Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Πω πω ενα χαλια 750
θες να την πεις αλλα δεν τα καταφερνεις.Δες τι γραφω, μην βιαζεσαι!!Βλεπεις κανενα φαιρινγκ στο μηχανακι που εβαλες στη φωτογραφια?....
Πω πω ενα χαλια 750
θες να την πεις αλλα δεν τα καταφερνεις.Δες τι γραφω, μην βιαζεσαι!!Βλεπεις κανενα φαιρινγκ στο μηχανακι που εβαλες στη φωτογραφια?....
το εχω καβαλησει κιολας και μπορω να πω οτι μου αρεσε σαν αισθηση....σαφεστατα πιο καλη σελα απο το fz6(εμφανισιακα εγκεινται το προβλημα)Γουστα ειναι αυτα για αυτο μπηκε και το ποστ αυτο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Αληθεια,το χεις δει το Ζ750S;
το Ζ το γυμνο το γουσταρω.Ειδικα στο μαυρο που δινει ως χρωμα και κατι αλογακια παραπανω...Τα αλλα χρωματα που εχει αυτα τα 2 χρονια δεν ειναι και οτι καλυτερο ομως.![]()
![]()
![]()
Τωρα θα με κανεις να σου παω και κοντρα και ειναι κριμα γιατι μου αρεσει και η yamaha και το fazer.(Στα λεω αυτα για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανεις βαμμενος)Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
Eπειδη ημουν αναμεσα σε z750s-FZ6 fazer, θα σου πω γιατι τελικα κατεληξα στο Ζ
-Περισσοτερο γκαζι
-Ροπη ροπη ροπη
-Καλυτερο κρατημα
-Δειχνει τα κυβικα του ενω το fazer οχι
-Το fairing που εχει μπροστα ειναι χαλια μπροστα στο προηγουμενο fazer(δειχνει εντελως τουρισταδικο), γιατι νομιζεις η yamaha εβαλε στο νεο FZ1 το προηγουμενο fairing?
- εχει κανονικα οργανα(οταν βλεπεις την βελονα να ξεπερναει τα 200km/h με μανια, καταλαβαινεις το γιατι...)
και ξαναγραφω το μεγαλου ατου του Ζ:
Ειναι ενα υποκυβισμενο χιλιαρι γυμνο, και οχι ενα μεγαλωμενο 600.
Οσο για την εμφανιση, επετρεψε μου αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο αλλη γνωμη εχει...![]()
Πανω τους after ,ορμα,και γω μαζι σου![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ρε φυλάτε δυνάμεις για τις διαμάχες με HONDAκιδες λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aπο ποτε οι Hondakides χρειαζονται προσπαθειαΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ρε φυλάτε δυνάμεις για τις διαμάχες με HONDAκιδες λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
K ta 2 einai kala toybania magkes..to kathena exei tin xari toy...Exoterika to Z to protimw logo ouras,apisteytos patos ontos..Alla san synolo psifizo FZ6(to naked bebaia,to fairingato pragmatika to theoro panasximo) dagkoto.An eixe kamia oyra styl Z to FZ ,tote tha theoroysa sigoyra peritto na tethei sygkrisi sta 2 motoria.
FZ6 RULEZZZ!!!
Τωρα θα με κανεις να σου παω και κοντρα και ειναι κριμα γιατι μου αρεσει και η yamaha και το fazer.(Στα λεω αυτα για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανεις βαμμενος)
Οσο για την εμφανιση, επετρεψε μου αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο αλλη γνωμη εχει...![]()
η διαφορα μας ειναι οτι αγορασες μια μηχανη με αριθμους ενω εγω οχι...οπως επισης να σου θυμισω οτι το ποστ αναφερεται σε εμφανιση αρα ολος αυτος ο καταλογος με τις επιδοσεις ειναι λαθος τοποθετημενος,για αυτο το λογο και το εσβησα απο την παραθεση..δεν υπαρχει περιπτωση να παει κοντρα γιατι και εγω δεν ειμαι βαμμενος.
NAKED rulezzzz....που 'σαι idi???
Κανεις λαθος που λες οτι αγορασα το Ζ μονο για τα νουμερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
η διαφορα μας ειναι οτι αγορασες μια μηχανη με αριθμους ενω εγω οχι...οπως επισης να σου θυμισω οτι το ποστ αναφερεται σε εμφανιση αρα ολος αυτος ο καταλογος με τις επιδοσεις ειναι λαθος τοποθετημενος,για αυτο το λογο και το εσβησα απο την παραθεση..δεν υπαρχει περιπτωση να παει κοντρα γιατι και εγω δεν ειμαι βαμμενος.
NAKED rulezzzz....που 'σαι idi???
Τα Ζ ειναι θρησκεια
Κανεις λαθος που λες οτι αγορασα το Ζ μονο για τα νουμερα!
Τα Ζ ειναι θρησκεια
για.... πήγαινε "διπλα" να πατάξεις τα yamaha!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τωρα θα με κανεις να σου παω και κοντρα και ειναι κριμα γιατι μου αρεσει και η yamaha και το fazer.(Στα λεω αυτα για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανεις βαμμενος)
-Περισσοτερο γκαζι
-Ροπη ροπη ροπη
-Καλυτερο κρατημα
-Δειχνει τα κυβικα του ενω το fazer οχι
-Το fairing που εχει μπροστα ειναι χαλια μπροστα στο προηγουμενο fazer(δειχνει εντελως τουρισταδικο), γιατι νομιζεις η yamaha εβαλε στο νεο FZ1 το προηγουμενο fairing?
- εχει κανονικα οργανα(οταν βλεπεις την βελονα να ξεπερναει τα 200km/h με μανια, καταλαβαινεις το γιατι...)
και ξαναγραφω το μεγαλου ατου του Ζ:
Ειναι ενα υποκυβισμενο χιλιαρι γυμνο, και οχι ενα μεγαλωμενο 600.
Λες οτι εχει περισσοτερο γκαζι. Φυσικο ειναι αφου ειναι 750
Λες οτι εχει περισσοτερη ροπη. Φυσικο ειναι αφου ειναι 750.
Λες οτι εχει καλυτερο κρατημα. Αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λες. Μαλιστα προχθες στα μεγαρα το παλικαρακι με το μπλε fazer 600 του 03 ,αυτο με την παλια μουρι το καρμπιλατερατο γυριζε στο 1"11"00 ενω το καλυτερο z και μαλιστα το1000 δεν επεσε κατω απο 1"13"00 (σου μιλαω απο τις 3 - 5 ). Μην ξεχναμε και το ενιαιο πριν 3 χρονακια (δεν ειναι δυνατον να τρεχεις με μοτο που δεν εχει καλο στησιμο )
Παμε παρακατω. Αληθεια το z εχει γκαζια και γι αυτο ο φιλαρακος μου με το Ζ οταν παμε βολτα με βαζει μπροστα.Παω λοιπον τα 200 χιλιομετρακια μου και αυτος απο πισω μου κολυμενος. Αυτο το σκηνικο ομως ως το σειριο γιατι μετα απο 50 χλμ με 200 αρχιζει να μην αισθανεται και πολυ καλα και μου λεει ρε Μαριε να μπω εγω μπροστα να ρυθμιζω το ταξιδι γιατι αν συνεχισουμε ετσι ως τον Παρνασσο αντι για προβατινα και μπριζολες θα παω κατευθειαν για υπνο? Θα μου πεις παλι και θα εχεις δικιο γιατι δεν πηρε την εκδοση με φερινκ. Αλλα ουτε αυτουνου του αρεσε αυτο το μηχανακι (οπως και σε πολους αλλους αφου μιλησες για ποσοστα )
Γι αυτο σου λεω δεν πρεπει να συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Και τα 2 ειναι καλα μηχανακια με τα προτερηματα τους και τα ελατωματα τους.Αναλογος τι το θες το μοτο. Το Ζ το γυμνο ειναι μουρικο ειναι αλητικο αλλα πας για καφεδακι και καμια κοντινη διαδρομη. Το fazer δεν εχει τις ροπες του Ζ αλλα ειναι ποιο ξεκουραστο σε μεγαλες αποστασεις και δουλευει καλα ψιλα. Το Ζ με το φερινκ εχει και ροπες ειναι και καλο στο ταξιδι αλλα δεν ειναι ομορφο. Διαλεχτε και παρτε![]()
![]()
![]()
Δεν εχω τιποτα με τη συμπαθη ταξη των ΖΖΖΖ![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
1)Μα ειλικρινα πιστευεις αυτο που λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
1)Λες οτι εχει καλυτερο κρατημα. Αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λες. Μαλιστα προχθες στα μεγαρα το παλικαρακι με το μπλε fazer 600 του 03 ,αυτο με την παλια μουρι το καρμπιλατερατο γυριζε στο 1"11"00 ενω το καλυτερο z και μαλιστα το1000 δεν επεσε κατω απο 1"13"00 (σου μιλαω απο τις 3 - 5 ). Μην ξεχναμε και το ενιαιο πριν 3 χρονακια (δεν ειναι δυνατον να τρεχεις με μοτο που δεν εχει καλο στησιμο )
2) Το Ζ με το φερινκ εχει και ροπες ειναι και καλο στο ταξιδι αλλα δεν ειναι ομορφο.
Δωσε στον Μπουστα ενα ss400 και θα παταει και τα χιλιαρια στην πιστα! Λες να μην συγκρινω ανομοια μηχανακια ενω εσυ συγκρινεις διαφορετικα μηχανακια με διαφορετικους οδηγους.
IDI πετα το z1000 και ξαναπαρε fazer600.
Για ενα ενιαιο παιζουν πολλα πραγματα ρολο, και σιγουρα οχι επειδη το ενα μπορει να ειναι καλυτερο απο το αλλο. Αν η αντιπροσωπια δινει καλους λογους(τιμη για αγωνιζομενους) για να φτιαξεις ενα πρωταθλημα, να δεις για ποτε γινεται(θυμησου και το ενιαιο με cinquecento)
2)Καλυτερα πες δεν μου αρεσει εμενα, οχι ''δεν ειναι ομορφο''. Και εγω βρισκω απαισιο το fairing του Fz(πολυ φλωρικο) τι παει να πει αυτο?
Και βεβαια υπαρχει συγκριση μεταξυ fz6 fazer-z750s.
Και τα 2 τετρακυλινδρα με ιδια φιλοσοφια, ορθια θεση οδηγησης,fairing,ανετα για τον συνεπιβατη,στριφτερα,Ιαπωνεζικα κτλ.
Τι αλλο θελεις, να ειναι και ιδια μαρκα?
![]()
1)Μα ειλικρινα πιστευεις αυτο που λες?
Δωσε στον Μπουστα ενα ss400 και θα παταει και τα χιλιαρια στην πιστα! Λες να μην συγκρινω ανομοια μηχανακια ενω εσυ συγκρινεις διαφορετικα μηχανακια με διαφορετικους οδηγους.
IDI πετα το z1000 και ξαναπαρε fazer600.
Για ενα ενιαιο παιζουν πολλα πραγματα ρολο, και σιγουρα οχι επειδη το ενα μπορει να ειναι καλυτερο απο το αλλο. Αν η αντιπροσωπια δινει καλους λογους(τιμη για αγωνιζομενους) για να φτιαξεις ενα πρωταθλημα, να δεις για ποτε γινεται(θυμησου και το ενιαιο με cinquecento)
2)Καλυτερα πες δεν μου αρεσει εμενα, οχι ''δεν ειναι ομορφο''. Και εγω βρισκω απαισιο το fairing του Fz(πολυ φλωρικο) τι παει να πει αυτο?
Και βεβαια υπαρχει συγκριση μεταξυ fz6 fazer-z750s.
Και τα 2 τετρακυλινδρα με ιδια φιλοσοφια, ορθια θεση οδηγησης,fairing,ανετα για τον συνεπιβατη,στριφτερα,Ιαπωνεζικα κτλ.
Τι αλλο θελεις, να ειναι και ιδια μαρκα?
![]()
1 Eξαλολουθεις να μην μου λες απο που αντλεις την πληροφορια οτι το ζ στριβει καλυτερα.
2 Κανεις ενα μεγαλο λαθος. Εμενα το 750s μου αρεσει πιο πολυ και απο το γυμνο και απο το fazer εσυ μιλησες για ποσοστα στο τοπικ. Μαλιστα αν υπειρχε οταν αγορασα μοτο θα το επαιρνα. Εσυ δεν μας λες γιατι δεν το πηρες αφου ησουν αναμεσα σε fazer και z και στο fazer δεν σου αρεσει το φερινκ?
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
1 Eξαλολουθεις να μην μου λες απο που αντλεις την πληροφορια οτι το ζ στριβει καλυτερα.
2 Κανεις ενα μεγαλο λαθος. Εμενα το 750s μου αρεσει πιο πολυ και απο το γυμνο και απο το fazer εσυ μιλησες για ποσοστα στο τοπικ. Μαλιστα αν υπειρχε οταν αγορασα μοτο θα το επαιρνα. Εσυ δεν μας λες γιατι δεν το πηρες αφου ησουν αναμεσα σε fazer και z και στο fazer δεν σου αρεσει το φερινκ?
1)Ειναι γενικα καλυτερα ''στημενο'' μηχανακι. Μπορει το 600 να εχει καλυτερο πλαισιο, ομως δεν ειναι ομοιεγενες με τις αναρτησεις του. Ρωτα πολλους που εχουν δοκιμασει και τα δυο(και τα ειχανε και τα δυο)
2)Ηθελα ενα μηχανακι μεσαιο κυβισμου με γκαζια και προστασια απο τον αερα. Ημουνα στο τσακ να παρω το fazer(και ας μην μου αρεσε πολυ το fairing απο μπροστα, μαλλον τελικα τα φαναρια δεν μου αρεσαν, το υπολοιπο ειναι οκ), και τελευταια στιγμη πεφτει ενα περιοδικο στα χερια μου με φωτο του Ζ
Σε πληροφορω παντως οτι η διαδικασια επιλογης για μια απο τις 2 και οι συχνες επισκεψεις σε καταστηματα, ηταν μια απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης μου![]()
Φιλικα![]()