LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
...και τελικα ετσι ειναι η μπαταρια ειναι χαλβας και αυτοι που μουτην πουλησανε χαλβαδεςτη μηχανη εδω και τρεις μηνες την εβαζα μπροστα με καλοδια απο το αυτοκινητο νομιζοντας οτι ειμαι για ανορθωτη...και αυτο το συμπερασμα βγηκε 1ον) η μπαταρια πηγε στον κυριαζη για να την τσεκαρουν και μου ειπαν πως ειναι ΟΚ
και 2ον) ρωταω μηχανικο και του λεω το ιστορικο και πως το μετρησα το fz και ποιες ειναι η μετρησεις και μου λεει εισαι για ανορθωτη...και τον ρωταω αν η μπαταρια τα'χει παιξει? δεν παιζει ρολο μου λεει επρεπε να φορτωνει ο ανορθωτης...μα του λεω στο forum μου ειπανε πως η μπαταρια πρεπει να ειναι καλη για να εχουμαι σωστες μετρησεις....μου λεει μην τους ακους αφτους
...τεσπα, λεω σημερα δεν ξανα τσεκαρο μην αγοραζω τζαμπα ανορθωτες, και τελικα το μηχανακι ξαναμετρηθικε και ο ανορθωτης ειναι ΟΚ.. και μου ειπε ο ηλεκτολογος αυτο που λες εσυ DrBig οτι η μπαταρια ειναι χαλβας και γιαυτον το λογο δεν μας διχνει ταση:a31: το αποτελεσμα ειναι πως, ειμαι για ΑΛΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΑΜΑ γιατι καποιοι ειναι κακοι επαγγελατιες
ps o ηλεκτρολογος μου ειπε πως αλλο ενα συμτωμα οτι ο ανορθωτης ειναι χαλασμενος ειναι οτι μηχανη θα μου εκανε σβησιματα ενο ειμουν στο δρομο...ισχυει κατι τετοιο???
![]()
Φίλε το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Έμεινα χθες από μπαταρία και στη μέτρηση που κάναμε με τον ηλεκτρολόγο φαινόταν ότι δε φόρτιζε τη μπαταρία ο ανορθωτής. Τη βάλαμε στον φορτιστή και τραβούσε 4 αμπέρ. Όταν έπεσε στα 2 αμπέρ τη βάλαμε στη μηχανή και το κύκλωμα φόρτιζε κανονικά. Η μπαταρία είναι μια Bosch Taiwan 14 μηνών.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
To νου σας με τις μπαταρίες τζελ, να ζητάτε επώνυμη με εγγύηση καλής λειτουργίας ανω των 6 μηνών , προτιμότερο να πάρετε με λιγότερα χρήματα υγρού τύπου καλής ποιότητας παλι με εγγύηση παρά τζελ του κιλού (παθών).
Προσωπικά συστήνω motobatt (κίτρινες) αμερικάνικες τις εχω και στις 2 μοτο και είμαι ευχαριστημένος.
Ενδεικτικά 75 ευρώ στα 12ah
Όταν δεν σας δίνουν εγγύηση σημαίνει το αυτονόητο.
Όταν δεν σας δίνουν εγγύηση σημαίνει το αυτονόητο.[/QUOTE]
....ετσι ειναι![]()
Όταν δε σας δίνουν εγγύηση είναι παράνομοι... (εκτός της μούφας μπαταρίας)
Εγγύηση στην μπαταρία της μηχανής δεν έχει και μεγάλο νόημα εφόσον οι περισσότερες απλά κόβουν στοιχείο από κραδασμό τούμπα κλπ.
Ουσιαστικά μένεις με μιά καλή μπαταρία που την έσπασες.
βρηκα για το fz motobatt 60 ευρω και με 12 μηνες εγγυηση, american technology....Μανο, tnanks man
![]()