Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 245

Θέμα: Πολυεργαλειο - Σουγιας (LEATHERMAN vs VICTORINOX)

Παλαιό μέλος
    Εχω αυτων. ειμε ευχαριστημενος. μια μεση λυση και οχι κινεζικα με 1 ευρο.
    http://www.airgunshop.gr/index.php?d...roduct_id=2220
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παλαιό μέλος
    Πριν χρόνια , ταξιδεύαμε δυο μηχανές - δυο αναβάτες προς Θεσσαλονίκη.
    Γύρω στο σούρουπο σταματήσαμε σε ένα παρκινγκ πίσω απο μια βουλγάρικη νταλίκα για ... κατούρημα..
    Ξαφνικά κι ενώ εμείς κρατούσαμε τα " βιολογικά " μας " όπλα" ... Παρουσιάστηκε ο Βούλγαρος νταλίκερμαν με ένα κατσαβίδι ... 40 + εκατοστά .. (Ποιός ξέρει τι φοβήθηκε) .
    Φυσικά κατάλαβε και γύρισε στην νταλίκα του..
    Θέλω να πω .. Ποιός είναι ο ορισμός του όπλου? το πολυσουγιαδάκι που έχω στο μπρελόκ μου ή η κατσαβιδάρα μεγέθους αστυνομικού γκλομπ ?

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    LEATHERMAN μονοδρομος μακραν ανωτερος....τα φερνουμε και τα δυο στο μαγαζι...καλοι οι victor inox αλλα σα leatherman κανενα...τα χω δουλεψει και τα δυο...η τιμη εχει μια Α διαφορα αλλα πραγματικα οτι πληρωνεις παιρνεις..
    Throttle that mysterious friend of ours

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Leatherman.
    Leatherman.
    Leatherman.

με εχει σωσει...!!!!!!!

Απο το 2000 που τον εχω ( τιμη αγορας τοτε 50.000 δρχ ....) Δεν εχει υποστει καμμια φθορα....

Τα εχει κοψει ολα ( και εχει κοψει πολλα ) με ευκολια εκτος απο κατι περιεργα χοντρα συρματα που χρησιμοποιουν οι εναεριτες της ΔΕΗ.

(Εκει χρειαστηκε κοντρα στο εδαφος και σφαλιαρα με το τακουνι της μποτας...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Πριν χρόνια , ταξιδεύαμε δυο μηχανές - δυο αναβάτες προς Θεσσαλονίκη.
    Γύρω στο σούρουπο σταματήσαμε σε ένα παρκινγκ πίσω απο μια βουλγάρικη νταλίκα για ... κατούρημα..
    Ξαφνικά κι ενώ εμείς κρατούσαμε τα " βιολογικά " μας " όπλα" ... Παρουσιάστηκε ο Βούλγαρος νταλίκερμαν με ένα κατσαβίδι ... 40 + εκατοστά .. (Ποιός ξέρει τι φοβήθηκε) .
    Φυσικά κατάλαβε και γύρισε στην νταλίκα του..
    Θέλω να πω .. Ποιός είναι ο ορισμός του όπλου? το πολυσουγιαδάκι που έχω στο μπρελόκ μου ή η κατσαβιδάρα μεγέθους αστυνομικού γκλομπ ?
    εχεις δικιο αλλα καλως ή κακως το κατσαβιδι θεωρειτε εργαλειο...
    οπλα μπορουν να γινουν σχεδον τα παντα..απο ενα κλαδι δεντρου μεχρι ενα κομματι μαρμαρο και ενα στυλο...

παλιοτερα ηξερα οτι αν το μαχαιρι που κουβαλουσες ηταν κατω απο 4 δακτυλα (περιπου 6-7 ποντους) δεν ειχες θεμα γιατι δεν μπορουσε να φτασει καρδια..

εγω παντως μολις το παρω το πολυεργαλειο θα κανω αυτο που ειπε ο lioulios και ελπιζω να βρω ακρη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    LEATHERMAN μονοδρομος μακραν ανωτερος....τα φερνουμε και τα δυο στο μαγαζι...καλοι οι victor inox αλλα σα leatherman κανενα...τα χω δουλεψει και τα δυο...η τιμη εχει μια Α διαφορα αλλα πραγματικα οτι πληρωνεις παιρνεις..
    ιδια λεφτα εχουν εξω...
    leatherman
    victorinox

μαζι με τα μεταφορικα βγαινουν στο 100αρι (χοντρα-ψιλα) οταν εδω παιζουν στα 160 στην καλυτερη και χωρις θηκες + extra...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

παλιοτερα ηξερα οτι αν το μαχαιρι που κουβαλουσες ηταν κατω απο 4 δακτυλα (περιπου 6-7 ποντους) δεν ειχες θεμα γιατι δεν μπορουσε να φτασει καρδια..
    Αυτο ηξερα και εγω. Με αυτα που διαβασα μολις εβγαλα ενα μικρο σουγια μου ειχα στο τσαντακι μου
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Δεν ξερω το μαυρο αν κρατησει το χρωμα του.... Εγω θα προτιμουσα το inox.

Έχω τον Wave στο σπίτι και τον Skeletool που μου πήραν στην δουλειά. Ο Wave είναι βαρύτερος αλλά έχεις περισσότερα εργαλεία μαζί σου και δέχεται τις μικρές μύτες-κατσαβίδια που δεν δέχεται ο Skeletool. Αν έπαιρνα τώρα με την εμπειρία μου, θα αγόραζα τον Skeletool. Είναι πανάλαφρος, σχεδόν το μισό σε πάχος και το ίδιο χρηστικός με τον Wave. Όταν πάω σπίτι θα σου βγάλω φωτογραφίες και από τους δύο για να συγκρίνεις.

@MikeG: Πριν από τον Leatherman είχα τον ίδιο ακριβώς ελβετικό με εσένα και πάντα στην τσέπη μου όταν ήμουν στην δουλειά. Πήγα μια μέρα να ξεβιδώσω μια βίδα καπακιού από ένα PC και μου διαλύθηκε! Η αριστερόστροφη κίνηση για ξεβίδωμα στρέβλωσε όλον τον σουγιά και αποσυναρμολογήθηκε. Τον έκλαιγα κανά δίμηνο εώς ότου μου πήραν δώρο τον Wave και ούτε που ξανακοίταξα προς Ελβετία μεριά.

+1 για τον wave.
    Τον εχω 3-4 χρονια, κανενα παραπονο, καλη ποιοτητα κατασκευης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω το μαυρο αν κρατησει το χρωμα του.... Εγω θα προτιμουσα το inox.
    εχεις ενα δικιο σ'αυτο και πολλοι λενε οτι το ανοδιωμενο μεταλλο ενδεχεται να κανει γρατζουνιες και να αποκτησει μικρα ξεφλουδισματα με τον καιρο...
    επειδη ομως ολα αυτα τα πολυεργαλεια παιζουν στο inox, το μαυρο αποτελει μια εξαιρεση στον κανονα και θελω να ελπιζω οτι αν το προσεξω, θα κρατησει καμποσο...
    αλλωστε και 2-3 "τσαμπoυκαδες" δεν θα με χαλασουν...δειχνουν μαχιμοτητα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    εχεις π.μ...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turogalos Προβολή μηνύματος
    Έχω τον Wave στο σπίτι και τον Skeletool που μου πήραν στην δουλειά. Ο Wave είναι βαρύτερος αλλά έχεις περισσότερα εργαλεία μαζί σου και δέχεται τις μικρές μύτες-κατσαβίδια που δεν δέχεται ο Skeletool. Αν έπαιρνα τώρα με την εμπειρία μου, θα αγόραζα τον Skeletool. Είναι πανάλαφρος, σχεδόν το μισό σε πάχος και το ίδιο χρηστικός με τον Wave. Όταν πάω σπίτι θα σου βγάλω φωτογραφίες και από τους δύο για να συγκρίνεις.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xtzanos Προβολή μηνύματος
    +1 για τον wave.
    Τον εχω 3-4 χρονια, κανενα παραπονο, καλη ποιοτητα κατασκευης.
    παιδια ο wave ειναι απο τα πιο καλοπουλημενα μοντελα της leatherman και ειναι και λιγο πιο παλιος απο το surge...
    εχει λιγοτερα εργαλεια και ειναι και φτηνοτερος (τουλαχιστον στο επισημο site της leatherman)
    με μια γρηγορη συγκριση μεταξυ των 2 υπερτερει στο σουβλι με την τρυπα που μπορει να χρησιμοποιηθει για ραψιμο και στο blade exchanger (που δεν εχει ο wave) και ειδα στο youtube οτι παιρνει και ανταλλακτικα απο bosch το οποιο μετραει πολυ...

επισης εδω υπαρχουν 2-3 σπασμενα wave...τα οποια αντικατασταθηκαν μεσα στην εγγυηση, αλλα οπως και να το κανεις, ειναι ενα θεμα...

Παλαιό μέλος
    Πάντως με 5-6 € παίρνεις μια κινέζικη απομίμηση του παρακάτω (μα ακριβώς ιδια) με αυτασφαλιζόμενη πένσα που με έχει βολέψει πολύ (το μαχαιράκι δεν λέει και πολλά αλλά τα εργαλειάκια δουλεύουν) και δεν κλαις τα 100++ αν το χάσεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1-crunch.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	45,8 KB 
ID:	307134

Banned
    Και στην πρωτη σοβαρη δουλεια η ζορι
    Στρανωνει σαν μαστιχα
    Ειχα και τυπου κινεζιας και τυπου γερμανικοτ σ/ μ και πλεον ανακυκλωθηκαν
    Οτι πληρωνεις παιρνεις σε καποια πραγματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Πάντως με 5-6 € παίρνεις μια κινέζικη απομίμηση του παρακάτω (μα ακριβώς ιδια) με αυτασφαλιζόμενη πένσα που με έχει βολέψει πολύ (το μαχαιράκι δεν λέει και πολλά αλλά τα εργαλειάκια δουλεύουν) και δεν κλαις τα 100++ αν το χάσεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1-crunch.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	45,8 KB 
ID:	307134
    σε τετοια πραγματα προτιμω τα επωνυμα και ακριβα προϊοντα...
    1-2 φορες που δεν λυπηθηκα το πενταευρω και το εδωσα, μετα σιχτιριζα για την σκουρια και την ανικανοτητα των εν λογω εργαλειων...
    οποτε μετα εμαθα...
    better safe than sorry...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    παντως εδω δειχνει τι μπορεις να τροποποιησεις για να παιρνει περισσοτερα εργαλεια!!

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket