Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 80

Θέμα: Ρε κ@ριόλη άνθρωπε ποιος σου δωσε το δικαίωμα ?

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Μιας που το πιάσαμε το θέμα, ας πω κι εγώ το μακρύ μου.. Έχει κανείς σας μπουφανακι δερμάτινο ?ολόσωμη ίσως ?γαντια ?μπότες ?κάνα σαμάρι οι σκλεροπυρηνικοι τσοπεραδες?
    Αυτά από τι γίνονται ?και σίγουρα με ποιο τρόπο ?λίγος κόσμος ξέρει τι γίνεται μέσα στα σφαγεία, ακόμη λιγότερους τους νοιάζει.
    Γι αυτό σταματήστε να σκοτιζεστε για μια καμηλοπαρδαλη ούτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία, ούτε θα ένοιαζε αν δε το διαβάζατε στο ίντερνετ και ούτε θα σας νοιαξει το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.
    Υποκριτες
    Και δε μου λες μισανθωπε που δεν εισαι υποκριτης......ζεις σε σπηλια και τρως χορτα? Και ντυνεσαι με φυλλα δεντρων?
    Μπιφτεκι δεν εχεις φαει? Κοκορετσι? Ψαρι?
    Εχεις μοτορι? Γιατι καταστρεφεις δεντρα που βγαζουν καουτσουκ? Γιατι ρουφας πετρελαιο απο τη γη? Για να κανεις βολτες και να γουσταρεις?
    Για να τους λες ολους υποκριτες...μαλλον εισαι ο τρελος του χωριου που φωναζει οτι ολοι ειναι τρελοι....
    Ασε....εισαι ΦΑΟΥΛ!!!!
    Αν θες αναλυση τραβαει πολυ το πραγμα...

Και αν το καλοσκεφτεις....
    Δεν φοραμε μπουφαν απο καμηλοπαρδαλη...απο αγελαδες ειναι το δερμα που ετσι κι αλλιως τις "στελνουμε" για το κρεας...
    Αλλα δεν ειναι και καλο επιχειρημα αυτο..το λεω απο μονος μου

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    http://www.youtube.com/watch?v=q3ymA5Clw8s

Και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα δείτε το όλο το βίντεο...
    Τελευταία τροποποίηση από Gi_4ce; 15/02/2014 στις 17:02.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Διαβάζω από την ώρα που ανέβηκε το θρεντ, είδα και το βίντεο του Mikeius, ήμουν προσεκτικός και προσπάθησα να καταλάβω όλων τις απόψεις.

Τελικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω, να ουρλιάξω ή να σιωπήσω.

Υ.Γ. Δεν έχω πάει ποτέ σε τσίρκο ή ζωολογικό ούτε και οι κόρες μου και αφού δεν είδαμε το θέαμα που είδαν τα παιδάκια στη Δανία προφανώς δεν θα μάθουμε ποτέ για τον θάνατο με αυτόν τον άκρως παιδαγωγικό και εποικοδομητικό τρόπο.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon;2432867Δυστυχώς ο άνθρωπος είναι το [B
    κυρίαρχο είδος[/B]
    Χαχαχαχα!!!! Ίσως για ένα μικρό κλάσμα του χρόνου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	8H5sZ.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	23,8 KB 
ID:	309860

Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι δεν φαντάζονται πόσο μικρό είναι αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Από την άλλη πρέπει να αποδεχτούμε και το γεγονός

ότι δεν γίνεται να έχουμε και αρκούδες και "εγνατία"

Και από την άλλη άλλη, πρέπει να καταλάβουμε ότι χωρίς αρκούδες και κοτσύφια δεν υπάρχει ούτε εγνατία, ούτε αυτοκίνητα, ούτε άνθρωποι γενικότερα.
    Η κουβέντα που γίνεται, γίνεται για την επιβίωσή μας, τη δικιά μας, η ζωή στη γη θα συνεχίσει να υπάρχει για καμμιά 4άρα δις χρόνια ακόμα εκτός κάποιου πολύ
    συγκλονιστικού απροοόπτου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Και από την άλλη άλλη, πρέπει να καταλάβουμε ότι χωρίς αρκούδες και κοτσύφια δεν υπάρχει ούτε εγνατία, ούτε αυτοκίνητα, ούτε άνθρωποι γενικότερα.
    Η κουβέντα που γίνεται, γίνεται για την επιβίωσή μας, τη δικιά μας, η ζωή στη γη θα συνεχίσει να υπάρχει για καμμιά 4άρα δις χρόνια ακόμα εκτός κάποιου πολύ
    συγκλονιστικού απροοόπτου.
    Αυτό εμφανώς το έχουμε καταλάβει από την άλλη όμως όλα αυτά τα πάρκα δρυμοί φράκτες προγράμματα αναπαραγωγής κλπ δεν μοιάζουν με δικαιολογίες για να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας?
    Δεν σου φαίνεται λίγο υποκριτικό?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Συμφωνώ στο ότι η φύση δεν είναι πονόψυχη και "άχου το μωρέ κοίτα τι γλυκούλι", τι μια στιγμή είσαι π.χ. μια ωραία αντιλόπη και βοσκάς μακάρια στη σαβάνα και στην άλλη είσαι με τα άντερα έξω βιώνοντας ανείπωτο πόνο και αγωνία ενώ σε τρώνε ζωντανή σαρκοφάγα... το θέμα με τις αντιλόπες και όλα τα άλλα ζωντανά είναι ότι δεν έχουν συναίσθηση -τουλάχιστον όχι crystal clear όπως εμείς- για το φθαρτό της υπόστασης τους και ότι θα πεθάνουν. Όσο μαλάκες και αν είμαστε ως είδος, πρέπει να αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας κάποια ελαφρυντικά, είμαστε οι μόνοι πάνω στον πλανήτη που ξέρουμε ότι θα πεθάνουμε, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε ημερομηνία λήξης και αυτό είναι μέγιστη τρολιά του μυαλού μας. Από εκεί και έπειτα όμως, τι θέμα είναι τι κάνουμε και πως διαχειριζόμαστε αυτόν τον πανάρχαιο φόβο, τον μεγαλύτερο απ όλους και τον έναν και μοναδικό που κινέιο τα νήματα της ανθρωπότητας από την πρώτη στιγμή. Ότι μαλακία και αν πράττουμε, αυτές τις παπαριές που κάνουμε με την συσσώρευση πλούτου, και υλικών αγαθών και πρώτων υλών δεν είναί τίποτα άλλο πέραν μιας ψυχωσικής κατάστασης που έχουμε εφέυρει για να ξεγελάσουμε τον θάνατο. Νομίζουμε ότι αποκτώντας δύναμη και ελέγχοντας όσο το δυνατό περισσότερο το περιβάλλον γύρω μας, θα θωρακιστούμε απέναντι στον χάρο αλλά @@δια κύριοι. Θα ψοφήσουμε και θα μας φάνε τα σκουλήκια. Το ξαναγράφω για να το εμπεδώσουμε όλοι: ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ.
    Τελευταία τροποποίηση από el_hymador; 15/02/2014 στις 18:08.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Το ξαναγράφω για να το εμπεδώσουμε όλοι: ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ.
    Απόλυτα σωστό. Είναι στη φύση του ανθρώπου όμως να "προσπαθεί" να το ξεχάσει. Τελικά βέβαια όλοι θα πεθάνετε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Απόλυτα σωστό. Είναι στη φύση του ανθρώπου όμως να "προσπαθεί" να το ξεχάσει. Τελικά βέβαια όλοι θα πεθάνετε.
    καλώς τον χαιλάντερ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    καλώς τον χαιλάντερ....

Θα μείνω μόνο ένας

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Θα μείνω μόνο ένας
    Καμνεις λαθος αγαπητε μου

Όνομα:	μ.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	5,7 KB 
ID:	309897
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Δεν θα ξεχασω ποτε,όταν ημουν 8-9 χρονων 1980φευγα Πασχα, Θηβων και Αναπαυσεως Περιστερι εκει ακριβως που είναι τωρα ο σταθμος μετρο Ανθουπολεως,ηταν ένα φορτηγο μεγαλο που ειχε 10-15 κατσικια που ηταν φοβισμένα μαζεμενα στο μπροστα μερος της καροτσας.Στο πισω μερος του φορτηγου ειχαν κρεμασει τσιγκελι και εσφαζαν,εγδερναν επι τοπου αυτό που εδειχνε ο πελατης.Και αυτό για να φαει (γιορτασει) ο Χριστιανος το Πασχα .Τουλάχιστον η καμηλοπαρδαλη εφαγε μια σφαιρα στο κεφαλι δεν προλαβε ουτε να σκεφτει και μετα ταισε τα λιονταρια,ότι γινεται στην φυση δηλαδή.Σιγουρα δεν είμαι συνφωνος με αυτό,ειδικα όταν βλεπουν παιδια,να τα βλεπουν μονο στην T.V και αιμα στα video game.
    Τελευταία τροποποίηση από bruno; 15/02/2014 στις 23:26.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη αλλά δεν είδα ποτέ και κανέναν να μην έχει μάθει χωρίς να δει live στη ζωή του το τι τρώνε τα λιοντάρια και το πως καταφέρνουν να το αποκτήσουν, αυτό που βλέπω εγώ είναι παιδιά που όταν καταλάβουν (εάν καταλάβουν ποτέ με τέτοια καθοδήγηση..), τότε θα διαπιστώσουν πραγματικά σε τι γαμημένο είδος εξελίχθηκε ο άνθρωπος..
    Το live έχει άλλη επίδραση κατά τη γνώμη μου. Πέραν αυτού η ένστασή μου είναι ότι έγινε τόσος ντόρος για ένα μη σπάνιο ζώο εκτροφής. Κι εμένα με ενοχλεί που σφάζονται π.χ. άλογα αλλά όταν καθημερινά αφανίζουμε ολόκληρα κοπάδια από χοιροβοοαμνοερίφια χωρίς να μας πολυνοιάζει είναι υποκρισία και το ξέρω ( οι κότες να πάνε να γαμ... ). Για ανθρώπους σε Συρίες/Ιράκ δεν το συζητάω.

Εκεί που συμφωνώ είναι ότι το να σφάζεις ένα υγιές ζώο (έστω και "γενετικά υποδεέστερο") δεν συνάδει με τη φιλοσοφία ενός ζωολογικού κήπου. Αφού πάντως αποφάσισαν ότι έπρεπε να θανατωθεί είμαι σίγουρος ότι έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν ώστε να μην υποφέρει.

[edit: είχα ξεχάσει το παράθυρο από το πρωί χωρίς refresh, οπότε δεν είδα τι είχε αναφερθεί μέχρι μετά που απάντησα. Πάντως νομίζω ότι η θέση μου είναι κατανοητή, άσχετα αν διαφωνεί ή συμφωνεί κάποιος]
    Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 15/02/2014 στις 23:30.

Υποδεεστερο ζωο..... σφαξιμο.....

Να δεις τι μου θυμιζει......

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57

Όνομα:	7.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	84,0 KB 
ID:	309906

'nuff said... που λενε και στο ζωριο μου...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2005, 16:43
  3. Οταν σου κοβουν το ονειρο.....
    από ireneepi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2004, 16:14
  4. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF