Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 71 από 71

Θέμα: προσοχή στους ηλικιωμένους που αναστρέφουν....

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    οι ηλικιωμενοι
    Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οσο μεγαλωνουν βαριουνται τα πολλα της οδηγησης.
    Το βλεπω στον πατερα μου που ηταν πολυ καλος οδηγος και τωρα βαριεται. Και αν του πω τι μακακια εκανε αρχιζει τις ιστοριες. Δεν ξερω, σαν να διεκδικει με μανια τη θεση του στο δρομο.
    (Η πλακα ειναι βεβαια οταν οδηγαω εγω που κανει χιλιες διορθωσεις ). Καποια στιγμη θα του πω κομμενη η οδηγηση.

Επισης λογω του οτι το σωμα δεν ειναι ευκαμπτο οπως στους νεους δεν γυρνανε το κεφαλι παρα μεχρι ενα σημειο. ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!!
    Δηλαδη κατι λιγες μοιρες....

Γι' αυτο λεω....100% προσοχη στο δρομο!

Banned
    αμα ειναι ετσι οπως τα λες τοτε ενας νεαρος-η των 20-22 κλπ που ειναι καραπουτσαριο
    τι θα κανει στα αντα-ηντα??????????

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    αμα ειναι ετσι οπως τα λες τοτε ενας νεαρος-η των 20-22 κλπ που ειναι καραπουτσαριο
    τι θα κανει στα αντα-ηντα??????????
    θα ειναι κ@ρ@πουτσαριο με δυσκαμψια.....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Για αυτό, ΠΟΤΕ να μην είσαι 2 μέτρα από τον μ...κα που μπορεί να κάνει αναστροφή.
    Επιλογή είναι, όχι ατυχία.

Οι άτυχες στιγμές που δεν προβλέπονται είναι άλλες.

Παρεπιπτόντως, ποιο είναι το κοινώς αποδεκτό όριο των "ηλικιωμένων", όχι τίποτα άλλο, να βάλω το άιφονε στην αντίστροφη μέτρηση....
    όχι απαραίτητα
    δύο μέτρα σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά σε άλλες όχι,
    αλλη δυνατότητα ελιγμού έχεις με το να είσαι στα δύο μέτρα με την ίδια ταχύτητα και να τον δεις μπροστά σου να κάνει αναστροφή, τι θα κάνει θα τραβήξει χειρόφρενο; θα δεις τα φρένα θα κόψεις, κι άλλο είναι να είσαι παραπίσω να έρχεσαι με 80 πχ και να τον δεις μπροστά σου κάθετα στο δρόμο στα 5 μέτρα εκεί που δεν περιμένεις να δεις κάτι.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    εγω εχω παντως απ'τις πιο σπανιες & μοναδικες εμπλοκες σε ατυχημα σε παγκοσμιο επιπεδο - γατακια σας εχω - κινουμαι ευθεια με την μηχανη & παραλληλα σε σημειο που γινονται εργα -περιοχη νησι που εργαζομουνα - λακκος σκαμενος κανα 2 - 2,5 μετρα σε βαθος στα δεξια μου & μεσα στον λακκο δουλευουν καμμια δεκαρια ατομα , καθετα στον δρομο & στην δεξια πλευρα εχει ανοιχτει παραδρομος που περναει διπλα απο τα εργα ,

υπερηλικας με αυτοκινητο ερχεται απο το αντιθετο ρευμα με σκοπο να στριψει καθετα στον δρομο που κινουμαι & να μπει στον παραδρομο , οι ταχυτητες ηταν κατω των 20χλμ ανα ωρα & κινουνται ολοι στο ρευμα μου & εγω με τεταμενη προσοχη λογω των εργων , ο μπαρμπας απο το αντιθετο σταματαει καθετα στην αριστερη ακρη του αντιθετου ρευματος & περιμενει υπομονετικα να περασουν ολοι για να μπει στον παραδρομο - τουλαχιστον ετσι νομιζα εγω

μολις περναω το λοιπον απο μπροστα του με κενο μεταξυ μας περιπου 1-1,5 μετρο - εννοειται τον εχω τον νου μου & τον εχω δει που με κοιταει ή τουλαχιστον ετσι νομιζα - ο παππους ξαφνικα γκαζωνει & ερχεται κατα πανω μου , ως αλλος σπαιντερμαν καταφερνω οριακα να αποφυγω αρχικα τον μπαρμπα απο αριστερα & ταυτοχρονα τα εργα απο δεξια , δυστυχως ομως παρολη την υπερπροσπαθεια που εριξα ο παππους συνεχισε αριστεροστροφα με τεντα το γκαζι χωρις ιχνος φρενου & με εστειλε - που λετε αγαπητοι συμφορουμιτες - ω ναι μεσα στον λακκο με τους φτωχους πλην τιμιους & νυν αποκεφαλισμενους εργατες ................

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    εγω εχω παντως απ'τις πιο σπανιες & μοναδικες εμπλοκες σε ατυχημα σε παγκοσμιο επιπεδο - γατακια σας εχω - κινουμαι ευθεια με την μηχανη & παραλληλα σε σημειο που γινονται εργα -περιοχη νησι που εργαζομουνα - λακκος σκαμενος κανα 2 - 2,5 μετρα σε βαθος στα δεξια μου & μεσα στον λακκο δουλευουν καμμια δεκαρια ατομα , καθετα στον δρομο & στην δεξια πλευρα εχει ανοιχτει παραδρομος που περναει διπλα απο τα εργα ,

υπερηλικας με αυτοκινητο ερχεται απο το αντιθετο ρευμα με σκοπο να στριψει καθετα στον δρομο που κινουμαι & να μπει στον παραδρομο , οι ταχυτητες ηταν κατω των 20χλμ ανα ωρα & κινουνται ολοι στο ρευμα μου & εγω με τεταμενη προσοχη λογω των εργων , ο μπαρμπας απο το αντιθετο σταματαει καθετα στην αριστερη ακρη του αντιθετου ρευματος & περιμενει υπομονετικα να περασουν ολοι για να μπει στον παραδρομο - τουλαχιστον ετσι νομιζα εγω

μολις περναω το λοιπον απο μπροστα του με κενο μεταξυ μας περιπου 1-1,5 μετρο - εννοειται τον εχω τον νου μου & τον εχω δει που με κοιταει ή τουλαχιστον ετσι νομιζα - ο παππους ξαφνικα γκαζωνει & ερχεται κατα πανω μου , ως αλλος σπαιντερμαν καταφερνω οριακα να αποφυγω αρχικα τον μπαρμπα απο αριστερα & ταυτοχρονα τα εργα απο δεξια , δυστυχως ομως παρολη την υπερπροσπαθεια που εριξα ο παππους συνεχισε αριστεροστροφα με τεντα το γκαζι χωρις ιχνος φρενου & με εστειλε - που λετε αγαπητοι συμφορουμιτες - ω ναι μεσα στον λακκο με τους φτωχους πλην τιμιους & νυν αποκεφαλισμενους εργατες ................

CRIMINAL MINDS βλεπεις??????????

............... το λοιπον τα επομενα δευτερολεπτα εφιαλτικα πραγματικα - φοραγα ευτυχως κρανος , μπουφαν , μποτες & γαντια - βλεπω καθως επεφτα στον λακκο κεφαλια κατω απο τις ροδες της μηχανης ακαλυπτα - δυστυχως οι εργατες δεν φοραγαν κρανη προστατευτικα - ακουω φωνες τρομου & σκονη τρελη να σηκωνεται , το χερι μου πρεπει να κοπανισε αλλα οχι σοβαρα στον ωμο στην "τσαπα" το μηχανημα που εκανε την εκσκαφη ,

η μηχανη εκατσε εντελως ορθια στο σκαμενο χωμα με εμενα πανω της που προσπαθουσα να ξεπερασω το σοκ & να παρω κουραγιο γι ' αυτο που εμελλε να αντικρυσω , το ντεποζιτο της μηχανης γεματο αιματα & να μην ξερω αν ειναι δικο μου ή των εργατων ή & τα δυο μαζι , αφου συνειδητοποιησα οτι εχω τις αισθησεις μου εκανα νοημα στους εργατες που ηρθαν κοντα μου οτι ειμαι μαλλον καλα & τους ρωτησα - δεν εχω κατεβει ακομα απ΄το μηχανακι ουτε & κρανος εχω βγαλει - αν ειναι ολοι ενταξει - & ναι ευτυχως ηταν ολοι σωοι & αβλαβεις εκτος απο ενα παλικαρι που το μαρσπιε μου του εσκισε λιγο το χερι , απο ΄κει ηταν & το αιμα

στη συνεχεια οι εργατες με βοηθησαν να βγαλω την μηχανη - που αλλο απιστευτο δεν επαθε σχεδον τιποτα περα απο γρατζουνιες στα πλαστικα - & ερχεται ο εργολαβος & με βριζει που τρεχεις ρε μ@λακισμενο & τετοια , πριν προλαβω να απαντησω τον εχει βουτηξει ο χειριστης -ενα γομαρι -της τσαπας απο τον λαιμο & του λεει οτι εγω δεν εφταιγα σε τιποτα & οτι θα τον σκοτωσει γιατι του ειχε πει οτι επρεπε να εχει φυλαξη & οτι ηταν παρανομος ο τροπος που γινοταν τα εργα & οτι τον ειχε προειδοποιησει οτι θα γινει μαλακια .............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaros33
    πριν απο 7 χρονια ερχομενος απο αθηνα προς μεγρα στο υψος των διοδιων της ελευσηνας εγω με το κουτι και 120+ χιλιομετρα και στην ενωση εθνικης με αττικη οδο το μπροστινο μου αμαξι κοκαλο ,τα ποδια μου πρεπει να βγηκαν κατω απο το πατωμα μαζι με το φρενο,δεξια μου νταλικα και πισω μου αλλο αμαξι
    αποτελεσμα

εγω να κρφωθω επανω στον μπροστηνο μου και ο πισω μου να μπη κατω απο την νταλικα
    σε ερωτηση του αστυνομικου στον παπου (68 ετων) που οδηγαγε μπροστα μου πηρε την εξης απαντηση

δεν ηθελα να πληρωσω διοδια και σταματησα για να ελενξη η γυναικα μου την αττικη οδο εαν δεν ερχεται αμαξι να πιασω δεξια και να βγω στον παραδρομο

τελικο αποτελεσμα εγω πεταξα το κουτι η σφαλεια μου του πηρε αλλο και πεταξε και το παλικαρι το δικο του (που επεσε πανω στην νταλικα)
    ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]

............αφου λοιπον ο εργολαβος αρχισε τα γυναικεια , συγνωμη σε 'μενα & τους υπολοιπους , βλεποντας τους εργατες ετοιμους να τον θαψουν ζωντανο στον λακκο , ερχεται ο παππους & εν ολιγοις δεν ειχε διπλωμα ουτε ασφαλεια ειχαν ληξει & τα δυο , να εξηγησω οτι μετα απο το σοκ που περασα το τελευταιο που ενιωθα ηταν θυμος , λεω αφου γλυτωσαμε ως εκ θαυματος εγω & τοσοι ανθρωποι που δουλευαν εκει κατω θα την βρουμε την ακρη , ουτε για την μηχανη δεν με ενοιαζε εκεινη την ωρα ,

μου λεει ο παππους μην σε νοιαζει παλικαρι θα τα βολεψουμε ολα , μεχρι να μιλησω με τους εργατες , να βγαλουμε την μηχανη κτλ ο παππους εχει παρει τον ανηψιο του να ερθει με το αμαξι του που ειχε ασφαλεια & να στησουμε την μηχανη & να κανουμε εικονικη τρακα για να αποζημιωθω - ε δεν αντεξα ρε φιλε τον βουτηξα τον παππου & ας ουρλαζιε η γυναικα του θα τον σκοτωσεις , θολωσε το μυαλο μου , με τραβηξαν απο πανω του & τον φυγαδευσαν γιατι μαλλον θα τον επνιγα ,

τεραστια μ@λακια δικια μου :a31:που δεν εκανα μυνηση ουτε στον παππου ουτε στον εργολαβο μου την επεσαν θεοι & δαιμονες στο νησι για να μην τους τρεχω - αν εκανα στον ενα πηγαινε πακετο & ο αλλος - παιδια χιλια συγνωμη ημουν & νεος τεραστια μ@λακια μου , ποτε ξανα , το καλο ειναι οτι ο εργολαβος εφτιαξε τα εργα οπως επρεπε & νομιζω του μπαρμπα του πηρε ο γιος του τα κλειδια , απλα ολοι μπορει να γινουν χαροι , αλλα οι παππουδογιαγιαδες μπορει να γινουν χαροι εντελως αμετανοητοι

CRIMINAL MINDS βλεπεις??????????
    δεν υπηρχε λεμε , αν το διαβασεις ολο το στορυ που εγραψα ειναι να τρελενεσαι , απιστευτη αγωνια εζησα μεχρι να βεβαιωθω οτι ηταν ολοι καλα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    δεν υπηρχε λεμε , αν το διαβασεις ολο το στορυ που εγραψα ειναι να τρελενεσαι , απιστευτη αγωνια εζησα μεχρι να βεβαιωθω οτι ηταν ολοι καλα
    Ναι το διαβασα ολο
    Πραγματικα απιθανο,,.......

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στους... ευγενικούς
    από anf125 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2006, 09:16
  2. Προσοχή Στους μαλ@κες με τα κ*λόκουτα
    από Vandarero στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 07:10
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 11:25
  4. Προσοχη σε ζωντανα που πεταγονται στο δρομο....
    από tifoefs στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 18:26
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2005, 20:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ