Πανεμορφο
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αφου σας ευχαριστήσω για τα κοπλιμέντα...λίγα λόγια για το έργο...
Καλό παιδί ο Κώστας αλλά λίγο πρηξ@@δης!
Ενεκα ομως που ειναι κοντοχωριανός μου και οι γονείς μας κάνανε παρέα οταν ήταν παιδιά, αποφάσισα να το κάνω!
(Να σημειώσω εδώ οτι δεν εχω ξανακάνει κατι τέτοιο! Στου κασίδη (κυριολεκτικά) το κεφάλι έμαθα!Αναφέρομαι στην τοποθέτηση)
Το concept αρκετά ενδιαφέρον, σχετικά δύσκολο για την εμπειρία μου, άσχημο για τα γούστα μου! Όταν μου έστειλε την ιδέα του ήθελα να του αλλάξω γνώμη κράζοντάς τον παράλληλα αλλα βαριόμουνα!
Οταν τελικώς εκτυπώθηκαν τα πάντα, άρχισα να το βλέπω με άλλο μάτι όμως... ώσπου φτάνουμε στο τέλος της τοποθέτησης και δεν το πίστευα οτι θα μ αρέσει τόσο πολύ!!!
Εν τω μεταξύ, έχω πάει από τον Σταύρο (paintkiller) που ανέλαβε τη βαφή να καταλλήξουμε κάποια τεχνικά (βάση των όσων είχε ζητήσει ο Κώστας) και καταλήγουμε στο να βαφτουν τα πλαστικά, να πάω να τοποθετησω και μετα να περαστεί βερνίκι.
Ολα καλα και ξεκινάμε... 2 μέρες μετά με παίρνει ο Κώστας
- "τελικα είπα του Σταύρου να βερνικάρει και τα βάζουμε εμείς μετα από πάνω γιατί μπορεί να το βαρεθώ".
- "μλκιες κάνεις αλλά οκ"
Τα λεγα εγω αλλα δε μ ακουει!
Τεχνικά: Ψηφιακή εκτύπωση σε CAST κυψελωτό αυτοκόλλητο της 3Μ, με CAST πλαστικοποίηση και περιμετρική κοπή.
Αυτα.
ΚΑΛΟΛΑΣΠΩΤΑ ρε και ευτυχως που εχουμε και καβατζα γιατι σε βλεπω να σου φευγουν στο Καζακσταν αφου δε τα βερνικωσες!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από DimChios; 20/01/2014 στις 13:08.
μπραβο ρε παιδες. εγινε ομορφο!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πολλη καλη δουλεια παιδες!
Γεια σου ρε Χιο με τα βινυλια σου![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Καμμια πανοραμικη δεν παιζει?![]()
Ειδικα το αυτοκολλητο "660 5 valve single" το σχεδιασε απο την αρχη καθως τη φωτο που του ειχα στειλει δεν την εβλεπε ουτε με μεγεθυντικο φακο!!!
Και το τελευταιο...
Πηγαινοντας στο μαγαζι στου Ζωγραφου ειχα σταματησει σε ενα στενο και εψαχνα στο κινητο τους δρομους γιατι ειχα χαθει. Ενας κυριος,50-55 θα ηταν μολις ειχε παρκαρει την τσοπερια του και με κοιτουσε. Με ρωταει:
-Το ξαναβγαλε η Yamaha καινουριο?
-Οχι,του λεω,εγω το εκανα ετσι,δυο μερες ειναι που το εχω φτιαξει...
-Τι ειπες τωρα...Γεια στα χερια σου αγορι μου,να το προσεχεις...
-Σας ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα!