εγω παντως λεω Honda cb500x. Τα κανει ολα και συμφερει. οσο το βλεπω τοσο μ'αρεσει. Και πρεπει να ειναι πολυ φιλικο για νεους μοτοσυκλετιστες. Το μονο θεμα ειναι η τιμη του, λιγο τσιμπημενη...
αυτα...
![]()
εγω παντως λεω Honda cb500x. Τα κανει ολα και συμφερει. οσο το βλεπω τοσο μ'αρεσει. Και πρεπει να ειναι πολυ φιλικο για νεους μοτοσυκλετιστες. Το μονο θεμα ειναι η τιμη του, λιγο τσιμπημενη...
αυτα...
![]()
Τα enfield ξέχνα τα κι επικεντρώσου στα υπόλοιπα.
Ειναι φτηνά μεν, αλλά είναι μοτοσυκλέτες σχεδίασης του 50 απλά εδω και μερικά χρόνια είναι με δισκοφρενο και ψεκασμό .
Τελική το 500 κοντα στα 120 κι αυτα με ζόρι, δεν ειναι για ταξιδάκι κλπ, εκτός κι αν κινείσια σε μικρές αποστάσεις και γουστάρεις σωνει και καλά classic.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
least but not last, ας προσθεσω κι εγω μια γνωμη κι ας την παρει το ποταμι...Δεν ειμαι βεβαιος αν θα σου ταιριαζε καποιο custom-cruiser μεσαιου η μεγαλυτερου κυβισμου...Για τον απλουστατο λογο οτι εισαι γυναικα...Μη με παρεξηγησεις, εννοω το σωματοτυπο...Εγω στη θεση σου θα διαλεγα παντως, μιας και κατοικοεδρευεις εις τη γηραιαν αλβιονα, μια βρεττανικη μηχανη, γιατι οχι την BONNEVILLE???Ευελικτη και πιο "κομπακτ"... Καλο θα ηταν παντως, πριν προχωρησεις στην οποιαδηποτε αγορα, να λογαριασεις καλα-καλα τις ιδιαιτερες καιρικες συνθηκες που εχει η χωρα στην οποια ζεις αλλα και να προβεις σε αρκετα τεστ-ραϊντ...