Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 63 από 63

Θέμα: Μηχανή για πόλη και ταξίδια - Cruiser???

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    εγω παντως λεω Honda cb500x. Τα κανει ολα και συμφερει. οσο το βλεπω τοσο μ'αρεσει. Και πρεπει να ειναι πολυ φιλικο για νεους μοτοσυκλετιστες. Το μονο θεμα ειναι η τιμη του, λιγο τσιμπημενη...
    αυτα...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από athina Προβολή μηνύματος
    Όπως είπατε ήδη πολλοί ναι στην Αγγλία βρέχει, αλλά οι δρόμοι τους κρατάνε. Και δεν ρίχνει και ποτέ αυτά τα μπουρίνια της Ελλάδας που πλημμυρίζει η Αθήνα και φοβάσαι να βγάλεις την μηχανή στο "ποτάμι" να οδηγήσεις. Όσο για πάρκιν, είναι τσάμπα σε όλο το Λονδίνο τόσο στο δρόμο σε ειδικά μέρη όσο και σε κανονικά κλειστά πάρκιν. Οπότε κομπλέ. Οσον αφορά τις μηχανές μετά από σχόλια και δικό μου ψάξιμο, έχω στα υπόψην την Bonneville που ναι είναι λίγο ακριβή αλλά είναι και γαμάτη και ευκολοδήγητη όπως λένε όλοι. Κοιτούσα μπας και η αγγλική-ινδική Royal enfield έχει κάτι παρόμοιο μιας που βγαίνουν πιο οικονομικές. Αλλά αυτό θέλει και άλλο ψάξιμο. Και μετά Honda cb500x ή f, nc700s, kawasaki er-6n (η versys είναι ψηλή), suzuki sfv650 sports tourer και την bmw g650. Θα πάω να τις δω και μερικές για να δω και πώς μου φαίνονται στην πράξη και μετά να διαλέξω.
    Τα enfield ξέχνα τα κι επικεντρώσου στα υπόλοιπα.
    Ειναι φτηνά μεν, αλλά είναι μοτοσυκλέτες σχεδίασης του 50 απλά εδω και μερικά χρόνια είναι με δισκοφρενο και ψεκασμό .
    Τελική το 500 κοντα στα 120 κι αυτα με ζόρι, δεν ειναι για ταξιδάκι κλπ, εκτός κι αν κινείσια σε μικρές αποστάσεις και γουστάρεις σωνει και καλά classic.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

custom-cruiser
    least but not last, ας προσθεσω κι εγω μια γνωμη κι ας την παρει το ποταμι... Δεν ειμαι βεβαιος αν θα σου ταιριαζε καποιο custom-cruiser μεσαιου η μεγαλυτερου κυβισμου...Για τον απλουστατο λογο οτι εισαι γυναικα...Μη με παρεξηγησεις, εννοω το σωματοτυπο...Εγω στη θεση σου θα διαλεγα παντως, μιας και κατοικοεδρευεις εις τη γηραιαν αλβιονα, μια βρεττανικη μηχανη, γιατι οχι την BONNEVILLE???Ευελικτη και πιο "κομπακτ"... Καλο θα ηταν παντως, πριν προχωρησεις στην οποιαδηποτε αγορα, να λογαριασεις καλα-καλα τις ιδιαιτερες καιρικες συνθηκες που εχει η χωρα στην οποια ζεις αλλα και να προβεις σε αρκετα τεστ-ραϊντ...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη για χωματινα ταξίδια
    από Jtj στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 108
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2015, 10:05
  2. Μηχανη για ταξιδια επιλογη
    από greekgenius στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2010, 13:21
  3. Θελω μηχανη για πολυ πολη και λιγο χωμα...
    από Panos1313 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 20:13
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 16:58
  5. ΜΗΧΑΝΗ για την πολη ?
    από babgeron1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2009, 19:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ