ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μπορει σε καποιες περιπτωσεις να χρειαζονταν
Αλλα αφου ενσωματωσαν τους αγροφυλακες στα δασαρχεια(αυτους του 93 που τους πηραν επι καραμανλη μικρου)
Και οι οποιοι και οπλο μπορουσαν να φερουν και ηταν και δικοι τους
Γιατι δεν εκαναν κανουν ποιο εντονη την παρουσια τους?
Να το δεχθώ ότι στην περιοχή μας είναι για τα μπάζα οι υπάλληλοι του δασαρχείου... στις υπόλοιπες περιοχές που είναι ευσυνείδητοι φαντάζομαι έχουν εξαληφθεί τα φαινόμενα λαθροϋλοτομίας και λαθροθηρίας; Τσουπ, για να μην κουράζεσαι ξέρω ότι θα μου πεις για ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και πενιχρά κονδύλια. Οκ. Και τι αλλάζει με αυτό; Τίποτα, το αποτέλεσμα είναι ότι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικλά μη δίνετε στα δάση...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
btw στις εντουραδες ανεβαινω<σιδερωμενος>
Σε αντιστοιχη εμπλοκη με κανιβαλοκυνηγους παρολιγο θα εβαζα σε εναν το δικανο στον κωλο
Η δικαιολογια οτι δεν ακουσε καλα και δεν ειδε
Δεν με επεισε
Αγριογουρουνο με στολη χρωματιστη first racing
Και ηχο cr 250 δεν ξερω αν εχει δει κανενας αλλος εκτος απ αυτον
Παίδες αυτό το θέμα έχει ζουμί. Οι προεκτάσεις ενός τέτοιου ζητήματος είναι κυριολεκτικά άπειρες και πραγματικά υπάρχουν διχογνωμίες και στην επιστημονική κοινότητα. Για να γίνει παραγωγική μια τέτοια κουβέντα θα πρέπει να γραφτούν σεντόνια για να μπορέσει να γίνει μια αρχή στο να μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα και να καταλαβαίνουμε τι και πως το λέμε. Αν πιστεύει κάποιος πως έχει νόημα κάτι τέτοιο σε φλόρουμ μηχανοκίνησης προτίθεμαι να κάνω μια ανάλυση επί του θέματος που όμως θα μου πάρει 1-2 μέρες ανάλογα τα κέφιακαι με τις περιορισμένες μου γνώσεις
![]()