"Γιατρε εχω προβλημα, ειχα Honda και ηθελα να παρω παλι Honda, αλλα τελικα πηρα Triumph! Και το επομενο σκεφτομαι οτι θα ειναι ΚΤΜ, τι να κανω?"
Triumph Tiger 800!
Έχεις τα δίκια σου.
Αλλά, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, ένα ποστ που το ζουμί του είναι "Ρε πειναλέοι, που όσο κάνει ο δεξός μου καθρέφτης δεν κάνει ολόκληρος ο μπόμπος που καβαλάτε, θέλετε να κάνετε και σΚόλιο για το μοτόρι και να μου τα πρήξετε?", ε είναι κατιτίς over the top.
Όχι τόσο αγενές. Αγενές θα ήταν να απαντήσει κάποιος "Μπράβο, βάλ'το τώρα εκεί που δεν βλέπει ήλιος να μην του χαλάσει και το χρώμα και μη μας τα ζαλίζεις κι εμάς."
Ήταν άσχημο και κακό.
ΥΓ. Το θρεντ έχει την πλάκα του γιατί οι περισσότεροι με χιούμορ το αντιμετωπίζουν.
Αν προσβλήθηκε κάποιος επειδή του θίξανε τη μηχανή ή τη ράτσα της, δε νομίζω πως φταίει το θρεντ.
Γαμώ τη χόντα μου γαμώ, επίτρεψέ μου να συμπληρώσω![]()
χαβαλές για τα μηχανάκια να γίνεται, έχει την πλάκα του και οι περισσότεροι γουστάρουν. Όταν όμως φτάσουμε στο χαρακτηρισμό ιδιοκτητών με βάση την επιλογή τους (όποια και να ναι), τότε έχει χαλάσει η σούπα και πάμε για άλλη.
Υγ αφού είσαι κρυφοχοντάκιας, γιατί το απαρνιέσαι?
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Πάντως κτμ κτμ το slr 650 (dominator) του πατέρα μου εδω και 37000χιλ σε 15 χρονια εχει αλλάξει 2-3 μπουζι 4-5 φορές λάδια και μια φορά τακακια πισω και του εχει τρυπησει με τρυπάνι τις εξατμησεις για να πηγαίνει καλυτερα
Ρε συ Κώστα, κι αυτό μέρος του χαβαλέ είναι.
Βλέπε μπεμβεδάκηδες=ακράνωτοι και τζοβενολεφτάδες
χοντάκηδες=κουλοτσομπάνηδες και "φρένα να'χει, τ'άλλα βρίσκονται"
βεστρομάδες=καβαλάνε το μηχανάκι που κάνει τα πάντα εκτός από καφέ (κι όχι γιατί δεν μπορεί, απλά δεν πίνουν καφέ)
ντουκατάκηδες="ρε στάζει λάδια το 600άρι των 899 κυβικών σου" "νάζια κάνει μωρέ νάζια"
και πάει λέγοντας.
Τώρα άμα ο άλλος γίνεται φούρκα επειδή μπήκε (δικαίως ή αδίκως, για χαβαλέ ή στα σοβαρά) σε μιά από τις παραπάνω κατηγορίες (ή κάποια άλλη), μάλλον δικό του είναι το πρόβλημα.
Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω
ΥΓ. Δεν το απαρνιέμαι.
Αλλά και να τη βρίσω και να μου τη βρίσουνε χέστηκα. Μετοχές έχω?![]()
ψόφησε το thread, ο ωκεανός την έκανε για άλλες θάλασσες, ο κρητικός το πούλησε, και έμεινε ένας cosgili που παραείναι "μαλακός" για τέτοιες καταστάσεις
κρίμα κι άδικο
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε