Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: Έχει κάνει κάποιο λάθος η αριστερά ?

φίλε Αριστείδη ξαναδιάβασα όλο το κείμενο που έχω γράψει μήπως εκ παραδρομής έκανα κάποια λάθος διατύπωση που μπορούσε να οδηγήσει κάποιον σε αυτή την εντύπωση αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό... Επιπροσθέτως, δεν το πιστεύω ούτως ή άλλως αυτό που λες...

Βέβαια θα άνοιγε μία νέα κουβέντα παράλληλη σε αυτή που κάνουμε (και η οποία ήδη θίχτηκε ξώφαλτσα παραπάνω), περί του τι ορίζουμε "αριστερά"...
    Αριστερά του κομμουνισμού, του σοσιαλισμού..?
    Αριστερά του ιδεατού, ή αριστερά των κομματων που ντύνονται με το όνομά της...?
    Αριστερά της ιδέας και της συζήτησης, αριστερά του "Πάμε", αριστερά του φεστιβάλ ΚΝΕ, αριστερά του "πόλεμος ενάντια στην αστική τάξη", αριστερά ενάντια σε όλα, αριστερά της αντίδρασης και της πλήρους εναντίωσης....?
    Αριστερά εις την νιοστή...?

Μήπως το ένα από τα λάθη της αριστεράς είναι ότι δεν έχει σαφή υπόσταση και εκφραστή...?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σαφώς και είναι τεράστιο λάθος της αριστεράς (η μη ύπαρξη σαφούς ταυτότητας)

από την άλλη θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η πολυφωνία, ενώ είναι η καταδίκη του χώρου (δε μιλάω για ΚΚΕ), είναι και εκ των θεμέλιων λίθων της εν γένει ιδεολογίας

άσε τι σημαίνει αριστερά

εγώ σε άλλο πράμα απάντησα

έχεις την εντύπωση ότι όσοι τα σπάνε στις πορείες ανήκουν στον χώρο της αριστεράς ; (όπως κι αν ορίζεται αυτή)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Μήπως το ένα από τα λάθη της αριστεράς είναι ότι δεν έχει σαφή υπόσταση και εκφραστή...?
    ενω εχει το κεντρο,η δεξια,η κοινωνια μας,η αστικη ταξη,εσυ,εγω;
    δεν ξερουμε τι μας γινεται.ψηφισανε χ.α χωρις να ξερουν τι εστι αυτο το πραγμα.ουτε καν την παραμικρη ιδεα.ψηφιζουν νδ πασοκ γιατι "τι να ψηφισουμε;"
    οπως ειπε και ο κτηνος,ας κανουμε μια αυτοκριτικη πρωτα και μετα ας κρινουμε την αριστερα και τα λαθη της,την δεξια και τα δικα της λαθη τους οικολογους και τον βεργη.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    μαζευει ο λοχαγος τους φανταρους για να εξηγησει τα πολιτευματα.αφου τους κανει ενα προλογο,τους λεει:
    μητσο σηκω πανω,γαμα ολο τον λοχο, αυτο ειναι μοναρχεια.
    κωστας γιαννης νικολας και βασιλης,σηκωθειτε πανω και γαμηστε τους υπολοιπους.αυτο ειναι ολιγαρχεια.
    ολοι οι υπολοιποι σηκωθειτε και γαμηστε αυτους τους 4,αυτο ειναι κομμουνισμος
    και τωρα η δημοκρατια:εμπρος μαρς,οποιος προλαβει γαμει τον αλλον!
    Εγω απο ολη τη συζητηση ,θα μου επιτρεψεται να κρατησω το παραπανω.

Η αριστερά αν δεν είχε κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια την στάση "όχι σε όλα", αν πρότεινε λύσεις αντί απλά να κατακρίνει τα λάθη και αν δεν είχε καταντήσει να είναι ανθελληνική σε όλα τα θέματα εξωτερικής αλλά και εσωτερικής πολιτικής θα είχε μεγάλη άνοδο!

Αντ'αυτού έχει καταντήσει να είναι γραφική και σε καμία περίπτωση να μην εμπνέει σαν λύση!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    φίλε Αριστείδη...
    Αυτό που σου λέει ο φίλος Αριστείδης είναι ότι η πλειοψηφία κουκουλοφόρων και λοιπών γνωστών αγνώστων my ass, που βλέπεις (κι εσύ κι εγώ και όλοι μας) να τα σπάνε στις ειδήσεις, είναι πλέον γνωστό και στις πέτρες ότι είτε σε οργανώσεις τύπου ΧΑ ανήκουν και τα κάνουν σε συννενόηση με τους τσέους, είτε είναι οι ίδιοι τσέοι.

Έχει πήξει ο τόπος από βίντεο και φωτογραφίες που είναι μαζεμένα τα ματ και κάμποσοι από δαύτους βγάζουν τις στολές, φοράνε κουκούλες, τους δίνουν οι συνάδελφοι μαδέρια και πέτρες και την κάνουν από το δίπλα στενάκι.

Κι όσοι κατεβαίνουν τα βλέπουν και με τα ματάκια τους τα ίδια. Καλά κι ωραία τα βίντεα και οι φωτό αλλά άλλο πράμα να βλέπεις τον κουκουλοφόρο που πριν είχε κάψει 3 περίπτερα να περνάει τις γραμμές των ματατζήδων σα να μή συμβαίνει τίποτα, να βγάζει την κουκούλα και να την αράζει έξω από την κλούβα για τσιγαράκι και να τα λέει με τους συναδέλφους.

Δε λέω ότι δεν υπάρχουν ανάρχες που να σπάνε ή να καίνε. Σαφώς και υπάρχουν. Αλλά ανάλογα το τί βλέπεις σπασμένο ή καμμένο, καταλαβαίνεις πιθανότατα και ποιός το εκανε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αυτό που σου λέει ο φίλος Αριστείδης είναι ότι η πλειοψηφία κουκουλοφόρων και λοιπών γνωστών αγνώστων my ass, που βλέπεις (κι εσύ κι εγώ και όλοι μας) να τα σπάνε στις ειδήσεις, είναι πλέον γνωστό και στις πέτρες ότι είτε σε οργανώσεις τύπου ΧΑ ανήκουν και τα κάνουν σε συννενόηση με τους τσέους, είτε είναι οι ίδιοι τσέοι.

Έχει πήξει ο τόπος από βίντεο και φωτογραφίες που είναι μαζεμένα τα ματ και κάμποσοι από δαύτους βγάζουν τις στολές, φοράνε κουκούλες, τους δίνουν οι συνάδελφοι μαδέρια και πέτρες και την κάνουν από το δίπλα στενάκι.

Κι όσοι κατεβαίνουν τα βλέπουν και με τα ματάκια τους τα ίδια. Καλά κι ωραία τα βίντεα και οι φωτό αλλά άλλο πράμα να βλέπεις τον κουκουλοφόρο που πριν είχε κάψει 3 περίπτερα να περνάει τις γραμμές των ματατζήδων σα να μή συμβαίνει τίποτα, να βγάζει την κουκούλα και να την αράζει έξω από την κλούβα για τσιγαράκι και να τα λέει με τους συναδέλφους.

Δε λέω ότι δεν υπάρχουν ανάρχες που να σπάνε ή να καίνε. Σαφώς και υπάρχουν. Αλλά ανάλογα το τί βλέπεις σπασμένο ή καμμένο, καταλαβαίνεις πιθανότατα και ποιός το εκανε.
    Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να γίνονται και προβοκάτσια.. αλλά ας μην κρυβόμαστε και πίσω από το δάχτυλο μας όμως. Όσοι έχετε πάει σε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ σίγουρα θα ξέρετε άτομα αναρχικούς που τα σπάνε... Εγώ προσωπικά γνωρίζω αρκετούς και τους έχω αναγνωρίσει και σε βίντεο επεισοδίων από τα ρούχα που φοράνε όταν πετούσαν τις μολότωφ...
    Τους έχω δει να φτιάχνουν μολότωφ στην σχολή μου... Φοιτητές ήταν μέλη αναρχικών παρατάξεων και όχι "τσαίοι"...
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

ρε παιδιά από τα όσα είπα, κρατήσατε το αν οι κουκουλοφόροι είναι ΧΑτες ή αριστεροί....?

προσωπικά λοιπόν για να πάρω θέση σε αυτόν τον προβληματισμό, πιστεύω ότι δεν είναι ούτε ΧΑτες ούτε αριστεροί μόνον.
    είναι ένα συνοθήλευμα ατόμων που προσδιορίζεται

από αληταρία που ψάχνει να σπάσει και να κάνει ζημιές,
    από πράκτορες του συστήματος που υποκινούν ή πρωταγωνιστούν,
    από ΧΑτες, ΑΝΤΑΡΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥεδες,
    λευκούς κυρίως αλλοδαπούς (διαπιστωμένο αυτό)
    και ίσως και άλλους που μου διαφεύγουν...

αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία! όλο αυτό το ασκέρι είναι ένα εργαλείο του συστήματος που μας επιβάλλεται...

Η λύση κατά την άποψή μου είναι κάπου στη μέση.... Στην αληθινή μέση.
    Να αφήσουμε στην άκρη τη διχόνοια που ΑΥΤΟΙ μας επιβάλλουν, να σταματήσουμε να λέμε φταίνε οι αριστεροί, ή οι δεξιοι, να αρχίσουμε να αφυπνίζουμε τους διπλανούς μας, όχι για να τους πείσουμε ότι η δική μας η ομάδα είναι καλύτερη (δεξιά, αριστερά) αλλά δείχνοντάς τους αυτό που ίσως βλέπουμε εμείς και δεν το βλέπουν οι άλλοι, τα κόλπα που το σύστημα μεταχειρίζεται για να μας υποδουλώνει.
    Κανάλια ενημέρωσης, πελατειακή πολιτική, μισαλλοδοξία, μπαχαλάκηδες, ψεύτικους δαίμονες (ΧΑ, ΣΥΡΙΖΑ, κλπ)...

Τη στιγμή που δεις τα σχέδια του εχθρού, η μισή μάχη έχει κερδηθεί....

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Κάποια στιγμή θα μεγαλώσετε και θα καταλάβετε ότι τουλάχιστον τα τελευταία 30-40 χρόνια στην Ελλάδα δεν υπάρχουν "δεξιοί" και "αριστεροί"
    Υπάρχουν απλά βολεμένοι που φοράνε όποια μάσκα χρειαστεί προκειμένου να μην ξεβολευτούν και ει δυνατόν να βολέψουν και το υπόλοιπο σόι, και ξεβολεμένοι οι οποίοι επίσης φοράνε όποια μάσκα χρειαστεί προκειμένου να εισχωρήσουν κι αυτοί στον μαγικό κόσμο των βολεμένων...

Η αλήθεια είναι ότι με το στέγνωμα της κάνουλας τα 4 τελευταία χρόνια υπήρξε μια σύγχυση για το ποια μάσκα είναι πλέον η πιο κατάλληλη - σύγχυση που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας...Αλλού που θα πάει ...σιγά-σιγά θα το ξεδιαλύνουμε το κουβάρι...
    +990.

α) Το πεινασμένο σκυλί θα γλύψει το χέρι που του δίνει φαΐ ανεξαρτήτως χρώματος. Έτσι προκύπτουν τα 13 χρυσά αυγά (κακώς, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

β) Σε έναν αγώνα "φταίνε" και οι δύο για το αποτέλεσμα. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών.

γ) Το "διαίρει και βασίλευε" κάνει δουλειά τελικά... χιλιο-αποδεδειγμένο.

ΥΓ. δικό σας
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αριστερός και μάλιστα πρώην μέλος της ΚΝΕ είναι ο Στουρνάρας.

Ακόμα ψάχνετε αν έχει γίνει κάποιο λάθος;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Ελα ρε
    Φυτωριο .....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Το λάθος είναι που τον αφήσανε να φύγει.
    Δεν το δίνεις μεταγραφή τέτοιο στέλεχος

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Αυτό που με προβληματίζει λιιίγο περισσότερο είναι η ύπαρξη των λεγόμενων αντιεξουσιαστών οι οποίοι έχουν επίσης μεγάλη ιστορία πίσω τους απλά ονομαζόντουσαν διαφορετικά κατα περιόδους... κουκουλοφόροι, γνωστοί άγνωστοι κλπ κλπ... γι' αυτούς δεν άκουσα ποτέ να γίνονται βαθυστόχαστες συζητήσεις, μάλλον αυτοί δεν είναι φασίστες ούτε δολοφόνοι ούτε κινδυνεύει ο απλός κόσμος από αυτούς και δεν ανήκουν σε κόμμα(?)
    τι βαθυστόχαστη συζήτηση να γίνει για τον μπάτσο που διαλύει μια πορεία δηλαδή ;

Η λύση κατά την άποψή μου είναι κάπου στη μέση.... Στην αληθινή μέση.
    η αλήθεια βρίσκεται αλλού

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Όσο και να επιμένεις με ληγμένα συστατικά να φτιάξεις κάτι καινούργιο και συναρπαστικό, σύντομα θα ανακαλύψεις ότι απλώς ανακυκλώνεις τα ληγμένα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τα λαθη της αριστερας εχουν ονοματεπωνυμο

γιωργος σιαντος
    ηλιας τσιριμωκος
    δημητρης παρτσαλιδης
    στεφανος σαραφης.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχει κάνει κανείς μεταβίβαση σε μοτο πρόσφατα;
    από Juohmaru! στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2013, 08:49
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2011, 14:15
  3. αμμοβολη με σοδα εχει κανει κανεις????
    από karadrift στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2010, 20:39
  4. V-strom- James Bond ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!
    από firebike στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 17:48
  5. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ????
    από Dhmhtrhs_V στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 19:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας