μαζί σου...
αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα...
και αυτή τη στιγμή ο boxer των 1200κεκ είναι η εμπορική ναυαρχίδα ταυτόχρονα της bmw, αλλά και της κατηγορίας mega on-off...
αν τώρα τον εκσυγχρονίζουν οι γερμανοί ή οι πελάτες τους, ή απλά οι Γερμανοί εκσυγχρόνισαν το marketing τους και με αυτό πουλάνε, είναι άλλη συζήτηση....
πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα, το ότι σπάνε τα μπρατσάκια τους δεν φταίει το πάχος του μετάλλου, φταίει ότι είμαστε ακόμα στη μέση μίας γεναίας μάχης των γερμανών να κάνουν κάτι διαφορετικά από τους άλλους και να το πετυχαίνουν τελικά...
αν και μην ξεχνάμε ότι το μονόμπρατσο σε μεγκα ον-οφφ πια, μετά από τους Γερμαναράδες το υιοθέτησαν και οι σχιστομάτηδες, και οι λουλούδες....
παντως ο συνδυασμος μονομπρατσο με αξονα μεταδοσης σε πανβαρο on-off +τριβαλιτσο και με απαιτηση για μειωμενο μη αναρτωμενο βαρος χρειαζεται πολλα (και φραγκατα) πειραματοζωα για να εξελιχθει
Ρε παίδες ,
κυκλοφορούν 200.000 gs εκεί εξώ .
Σπάσαν και κανά 1000αρί ψαλίδια και το κάναμε θέμα .
Μιλάμε δλδ για 0,5 % ποσοστό αστοχίας υλικού . Εεεεε πόσο να είχε ??
ή πιστεύετε ότι υπάρχουν εταιρείες χωρίς ποσοστά αστοχίας , πείτε το μου να πέσω από το γεφύρι ΤΩΡΑ που εχουν το φράγμα ανοιχτό .
υγ. τα νούμερα είναι αυθαίρετα![]()
Στα 100000 τουριστικά άξονας γιοκ, άμα του τα ρίξεις και πιο πριν...
ανανήψαντας
Θα λέγαμε ότι όποιος μπαίνει χώμα με δαύτο , έχει 50-50 πιθανότητες να βγει όρθιος !!![]()
εχουν κυκλοφορησει 50000000 παπια και δεν εχει ακουστει ποτε να σπαει αυτο το δυσμοιρο λαμαρινενιο ψαλιδακι.....
αυτο τι ποσοστο αστοχιας υλικου ειναι;![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
φανταζεσαι κατοχο innova με τη μπιελα παραμασχαλα αντι να κατεβαζει καντηλια να προσπαθει να πεισει τους υπολοιπους παποβιους οτι η μπιελα-κουδουνιστρα ειναι θεμα χαρακτηρα;![]()
Ένσταση: αν ειχα σκάσει 20000 για να πάρω αυτό το πράμα και μου έσπαγε το τελελε θα ντρεπόμουν να παραδεχθω εμμέσως πλην σαφώς τη μ@λ@κι@ μου και θα έλεγα ότι στούκαρα... οπότε πως είμεθα σίγουροι για την αξιοπιστία των λεγομένων του κυρίου αυτού; ε; ε; ε;
http://www.funnyjunk.com/funny_pictu...133/8+10/46#46
(ενεργοποιήστε ρε σεις την δυνατότητα να ανεβάζουμε gifs)
Οι Γερμανοί φτιάχνουν μονόμπρατσα δεκαετίες τώρα ,τους τρέξανε ιδιώτες (οχι εργοστάσια με 20 kamaz σερβις) σε Παρίσια Ντακάρ με τερματισμούς, και δεν θυμάμαι να ακουγόντουσαν σπασίματα.
Όσο για το μονόμπρατσο πραγματικά νομίζω ότι είναι ο πιό εύκολος (αν όχι πρακτικά μοναδικός) τρόπος προκειμένου να βάλεις άξονα.