Εχω αυτων. ειμε ευχαριστημενος. μια μεση λυση και οχι κινεζικα με 1 ευρο.
http://www.airgunshop.gr/index.php?d...roduct_id=2220
Εχω αυτων. ειμε ευχαριστημενος. μια μεση λυση και οχι κινεζικα με 1 ευρο.
http://www.airgunshop.gr/index.php?d...roduct_id=2220
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Πριν χρόνια , ταξιδεύαμε δυο μηχανές - δυο αναβάτες προς Θεσσαλονίκη.
Γύρω στο σούρουπο σταματήσαμε σε ένα παρκινγκ πίσω απο μια βουλγάρικη νταλίκα για ... κατούρημα..
Ξαφνικά κι ενώ εμείς κρατούσαμε τα " βιολογικά " μας " όπλα" ... Παρουσιάστηκε ο Βούλγαρος νταλίκερμαν με ένα κατσαβίδι ... 40 + εκατοστά .. (Ποιός ξέρει τι φοβήθηκε) .
Φυσικά κατάλαβε και γύρισε στην νταλίκα του..
Θέλω να πω .. Ποιός είναι ο ορισμός του όπλου? το πολυσουγιαδάκι που έχω στο μπρελόκ μου ή η κατσαβιδάρα μεγέθους αστυνομικού γκλομπ ?![]()
LEATHERMAN μονοδρομος μακραν ανωτερος....τα φερνουμε και τα δυο στο μαγαζι...καλοι οι victor inox αλλα σα leatherman κανενα...τα χω δουλεψει και τα δυο...η τιμη εχει μια Α διαφορα αλλα πραγματικα οτι πληρωνεις παιρνεις..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Leatherman.
Leatherman.
Leatherman.
με εχει σωσει...!!!!!!!
Απο το 2000 που τον εχω ( τιμη αγορας τοτε 50.000 δρχ ....) Δεν εχει υποστει καμμια φθορα....
Τα εχει κοψει ολα ( και εχει κοψει πολλα ) με ευκολια εκτος απο κατι περιεργα χοντρα συρματα που χρησιμοποιουν οι εναεριτες της ΔΕΗ.
(Εκει χρειαστηκε κοντρα στο εδαφος και σφαλιαρα με το τακουνι της μποτας...)
![]()
εχεις δικιο αλλα καλως ή κακως το κατσαβιδι θεωρειτε εργαλειο...
οπλα μπορουν να γινουν σχεδον τα παντα..απο ενα κλαδι δεντρου μεχρι ενα κομματι μαρμαρο και ενα στυλο...
παλιοτερα ηξερα οτι αν το μαχαιρι που κουβαλουσες ηταν κατω απο 4 δακτυλα (περιπου 6-7 ποντους) δεν ειχες θεμα γιατι δεν μπορουσε να φτασει καρδια..
εγω παντως μολις το παρω το πολυεργαλειο θα κανω αυτο που ειπε ο lioulios και ελπιζω να βρω ακρη...![]()
ιδια λεφτα εχουν εξω...
leatherman
victorinox
μαζι με τα μεταφορικα βγαινουν στο 100αρι (χοντρα-ψιλα) οταν εδω παιζουν στα 160 στην καλυτερη και χωρις θηκες + extra...
Δεν ξερω το μαυρο αν κρατησει το χρωμα του.... Εγω θα προτιμουσα το inox.
Έχω τον Wave στο σπίτι και τον Skeletool που μου πήραν στην δουλειά. Ο Wave είναι βαρύτερος αλλά έχεις περισσότερα εργαλεία μαζί σου και δέχεται τις μικρές μύτες-κατσαβίδια που δεν δέχεται ο Skeletool. Αν έπαιρνα τώρα με την εμπειρία μου, θα αγόραζα τον Skeletool. Είναι πανάλαφρος, σχεδόν το μισό σε πάχος και το ίδιο χρηστικός με τον Wave. Όταν πάω σπίτι θα σου βγάλω φωτογραφίες και από τους δύο για να συγκρίνεις.
@MikeG: Πριν από τον Leatherman είχα τον ίδιο ακριβώς ελβετικό με εσένα και πάντα στην τσέπη μου όταν ήμουν στην δουλειά. Πήγα μια μέρα να ξεβιδώσω μια βίδα καπακιού από ένα PC και μου διαλύθηκε! Η αριστερόστροφη κίνηση για ξεβίδωμα στρέβλωσε όλον τον σουγιά και αποσυναρμολογήθηκε. Τον έκλαιγα κανά δίμηνο εώς ότου μου πήραν δώρο τον Wave και ούτε που ξανακοίταξα προς Ελβετία μεριά.
+1 για τον wave.
Τον εχω 3-4 χρονια, κανενα παραπονο, καλη ποιοτητα κατασκευης.
εχεις ενα δικιο σ'αυτο και πολλοι λενε οτι το ανοδιωμενο μεταλλο ενδεχεται να κανει γρατζουνιες και να αποκτησει μικρα ξεφλουδισματα με τον καιρο...
επειδη ομως ολα αυτα τα πολυεργαλεια παιζουν στο inox, το μαυρο αποτελει μια εξαιρεση στον κανονα και θελω να ελπιζω οτι αν το προσεξω, θα κρατησει καμποσο...
αλλωστε και 2-3 "τσαμπoυκαδες" δεν θα με χαλασουν...δειχνουν μαχιμοτητα...![]()
παιδια ο wave ειναι απο τα πιο καλοπουλημενα μοντελα της leatherman και ειναι και λιγο πιο παλιος απο το surge...
εχει λιγοτερα εργαλεια και ειναι και φτηνοτερος (τουλαχιστον στο επισημο site της leatherman)
με μια γρηγορη συγκριση μεταξυ των 2 υπερτερει στο σουβλι με την τρυπα που μπορει να χρησιμοποιηθει για ραψιμο και στο blade exchanger (που δεν εχει ο wave) και ειδα στο youtube οτι παιρνει και ανταλλακτικα απο bosch το οποιο μετραει πολυ...
επισης εδω υπαρχουν 2-3 σπασμενα wave...τα οποια αντικατασταθηκαν μεσα στην εγγυηση, αλλα οπως και να το κανεις, ειναι ενα θεμα...![]()
Και στην πρωτη σοβαρη δουλεια η ζορι
Στρανωνει σαν μαστιχα
Ειχα και τυπου κινεζιας και τυπου γερμανικοτ σ/ μ και πλεον ανακυκλωθηκαν
Οτι πληρωνεις παιρνεις σε καποια πραγματα
παντως εδω δειχνει τι μπορεις να τροποποιησεις για να παιρνει περισσοτερα εργαλεια!!