Πόσο στοιχίζει το μεγάλο service στο ΚΤΜ ξέρουμε ή υποθέτουμε;
Πόσο στοιχίζει το μεγάλο service στο ΚΤΜ ξέρουμε ή υποθέτουμε;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ο Μητσακης που εχει κάνει πολλα χλμ με αυτο αν και δεν ειναι δικό του,μου είπε ότι κάτω απο 300 στα μεγάλα σέρβις δε δίνεις.
Επίσης,στην ΚΤΜ απο μόνος του ο μηχανικός μας είπε ότι ειναι αρκετά ακριβά σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
Γιατί αυτο το πέσιμο ομως,δεν καταλαβαίνω...
Γιατί παίζει πάρα πολύ παραπληροφόρηση Κώστα, τουλάχιστον για το 800, στο βαθμό που καταντά αστείο.
dimzan: μάλλον πρέπει να ξανατσεκάρεις τις πηγές σου. Έχει το μηχανάκι μου ιμάντα και δεν το ξέρω???
Κόστος για ελεγχο βαλβίδων σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία: περί τα 100 ευρώ εκ των οποίων τα 65 είναι η φλάντζα. Γενικά τα εργατικά που χρεώνει το επίσημο σέρβις BMW για τις προβλεπόμενες εργασίες σέρβις είναι πολύ λίγα. Πραγματικά δεν ξέρω απο που έχει βγεί αυτή η ράδιο αρβύλα.... Σε γενικό σερβις των 40.000 πλήρωσα για εργατικά 150 ευρώ.
Όσον αφορά τα αναλώσιμα, άμα κάποιος είναι γκάου μπεμβεδάκιας και πάει και τα αγοράζει τυφλοσούρτη απο το επίσημο, ε καλά να πάθει. Αυτοί φταίνε που έχει βγεί και το όνομα στο μπεμβεδάκιδες. Γιατί αν αγοράσεις τα αναλώσιμα απο έξω, πληρώνεις όσο θα πλήρωνες για κάθε μοτό.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Υπάρχουν και οι εξειδικευμενοι γνωστοί και μη εξαιρεταιοι,για οικονομικά σέρβις...
Περισσοτερα στο γνωστό επικό θρεντ "ο καλός, ο κακός και ο ασχημος "
Δεν βλέπω να ξέρουν και πολλοί αλλά η γνώμη, γνώμη...
Το μεγάλο service λοιπόν στοιχίζει σε εξουσιοδοτημένο κάτι λιγότερο απο 400 γιούρα 400
Αν δείτε τι χρειάζεται να βγει απο πάνω για να ρυθμιστούν οι βαλβίδες θα καταλάβετε εν μέρη το γιατί.
Μην λέτε λοιπόν πως είναι οικονομικό στα service και μην υποθέτετε κόστη αν δεν υπολογίσετε και κάποιες αβαρίες που ΘΑ βγάλει. Η κατανάλωση επίσης είναι ένα θέμα.
Απο εκεί και πέρα στα μεγάλα off θεωρώ πως είναι μονόδρομος.
Όπως λέει ο Allst@rf υπάρχουν και τα μη εξουσιοδοτημένα ...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Γιάννη το θέμα ειναι να πάρει κάτι ο άνθρωπος που να μη τον ταλαιπωρήσει,κυρίως με προβλήματα. Η απλή συντήρηση ειναι πιο ακριβή σε σχέση με το 660,το θέμα ειναι τυχόν ανταλλακτικά σε περίπτωση ζημιάς/βλάβης.
Αυτο είπα και πριν,αλλα κάποιοι γουστάρουν να ιντριγκαρουν την κουβέντα!
Μεγάλο σέρβις με βαλβίδες, καθαρισμό καρμπ, αλλαγή μπουζί, παραφλού, φίλτρου αέρος-λαδιού και λάδια = 220€ σε μη εξουσιοδοτημένο. Πολλά ή λίγα;
Ρε συ, διάβασες το κόστος που έγραψα? Πόσο πιο φθηνά είναι τα εργατικά για γενικό σερβις 40.000 χλμ στο τενερέ???
Για το κόστος των ανταλλακτικών σε περίπτωση ζημιάς/βλάβης κρατάω μια επιφύλαξη για το πόσο πολύ φθηνότερα είναι τα επίσημα τζαπαν ... Έχω και τζαπαν και ξέρω.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Καταντάει τόσο βαρετό τελικά όταν όλοι συζητάμε για μοτοσυκλέτες που έχουμε δει μόνο στα φανάρια... Σα να κάθομαι να μιλάω τώρα εγώ για το Busa.
Το service του 800 είναι αστεία γελοίο σα κόστος, το ίδιο και για 990. Αν σας πω πόσο χρέωσε εξουσιοδοτημένος εδώ για αλλαγή λαδιών σε Vstrom θα γελάτε μέχρι αύριο και παράλληλα μετά θα λέτε ότι το Vstrom έχει πανάκριβα service.
Ας μιλάνε ρε παιδιά μόνο οι γνώστες... Άλλο να εκφράζεις άποψη και άλλο να μιλάς με τόση σιγουριά για κάτι..Αυτό με τα ακριβά service προβλήματα σκ@τ@ φατά έχω βαρεθεί να το ακούω και είναι και ο λόγος που ποια δε συμμετέχω διαδικτιακά αλλά ούτε και πραγματικά σε τέτοιου είδους κουβέντες με άτομα που δε γνωρίζω προσωπικά και δε ξέρω τι απόψεις κουβαλάνε.
ggs, καβάλησε τα, δες και πόσο πάνε τα μεταχειρισμένα και πάρε Vstrom..![]()
![]()
![]()
Άσχετο αλλά υπάρχει θρεντ στο φόρουμ που να μην έχει βγει έστω για λίγο off-topic;
![]()