Προφανώς δεν είναι το σωστό μέρος να πω το ανέκδοτο με τον μυστικό δείπνο που μετά το φαγοπότι δεν πλήρωνε κανείς το λογαριασμό κι όταν στο τέλος ο κλήρος έπεσε στον Ιούδα ψέλλισε "ω ρε πούστη μου, που θα βρω τώρα τριάντα αργύρια"... ε;![]()
Προφανώς δεν είναι το σωστό μέρος να πω το ανέκδοτο με τον μυστικό δείπνο που μετά το φαγοπότι δεν πλήρωνε κανείς το λογαριασμό κι όταν στο τέλος ο κλήρος έπεσε στον Ιούδα ψέλλισε "ω ρε πούστη μου, που θα βρω τώρα τριάντα αργύρια"... ε;![]()
Σας φαίνεται περίεργο που σε ένα δικαστήριο που πίσω από τον δικαστή κρέμεται η εικόνα του Χριστού, και που σε βάζουν να ορκιστείς στο ευαγγέλιο για να δουν αν λες αλήθεια, ρίξανε δέκα μήνες σε κάποιον που θεωρούσε όλα αυτά ανοησίες;
Σε μια χώρα χριστιανών οπαδών δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.
γραφω για να απαντησω στον bradipous που συμπερανε οτι υπαρχουν πολλοι πολεμιοι του χριστιανισμου εδω μεσα κτλ..φιλε μου προσωπικα δεν πιστευω στον χριστιανισμο,ουτε σε αλλη θρησκεια,ουτε και Αθεο με λες γιατι πιστευω οτι υπαρχει κατι ανωτερο,απλα δεν μπορω να ξερω τι ειναι αυτο,και ψαχνοντας εγω προσπαθω να βγαλω τα προσωπικα μου συμπερασματα.δεν μπορω ομως να πιστεψω οτι υπαρχουν ακομη εκατομμυρια ανθρωποι που δεν ξερουν η εθελοτυφλουν για τα εγκληματα και τις αιματοχυσιες που εγιναν στο ονομα της ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ θρησκειας..ολοι βλεπουμε τοσα χρονια τα σκανδαλα των παπαδων,απο μητροπολιτες μεχρι καλογηρους,και οποιος το αρνηθει ζει σε αλλο κοσμο.καταδικασαν οι καλοι χριστιανοι την σατιρα γιατι θιχτηκαν,ολα τα υπολοιπα αισχη που γινονται στο ονομα του χριστιανισμου στην κοινωνια και γυρω τους δεν τους ενοχλουν...πολυ επικινδυνα μυαλα ειναι αυτα,και οχι των Αθεων,γιατι ο Αθεος δεν προκειται να κανει κακο στο ονομα του Αθεισμου,ενω ο χριστιανος οταν του θιξουν την θρησκεια και τα πιστευω του ξεχνα το αγαπατε αλληλους,και αναφωνει με παθος ορθοδοξια η θανατος...δεν πολεμω προσωπικα τον χριστιανισμο,απλουστατα δεν γουσταρω την μαλακισμενη νοοτροπια των προβατων που ριχνουν 10 μηνες στον ανθρωπο που εκανε σατιρα,και δεν τιμωρουν δι ανασκολοπισμου τη βρωμια των υπαλληλων της εκκλησιας Α.Ε..δεν θιγω και δεν προσβαλλω την πιστη κανενος,ο καθεις εχει δικαιωμα να πιστευει οπου θελει,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι η υποκρισια γυρω μας δεν προσβαλλει σχεδον κανεναν...
ποιος ειπε υπαρχει δημοκρατια η ελευθερια???απο παντα δηλαδη αλλα περισσοτερο τον τελευταιο καιρο...
γιατί τα κάνετε αυτά ρε ;
πήγα για ένα κρασί και έγινε χαμός
δε σας αφήνω μόνους σας άλλη φορά ρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
και την επόμενη φορά που θα γράψει κάποιος κάτι για γλάρο θα πέσει μήνυση για εξύβριση θεσμών, να το ξέρετε
γιατί που θα πάει, δε θα γίνω πρωθυπουργός μια μέρα ;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ΑΝ όμως έγραφε, για τον γέροντα ''Μουσακά'', δεν νομίζω να 'τρεχε τίποτις..........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Εγω βλεπω οτι ο καθε π@π@ρ@ς βριζει οποιον γουσταρει και δεν κοιτα την μ@λ@κι@ που τον δερνει.
Ποσο μαλλον οταν ο αλλος ειναι νεκρος .......
Πηξαμε στην "εξυπναδα" σε αυτον τον τοπο.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
εγώ θέλω να δω τι θα λέτε αν φάει φυλακή κανείς επειδή έβρισε τον Πρωθυπουργό ή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω πόσο ατυχές είναι το σχόλιο σου. Το πιο εύκολο θα ήταν να σου γράψω για τα κάμο "τραβέλια" και τους "πο*στηδες" στα μοναστήρια και τις ενορίες που φοράνε τους στρίνγκους και τις ζαρτιέρες κάτω από τα ράσα, αλλά προσωπικά τους λυπάμαι, όχι για τις σεξουαλικές τους επιλογές αλλά για τη καταπιεστική ζωή που επέλεξαν να ζουν. Εκεί που θα σταθώ δεν είναι το προφανές λοιπόν αλλά το πόσο διαμετρικα αντίθετα είναι δύο καπακωτά μηνύματα σου, γράφεις αυτό από πάνω όταν πριν λίγο έχεις γράψει αυτό:
[QUOTE]λαθος quote έκανα... τεσπα όπως και να έχει ίσχύειQUOTE]
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολέμιοι του χριστιανισμού, ούτε εδω μέσα, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στον κόσμο γενικότερα. Ο χριστιανισμός είναι μια θρησκεία, μια ιδεά και ένα εγχειρίδιο τρόπου ζωής που είχε την ατυχία όπως και οι περισσότερες θρηκείες, να εκπροσωπηθεί από ανθρώπους και ανθρώπινα headquarters. Κάποιοι με τσαμπουκά και με το έτσι θέλω ορίστηκαν ως οι εκπρόσωποι του. Όταν μια θρηκεία από τον κόσμο του ιδεατού την κατεβάζουμε στο ανθρώπινο επίπεδο, όταν αποκτά υπόσταση επί Γής με ονόματα Βαρθολομαίος, Χριστόδουλος, Πάπας Ιωάννης και δεν συμμαζεύεται, παύει να είναι θρησκεία. Όταν όλοι αυτοί μιλούν με απίστευτο θράσος και κομπασμό ως εκπρόσωποι του Θεού και έχουν απάιτηση να τους φιλάμε το χέρι, όταν ζουν μέσα στη χλίδα και ασκούν πολιτική στο όνομα της θρησκείας, μην αναζητάς τους πολέμιους του χριστιανισμού σε αυτούς που αντιδρούν σε αυτή την ύβρι αλλά σε αυτούς που προκαλούν και την προκαλούν. Αυτοί ξεφτυλίζουν τον χριστιανισμό και την κάθε θρηκεία, όχι ο Παστίτσιος. Η κουβέντα θα μπορούσε να πάει πολύ μακρύα και δεν είναι εδώ κατάληλος χώρος για αυτό, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις ότι ο χαρακτηρισμός "πολέμιοι" του χριστιανισμού έχει αποδωθεί πάρα πολλές φορές στην ιστορία από αυτούς προκειμένου να διαφυλλάξουν τα κεκτημένα τος.... Είναι σαν την αποκτάσταση της δημοκρατίας και των δημοκρατικών θεσμών όταν βαράγανε κόσμο αλύπητα στο Σύνταγμα
Μπορεί λοιπόν ένα "τραβέλι" να είναι καλός Χριστιανός; Αν δίνει αγάπη και βοηθά τον πλησίον του εικάζω πως ναι, αλλά αν συνεχίζεις να τον αποκαλλείς "τραβέλι¨και οι υποκριτές με τα άμφια τον απειλούν με κόλαση και αφορισμό, μην περιμένεις και πολλά...
Τελευταία τροποποίηση από el_hymador; 17/01/2014 στις 11:18.