Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 142

Θέμα: ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Banned
    Προς vaska-terens-joyrider και τους λοιπους που μου τα εχωσαν
    Ειπα οτι διακοσαρισα με στρωμα 650
    Αλλα οχι κατω απο ποιες συνθηκες
    Σιγουρα δεν εκανα κοντρες ουτε περιεργεια για το ποσο πιανει ουτε μαλακιζομουν
    Οπως τοσες φορες εχω περασει φιλερ κυνηγωντας η για να ανοιξω δρομο ετσι εγινε και τοτε
    Δοξα το ΘΕΟ παντα ειχα μηχανη δικη μου να ξεκαυλωνω και δεν ειχα ΠΟΤΕ την αναγκη του υπηρεσιακου για να ξεκαυλωνω η για να μαθω να οδηγαω
    Τωρα αν μεσα απ αυτο καποιοι εκφραζεται το μενος το μισος και γω δεν ξερω τι αλλο με γεια σας και χαρα σας χεστηκαμε και η βαρκα εγυρε
    Δεν γραφτηκα στο φορουμ απι ζηλια προς καποιους δεν το εχω αναγκη
    Αλλα για να μαθω και να μοιραστω
    Και δεν ειπα οτι οδηγαω 15 Χρονια μοτο
    Ειπα οτι οδηγαω 15χρονια επαγγελματικα
    Κατω απω ολες τις συνθηκες
    Και αλλα 10 πριν
    Και το θεμα το ανοιξα αφενος να παρω συμβουλες-δεν ειμαι παντογνωστης-και αφετερου να δω φιλους
    Οκ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Προς vaska-terens-joyrider και τους λοιπους που μου τα εχωσαν
    -δεν ειμαι παντογνωστης-
    Οκ?
    O Terens ΕΙΝΑΙ !
    ανανήψαντας

Γραφτηκες για να μαθεις οπως λες,αλλα θρεντ δεν εχεις αφησει αναπαντητο..για ολα εχεις αποψη..και μπαινεις και μας γραφεις οτι 200ρισες..μπραβο...και μετα το σωζεις λεγοντας οτι ησουν εν ωρα καθηκοντος..
    ουτε μενος ουτε μισος παιζει,απλα λεμε αυτα που βλεπουμε.

Παλαιό μέλος
    Aφηστε ρε και τιποτε να πεσει κατω.Δεν αξιζει τον κοπο να χαλαμε τις καρδιες μας επειδη καποιος λεει και μια κουβεντα παραπανω.

Παρτε και ενα ανεκδοτο ,του φιλου Αιμιλιου απο Ηπειρωτικο φορουμ,για να ηρεμησετε.

......
    Ένα πρωί πλησιάζει στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς ένας τύπος καβάλα σε ένα ποδήλατο.

Στους ώμους του κρέμονται δύο σάκοι.

- "Επ, που πάς εσύ", τον ρωτάει με καχυποψία ο φύλακας. "Τι έχεις μέσα στους σάκους;"
    - "Άμμο", απαντάει ο τύπος.
    - "Τι άμμο και μαλακίες μου λες. Χθεσινός είμαι; Κατέβα αμέσως για έλεγχο."

Κατεβαίνει αυτός και αρχίζει να ψάχνει ο τελωνειακός μέσα στην άμμο.
    Μετά από δύο ώρες ψαξίματος δε βρίσκει τίποτα και αφήνει τον τύπο να περάσει.
    Την άλλη μέρα το πρωί η ίδια δουλειά. Ο τύπος με το ποδήλατο πλησιάζει,
    τον σταματάει ο τελωνειακός, του παίρνει τους σάκους και μετά από τέσσερεις ώρες επίμονου ψαξίματος τον αφήνει να περάσει.

Την τρίτη μέρα να σου πάλι ο τύπος, καβάλα στο ποδήλατο με τους δύο σάκους να κρέμονται στους ώμους του.

- "Ρε γαμώτο, πάλι εσύ; Τι θα γίνει με την περίπτωση σου; λέγε τι κουβαλάς μέσα στους σάκους."
    - "Άμμο."
    - "Καλάααα... Κατέβα για έλεγχο."

Έξι ώρες παιδευόταν ο τελωνειακός. Εξέτασε την άμμο κόκκο προς κόκκο αλλά τίποτα. Επί έξι μήνες, κάθε πρωί ο τύπος ερχότανε, έπινε τον καφέ του όσο ο τελωνειακός ξεσκιζότανε να βρει κάτι μέσα στην άμμο και πέρναγε απέναντι καβάλα στο ποδηλατάκι του με τους δυο σάκους άμμο.

Μέχρι στο χημείο του κράτους είχε στείλει την άμμο ο τελωνιακός μπας και βρει τίποτα ύποπτο αλλά τίποτα.

Κόντευε να τρελαθεί. Ένα πρωί δεν άντεξε και του λέει:

- "Άκου να δεις φίλε, δεν αντέχω να σε ψάχνω άλλο. Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά, κι εγώ σου υπόσχομαι ότι ούτε θα σε συλλάβω, ούτε θα σε πειράξω, ούτε τίποτα."
    - "Εντάξει."
    - "Κάνεις λαθρεμπόριο;"
    - "Κάνω."
    - "Και τι διάολο βγάζεις λαθραία απ` τη χώρα τόσο καιρό;"
    - "Ποδήλατα."

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Eπιτελους ενα thread με ομορφη,μεχρι ωρας,αντιπαραθεση!
    Γρηγορα στο ψητο:
    Κατα πρωτον μπραβο και γειασαν του μαγκα του shooter45 που μπαινει και εκτιθεται στον οχλο,οντας ενστολος,καθοτι υπαρχουν πολλα παλικαρια ενστολοι οι οποιοι ντρεπονται να το δημοσιοποιησουν,λες και ειναι αμαρτια.
    Αγαπητε φιλε,ξερεις οτι η ελληνικη κοινωνια εχει καταντησει οχετος και ολοι ειμαστε ετοιμοι για καβγα λογω της γενικοτερης καντηφλας που εχει πεσει στον ερημο τουτο τοπο.Ορθα λοιπον πραττεις και καταθετεις την αποψη σου,οπως αλλωστε κανουμε ολοι εδω μεσα.Απλα ξερεις οτι απαξ και σταμπαριστεις,γινεσαι ο ευκολος στοχος.Και προϋποθετει γερο στομαχι και ηθικη ακεραιοτητα(ή ατελειωτη σταρχιδικη σταση) για να αντεξεις.
    Εγω θα πω το γνωστο οτι υπαρχουν καλοι και κακοι παντου,απλα να μου επιτρεψεις να πιστευω οτι ειδικα στις ταξεις των ενστολων τα ποσοστα καλωσυνης,ας πουμε,δυστυχως βαινουν μειουμενα.Οχι για κανεναν αλλο λογο,αλλα το συνεχες ανακατεμα στον βουρκο της μετριοτητας που λεγεται Ενοπλαι Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας αλεθει ακομα και τις ευγενεστερες ψυχες.Ευχομαι ολοψυχα να εχεις γλυτωσει προσωπικα.
    Παμε στα επομενα,καθοτι πρωην βεστρομακιας:Μια χαρα ταξιδακι θα κανεις,απλα απολαυσε το.Αν πας απο επαρχιακο,οπως ειπε ο προλαλησας,θα ταλαιπωρηθεις λιγο αλλα αν εχεις το μικροβιο του ταξιδευτη θα το χαρεις.Σε τετοιες ταχυτητες και ρυθμους το μηχανακι θα βγαλει γυρω στα 350-400 χλμ με ενα ντεποζιτο
    Σου ευχομαι καλο ταξιδακι και να αποφευγεις τον οργανοπαιχτη εκ Χιου,ειναι μεγας παλιοχαρακτηρας.Εξωλης και προωλης που θα ελεγε και η Λουκα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

"Κάνεις λαθρεμπόριο;"
    - "Κάνω."
    - "Και τι διάολο βγάζεις λαθραία απ` τη χώρα τόσο καιρό;"
    - "Ποδήλατα."

Κάποια από αυτές τις μέρες πρέπει να πέρασε και με το δικό μου ποδήλατο!...

Στο θέμα...
    αν αυτό το νήμα το άνοιγε οποιοσδήποτε άλλος πλην μπάτσος, θα είχε ήδη περίσσιες προσκλήσεις για κέρασμα και φιλοξενία..
    ...αν λέει πολλά ένας βόρειος/-α είναι δικαιολογημένος/-η και για αυτό τους/τις γουστάρουμε!...
    ...αν είναι να βγάλουμε πέρα από τη γνώμη μας και κακία, καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Σου ευχομαι καλο ταξιδακι και να αποφευγεις τον οργανοπαιχτη εκ Χιου,ειναι μεγας παλιοχαρακτηρας.Εξωλης και προωλης που θα ελεγε και η Λουκα
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...γενικοτερα τωρα, θα ελεγα να κοψετε λιγο τη μαλακια γιατι απο ενα σημειο και επειτα κατανταει αηδια και γραφικο

Ελα τωρα που ασχολειστε με την κουλομαρια τον Βασκα να πουμε…
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    O Terens ΕΙΝΑΙ !

EΣΕΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ............ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΣΩ

Λόγω ρόζ φύλλου πορείας......

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Γραφτηκες για να μαθεις οπως λες,αλλα θρεντ δεν εχεις αφησει αναπαντητο..για ολα εχεις αποψη..και μπαινεις και μας γραφεις οτι 200ρισες..μπραβο...και μετα το σωζεις λεγοντας οτι ησουν εν ωρα καθηκοντος..
    ουτε μενος ουτε μισος παιζει,απλα λεμε αυτα που βλεπουμε.
    Ναι απανταω σε οτι με ενδιαφερει
    Σε χαλαει?
    Εχω πολλα ενδιαφεροντα
    Που ειναι το προβλημα?
    Ουτε εχω αναγκη να σωσω τιποτα οκ?
    Εχω ανωτερους και εχω και θεο να λογοδοτησω
    Και στην τελικη δεν ειπα οτι θελω να δω εσενα ουτε ζητησα την δικη σου γνωμη για το ταξιδι οκ?

οπως απαντησες κι εσυ στο δικο μου θρεντ για το μηχανακι μου με ειρωνεια και σου την ειπα.
    ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα ενδιαφεροντα....
    ουτε εγω θα ηθελα να δω εσενα,για κανενα λογο.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ή δεν κατάλαβα τι εννοείς ή αυτό που έγραψες δεν είναι καθόλου ωραίο ή και τα δύο.

Σε ποιο απ' τα τρία ρίχνεις την ψήφο σου?

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.............ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

Καί ή Πυθία ξύλινα τείχη είπε ,κι ό Ντέμης 22 Σεπτέμβρη πήγε καί έφτιαξε στόλο...!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ελα τωρα που ασχολειστε με την κουλομαρια τον Βασκα να πουμε…
    Καπιτανο λείπεις και έχουν αποθρασυνθεί όλοι! Ειδικά αυτός ο vaska. Τις προάλλες μου έλεγε ότι είναι ευκαιρία τώρα που λείπεις, να ξεπεράσει το postcount σου, που λένε και στο χωριό σου!
    Sent from me using a computer.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    .........
    Τωρα αν μεσα απ αυτο καποιοι εκφραζεται το μενος το μισος και γω δεν ξερω τι αλλο με γεια σας και χαρα σας χεστηκαμε και η βαρκα εγυρε
    ................... ανοιξα αφενος να παρω συμβουλες-δεν ειμαι παντογνωστης-και αφετερου να δω φιλους
    Οκ?
    δεν σε μισώ (εγώ τουλάχιστον) ρε φίλε, πως είναι δυνατόν άλλωστε αφού δεν σε ξέρω, σχολιάζω αυτά που γράφεις που για μένα είναι τουλάχιστον απαράδεκτα μιας και γράφονται δημόσια. Θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Κατά τ' άλλα και φιλαράκια να δεις και να συμβουλευτείς και να συμβουλέψεις. Από μένα ελεύθερα

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 08:57
  2. Water Wetter στην αθηνα
    από ea6gka στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:20
  3. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 09:56
  4. πόσοι εχουμε μείνει στην αθήνα???
    από free rider στο forum Off topic