Εχω την εντυπωση οτι οταν ενεργοποιεις τον συναγερμο,για καποια ωρα καταναλωνει περισσοτερο,μετα μπαινει σε sleep mode.Πως μετρας την καταναλωση?
Εχω την εντυπωση οτι οταν ενεργοποιεις τον συναγερμο,για καποια ωρα καταναλωνει περισσοτερο,μετα μπαινει σε sleep mode.Πως μετρας την καταναλωση?
Παιδια θελω να βγαλω να καθαρισω τις εξατμισεις γιατι ειναι ψιλοχαλια.Την διαδικασια καθαρισμου την βρηκα στο internet και δεν φαινεται κατι το δυσκολο.
Εχει πολυ παιδεμαρα να τις βγαλω ή ειναι απλο?Απο εργαλεια?Εχω μονο την συλλογη που εδινε η bmw με την αγορα της μηχανης.
εχει μια διαδικασια βεβαια δεν ειναι απλο,αλλα αν το αποφασισεις πες μου.
[QUOTE=audioslave;2389910?Απο εργαλεια?Εχω μονο την συλλογη που εδινε η bmw με την αγορα της μηχανης.[/QUOTE]
Πέτα τα και αγόρασε τα ίδια, καλής μάρκας.
Αυτά που δίνουν οι κατασκευαστες (μηδενός εξαιρουμένου) είναι χάλια ποιότητα και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταστρέψεις τις βίδες/παξιμάδια της μηχανής![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σε πρώτη φάση εάν δε βαριέσαι βάλε μια φωτό να έχουμε εικόνα του πόσο χάλια είναι. Θυμάσαι ένα παλαιό άσμα που έλεγε "η δουλειά κάνει τους άντρες, το μυστρί το πηλοφόρι, το γιαπί"; Ίσως με μια καλή αλοιφή, επιμονή και τρίψιμο, να αποκτήσεις α) υπέροχη γράμμωση στα μπράτσα και β) αστραφτερές εξατμίσεις.