Ουδείς μιλάει μοιρολατρικά! Κανένας δεν είπε πως αν κάνεις σούζα μέσα στην πανεπιστημίου και βροντήξεις μέσα στον κόσμο, πως θα φταίει ο Χ ή ο Ψ που σε γκαντέμιασε! Γνωρίζεις πολύ καλα με ποιόν τρόπο το λέμε! Όλος ο χαβαλές που γίνεται, υφίσταται μονάχα χάρην αστεισμού! Κανένας δεν σε κατηγόρησε επί προσωπικού και κανείς δε σου επέρριψε ευθύνες! Αν εσύ θές να το δείς αλλιώς, λυπάμαι! Αν με οιονδήποτε τρόπο θεωρείς πως είσαι προσβεβλημένος από εμένα, σου ζητώ ταπεινά συγνώμη!!!
Επειδη απο το ποστ μου ξεκίνησε παρεξήγηση να ζητήσω συγνώμη στον φιλο pektis
Πιστεύω ότι δεν κατάλαβε οτι ηθελα να τον "πειραξω".![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
πωωωωωω ρε φίλε... κακές παρέες κάνεις και έχεις αφ' ενός χάσει το χιούμορ σου, αφ' ετέρου κάνεις σαν παρεξηγημένη γκόμενα ΚΑΙ αρνείσαι να δεις το προφανές, μέσα στο 13 είχες γκαντεμομαγνητάκι και τους κόλλησες όλους κάτι. Αν φέτος αλλάξει, ίσως το σκεφτούμε να σε πάρουμε καμμιά βόλτα... :P
Δεν το πάτε καλά παίδες. Άμα είναι να φοβόμαστε να πουμε μιά χαζομάρα, το χάσαμε το παιχνίδι. Να, ρωτήστε και την αδερφή του Billymuse να σας πει πως πρέπει να φέρεστε.
xaxa...τι μου θυμισες...http://www.youtube.com/watch?v=_rt2Ze03gMo
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
[QUOTE=amyroukai;2437602]πωωωωωω ρε φίλε... κακές παρέες κάνεις και έχεις αφ' ενός χάσει το χιούμορ σου, αφ' ετέρου κάνεις σαν παρεξηγημένη γκόμενα ΚΑΙ αρνείσαι να δεις το προφανές, μέσα στο 13 είχες γκαντεμομαγνητάκι και τους κόλλησες όλους κάτι. Αν φέτος αλλάξει, ίσως το σκεφτούμε να σε πάρουμε καμμιά βόλτα... :P
καταγγελω τα οργανωμενα συμφεροντα!!του moto!
pektis!lλεμε!
εμενα μου εφερε γουρι!το παλικαρι κερδισα το λαχειο!!
καλου κακου ομως
![]()