Οδοντίατρος
Μπορώ να το πω και χλωρά??
Όπως ο καφές δηλαδή??
Έχω δουλέψει λοιπόν παλιότερα διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων, ντελίβερι σε πιτσαρία κ γυράδικο με ένα άθλιο σκουτεράκι που είχα τότε.....μισούς μήνες συνεργείο ήταν. Σερβιτόρος σε ψαροταβέρνα και μπαράκι.
Έπρεπε να τσοντάρω κι εγώ διότι τα λεφτά σαν φοιτητής στην Θεσσαλονίκη δεν έφταναν....(Αχχχ τι ωραίες εποχές τότε....τι μου θυμίσατε!!! )
Το 98 τελείωσα την σχολή και από το 2000 που απολύθηκα από το στρατό κλπ (ΕΛΔΥΚ....κομάντο σκέτο!!) έχω δικό μου ιατρείο.
That's all folks...![]()
Το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί έως και ηλικίες των 18 σε οικοδομές που αναλάμβανε ο παππούς και ο θείος μου... Η αμοιβή ήταν 10λεπτη βόλτα με τον πάπιο του μπάρμπα κάθε μεσημέρι και κάθε Παρασκευή έπεφτε ένα 500αρικο... Αυτό εννοείται τα καλοκαιριά και όχι για τπτ μεγάλα διαστήματα... Μην κλάψετε δλδ... Μέτα έφυγα Γαλλία να μορφωθώ και το πρώτο καλοκαίρι έπιασα δουλειά σε ένα νοσοκομείο ως αχθοφόρος... Μια μέρα άντεξα και δεν γύρισα να πάρω ούτε τα 400 φράγκα μου, που ήταν ο μισθός για το 8ωρο... Σαν φοιτητής τώρα , δούλεψα ένα μεγάλο διάστημα σε ένα βιντεοκλάμπ και πήρα 5 κιλά τρώγοντας κάτι καραμέλες haribo που δεν αγόραζαν ποτέ οι πελάτες... Έκανα κάτι βραδιές στα Ελληνικά εστιατόρια στο St-Michel, και ένα καλοκαίρι σε μια φάρμα Γαλλική... Τα άλλα δεν είναι άξια αναφοράς... Ε τώρα λοιπόν, δηλώνω Αρχιτέκτονας και έχω δικό μου γραφείο...
ΥΓ: Τις βόλτες ήταν αυτές οι 10λεπτες ρε γμτ![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Barista....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναυλομεσίτης ξηρολυ φορτίου και φορτηγών πλοίων
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Ανθυποσμηναγος στην πολεμικη αεροπορια. απο τα 12 αγροτια σε καλαμποκια και τριφυλια και λοιπες ζωοτροφες. παραλληλα σχολειο μεχρι που τελειωσα και μπηκα Σχολη Ικαρων οπου εδω και 7 χρονια αναπολω τα χωραφια του πατερα μου.
Δικηγόρος και Διαμεσολαβητής.
Για το τί είναι αυτό το τελευταίο δείτε την υπογραφή μου.
![]()
τεχνολόγος γεωπόνος ζωοτέχνης αλλα
μαζι με τον συνεργάτη μου έχουμε γραφικές τέχνες και στάμπες σε μπλουζάκια.
πρέπει να εισαι ευέλικτος σε αυτην την ζωή
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Λοιπον απ τα 12 μου δουλευα στον πατερα μου στο φανοποιιο- βαφειο του τελειωσα σε επαλ λογιστικα περυσι, και φετος πηγαινω σε σχολη του οαεδ στο αιγαλεω για φανοποιος βαφεας και δουλευω στον ΟΣΥ (εθελ) που μας εστειλε η σχολη, αλλα κανω και διαφορα μερεμετια στα αυτοκινητα- μοτοσυκλετες (βαφες επισκευες κτλ) τα σ/κ μονος μου για να βγαινειο το χαρτζηλικι..![]()
Τεχνολόγος γραφικών τεχνών σε μαγαζί με ψηφιακές εκτυπώσεις καθημερινά, και Κλόουν - Μάγος τα Σαββατοκύριακα σε παιδικά πάρτι.
Κοινώς
Ξεκίνησα και "βγήκα στη δουλειά" ως μουσικός πληκτράς, για χαβαλέ στην αρχή (ασχετα αν αποδειχθηκε σωτήριο κατόπιν) από τα 13 μου.
Αυτη τη δουλειά έκανα σταθερά μέχρι το 2009 όπου και κουράστηκα εν μέρει, τύχαν πολλές αναποδιές παράλληλα, πήρε και την κάτω βόλτα γενικώς... όπου και την άφησα κατα κάποιο τρόπο και άνοιξα ένα μαγαζάκι με φωτοτυπίες στην αρχή που όμως πλέον (αυτόνομα ή μέσω συνεργασιών) αναλαμβάνω ο,τι εκτυπώνεται.
Τη μουσική δε τη σταμάτησα ποτέ, ακόμα δουλεύω όποτε βρίσκεται κάτι που να αξίζει τον κόπο και για να ξεσκουριάζω αλλά και για το εξτρά εισόδημα.
...ενδιάμεσα πάντως, εχω κάνει και σερβιτόρος, και μπογιές, και ντελίβερυ (όχι σε πίτσες ή σουβλάκια όμως)!
DEUTSCHE POST AG Ταχυδροοοομοοοςς........ στο Αμβουργο εδω και 4,5 χρονια![]()
Να αγαπιομαστε ....