Αν θες κατι σε γυμνο, εκτος των 2 γιαμαχα ριξε μια ματια και στο ducati monster, θα το βρεις στις 3000-3500€
Αν θες κατι σε γυμνο, εκτος των 2 γιαμαχα ριξε μια ματια και στο ducati monster, θα το βρεις στις 3000-3500€
Okeanis1234 σε ευχαριστώ πολύ! Τα ίδια με την κλε με είπαν σήμερα και για το pegaso trail αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ισχυουν. Απο οτι ξέρω η πλειοψηφια τα θεωρεί πολύ αξιοπιστα.
Όσο για σένα spyrako δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Εγώ ζήτησα συγνώμη γιατί το έκανα καταλαθως (ήταν και η ώρα τέτοια) .τώρα αν παρεξηγήθηκε παρακαλώ πολύ να με πει τι μπορώ να κάνω για να επανορθώσω γιατί 3 φορές ζήτησα συγνώμη και οι σπόντες συνεχίζονται. Δεν μπήκα στο φόρουμ για να σκάω γι αυτά! Χωρίς παρεξήγηση.
Το monster είναι πολύ δυνατό και μ αρέσει αλλά από θέμα οικονομίας πως τα πάει;και δεν μιλάω μόνο για την κατανάλωση...
Τελευταία τροποποίηση από loukia4; 02/01/2014 στις 17:39.
Μην μασας ολα καλα
Δεν παρεξηγεμαι
Θα το καταλαβαινες αλλωστε χιχιχι
Μολις παρεις το μηχανακι το σωστο εδω ειμαστε
Υπ οψιν το χιουμορ εδω ειναι λιιιιγο περιεργο
Μην μασας σας χρειαζομαστε
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πάντως παραξενεύομαι που κανείς δεν έχει προτείνει Africa... troll ξε-troll πρέπει να κρατάμε τα προσχήματα.
χαχαχαχαχαχα συναδελφος ο κυριος!!καλο!
τελοσπαντων ουτε και εγω λεω οτι λεω με κακη προθεση!ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!![]()
spyrako συγνωμη αν παρεξηγηθηκες!απλα ειπα τα πραγματα οπως εχουν.
οσο για την africa..δεν νομιζω να με κανει..
Με μιση καρδια f650 gs
Λογω οτι εχω μια εμπαθεια στις προπελες
Αντε και kle ως εκει
διαβασα για αυτο το μηχανημα και βρηκα και ενα αλλο. το g650 gs . ειναι καλυτερο;χειροτερο; ειναι ευκολοσυντηρητα αυτα; εχουνε θεματακια;
εχω βρει και σε πολυ καλη τιμη απο φιλο και με λιγα σχετικα χιλιομετρα (7.400) μεταχειρισμενο.. αξιζει;
τις bmw παντως τις φτανω.και με μια χαμηλη σελα ειμαι κομπλε.
Για λεπτομερειες θα απευθυνθεις σε κατοχους μπεμβεδακηδες
Καπου εδω γυρω περιφερεται ενας ακατανομαστος αουγκενταλερ
Ρωτα τον
Αν το μηχανακι του γνωστου σου το χει αγγελια ανεβασε το να το παρουμε ματι
Μπορει να δουμε κατι σαν ποιο εμπειροι...
btw για σελα φτιαξιμο-σκαψιμο-χαμηλωμα
Στον dimi η στον toni mpatzio-Σαλονικα και οι δυο
Πολλά προβλήματα φιλενάδα τα BMW...
(κοίτα το ΧΤ 660)
ανανήψαντας