως αν το οδηγαει η κοπελα μου, παιζει να γραφει και κατω απο 2 λιτρα στα 100χμ...οχι μονο λογω βαρους, αλλα και λογω "βαριου" χεριου...![]()
Νομιζα ηταν καρμπ,το CBF σου,οποτε ακυρο,εννοειται πως θα καιει λιγοτερο.Σε γκαζια λογικα πιο δυνατο θα ειναι το CBF,ολα τα μοτοσυκλετακια ειναι πιο δυνατα απο τα αντιστοιχου κυβισμου παπια.Τουλαχιστον αυτο εχω δει μεχρι τωρα.