Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 149

Θέμα: 899 Panigale vs F3 800 vs GSXR 750

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Απλά δε μιλάμε για ηλεκτρονικά επιπέδου moto gp...
    Μα το ειπα αυτο...
    Τα οποια τα αξιοποιουνται ομως σε μηχανακια του 1 εκατομμυριου ευρω (για τους οδηγους δεν μιλαω γιατι μερικοι ,και το πιστευω αυτο, δεν απεχουν και πολυ απο εμας π.χ.Κ.Αβρααμ...τα ιδια οικοπεδα θα χαμε χαχαχα) που κηνυγανε το 0.012 του δευτερολεπτου...

Διαβάζω και δυστυχώς τείνω να ξεχάσω και αυτά που ξέρω...

Κάτοχος και ευρωπαϊκών και γιαπωνέζικων, έχω να πω πως σε επίπεδο πίστας τα πλεονεκτήματα της μίας έναντι της άλλης είναι της πλάκας.

Και εξηγούμαι...

Στο δικό μου επίπεδο, αυτό ενός χομπίστα, το οποίο απέχει έτη φωτός από το επίπεδο της κάθε ss παραγωγής, οι διαφορές είναι μηδαμινές. Πιο πολύ εστιάζονται στο ποια σου κάθεται καλύτερα και ποια όχι και τόσο. Μέχρι εκεί. Όταν καταφέρω να φτάσω στο όριο των μηχανών τότε το ξανασυζητάμε. Πιστεύω πως εδώ εντασσεται και το 99%των αναβατών στην Ελλάδα.

Τέλος όσο αφορά κάτι που ειπώθηκε για το traction από τον Foten...

δεν σου χρειάστηκε στην πίστα γιατί δεν το είχες. Αν το είχες θα καταλάβαινες τη διαφορά. Όταν οδήγησα το aprc και είδα πως απλά στο apex καρύδωνα το γκάζι χωρίς ενδοιασμό, ένιωσα ΑΝΕΤΑ, και πήγα πιο γρήγορα, πιο εύκολα. Το μηχανάκι έκανε τέλεια αυτό που προσπαθούσα εγώ να κάνω απλώς καλά.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος

Τέλος όσο αφορά κάτι που ειπώθηκε για το traction από τον Foten...

δεν σου χρειάστηκε στην πίστα γιατί δεν το είχες. Αν το είχες θα καταλάβαινες τη διαφορά. Όταν οδήγησα το aprc και είδα πως απλά στο apex καρύδωνα το γκάζι χωρίς ενδοιασμό, ένιωσα ΑΝΕΤΑ, και πήγα πιο γρήγορα, πιο εύκολα. Το μηχανάκι έκανε τέλεια αυτό που προσπαθούσα εγώ να κάνω απλώς καλά.
    Αυτή είναι η ομορφιά μιας σωστής βάσης (RSV4) με σωστά ρυθμισμένα ηλεκτρονικά.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Αυτή είναι η ομορφιά μιας σωστής βάσης (RSV4) με σωστά ρυθμισμένα ηλεκτρονικά.
    όντως και το Πραπρίλια δουλεύει τόσο καλά που σε κάνει τζάμπα μάγκα (με την καλή έννοια)

μιλάμε όμως για το συγκεκριμένο τεστ των τριών μηχανών η μιλάμε γενικά για ευρωπαϊκά με ηλεκτρονικά vs γιαπωνέζικα χωρίς φτιασιδώματα ;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    όντως και το Πραπρίλια δουλεύει τόσο καλά που σε κάνει τζάμπα μάγκα (με την καλή έννοια)

μιλάμε όμως για το συγκεκριμένο τεστ των τριών μηχανών η μιλάμε γενικά για ευρωπαϊκά με ηλεκτρονικά vs γιαπωνέζικα χωρίς φτιασιδώματα ;;

Εδώ λίγο το χάνουμε και γενικεύουμε...οι απαντήσεις μου (προσπαθώ να ) αφορούν τις μηχανές του τεστ..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Εδώ λίγο το χάνουμε και γενικεύουμε...οι απαντήσεις μου (προσπαθώ να ) αφορούν τις μηχανές του τεστ..
    δεν το λέω για σένα ρε μαν απλά έκανα παράθεση στην τελευταία απάντηση

και για να το γενικεύσω εγώ λίγο
    τι να λέμε ... αν πιάσουμε ρεαλιστικά τα πράγματα στην εδώ και τώρα εποχή

ούτε μεταχειρισμένο Cbr 400 δεν θα έπαιρνα (που δεν περισσεύουν ούτε για αυτό )

να το πάω που ;; να το στίψω που ;; στο μπράλο ;; επίδαυρο ;; στον Άγιο ;;

πως και που σε αυτό το μπάχαλο ενας νέος οδηγός που παίρνει τώρα SS (λέμε ότι τα έχει τα λ7) θα γίνει καλύτερος ;;

Κι εγώ γενικά απαντάω.
    Οι συζητήσεις αυτές είναι πλέον ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος αλλά μου είναι ευχάριστες...

Κι εγώ γενικά απαντάω.
    Οι συζητήσεις αυτές είναι πλέον ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος αλλά μου είναι ευχάριστες...
    δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα

πάντως για τα ιταλικά και συγκεκριμένα για τα mv

γνωστός μου με μια τέτοια κουκλάρα που του χάλασε ο σερβομηχανισμός που ρυθμίζει τα velocity stacks του ζητήθηκε τετραψήφιος αριθμός για αντικατάσταση του συστήματος

(φτιάξαμε το ήδη υπάρχον κύκλωμα ευτυχώς έπαιρνε επισκευή με ελάχιστα χρήματα)

καλά και άγια τα ηλεκτρονικά συστήματα αλλά αν βάλεις και τον παράγοντα αστοχίας μέσα είναι ένα θέμα που θα το σκεφτώ διπλά όταν αγόράσω

Μέλος
    Υπάρχει Ανάκληση για την τρόμπα αλλά η καλύτερη λύση είναι να τη συνδυάσεις με mono block δαγκάνες από μεταγενέστερα μοντέλα τις οποίες τις βρίσκεις πολύ φθηνά στο ebay
    Από ποιό έτος/μοντέλο και μετά έχουν τις μονομπλόκ;
    / Β

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    πως και που σε αυτό το μπάχαλο ενας νέος οδηγός που παίρνει τώρα SS (λέμε ότι τα έχει τα λ7) θα γίνει καλύτερος ;;
    Ελπιζουμε οτι καποια στιγμη οι πιστες θα ξανανοιξουν, κι οπως και να εχει, και καλυτερος να μη γινει, αν το γουσταρει και μπορει να το αγορασει με γεια του με χαρα του. (αρκει να εχει μια καποια εμπειρια, οχι να το παρει για πρωτη μηχανη)

Αν δεν του βγει, τον κουρασει στην πολη, δεν μπορει να το συντηρησει κλπ, βαζει αγγελια και το στελνει.
    Δεν ειπαμε ουτε να βαλει υποθηκη το σπιτι της μανας του για να το παρει ουτε να πουλησει το νεφρο του στη μαυρη.

Αλλα και το "Σταματηστε επιτελους να αγοραζετε SS..." για τους χ ψ λογους (σωστους ή λαθος), νομιζω εχει παραγινει.

ΥΓ. Μην παρεξηγηθει το υφος μου. Δεν προσπαθω να την πω σε κανεναν.
    Απλα προσωπικα το τζιξερ το 750 για παραδειγμα θα το επαιρνα χθες αν ειχα τα λεφτα.
    Κι ας μην ειναι καταλληλος ο σωματοτυπος μου, κι ας ειναι κλειστες οι πιστες, κι ας ειναι κουραστικη η θεση κλπ. Κι αν τελικα δε μου εκανε ας το διαπιστωνα μονος μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Απλα προσωπικα το τζιξερ το 750 για παραδειγμα θα το επαιρνα χθες αν ειχα τα λεφτα.
    Κι ας μην ειναι καταλληλος ο σωματοτυπος μου
    τι θες να πεις για το κορμί σου χέλι?
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    τι θες να πεις για το κορμί σου χέλι?
    Επειδή είμαι ψηλός το λέω ρε

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Απλά δε μιλάμε για ηλεκτρονικά επιπέδου moto gp...
    Απ'ότι διαβάζω (δεν έχω οδηγήσει κανένα) το aprc της Aprilia είναι το καλύτερο πακέτο σήμερα με αυτό της mv να είναι ότι χειρότερο υπάρχει
    Μη πιστεύεις ότι διαβάζεις. Με τίποτα δεν είναι unridable η F3 800. Κυρίως η 675 είχε προβλήματα με το fuel mapping, ειδικά στις αρχικές εκδόσεις. Στην 800 λυθήκανε σε μεγάλο βαθμό. Και τώρα με το νέο upgrade, που κυκλοφορήσανε μαζί με τη Rivalle (MVICS 2.0), υποτίθεται έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Οχι, δεν είναι του επιπεδου της μηχανής τα ηλεκτρονικά της, αλλά δεν είναι και για πέταμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Μη πιστεύεις ότι διαβάζεις. Με τίποτα δεν είναι unridable η F3 800.απο ένα ρυθμό (γυρολόγιο) και κάτω Κυρίως η 675 είχε προβλήματα με το fuel mapping, ειδικά στις αρχικές εκδόσεις. Στην 800 υποτίθεται ότι λυθήκανε σε μεγάλο βαθμό. Και τώρα με το νέο upgrade, που κυκλοφορήσανε μαζί με τη Rivalle (MVICS 2.0), υποτίθεται έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Οχι, δεν είναι του επιπεδου της μηχανής τα ηλεκτρονικά της, αλλά δεν είναι και για πέταμα...βασικά είναι όταν πληρώνεις τα ποσά που ζητάνε
    να ήταν από μια πηγή ναι το αμφισβητείς αλλά το λένε όλοι....βασικά το "λάθος" της έμε βού είναι ότι ανέθεσε την εξέλιξη των ηλεκτρονικών της σε εξωτερικό συνεργάτη.τι κι αν αυτός ο συνεργάτης λέγεται Eldor και συνεργάζεται με Ferrari-Lamborghini η δυναμική των 2 τροχών καμία σχέση δεν έχει με αυτή των 4.και τα ηλεκτρονικά της mv είναι τα πρώτα που εξελίσσει για 2 τροχούς η εν λόγω εταιρία οπότε καμία προηγούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία δεν είχε και κολυμπούσε σε θολά νερά.κι εκεί είναι η ρίζα του προβλήματος.ναι βελτιώθηκε η κατάσταση με τα updates αλλά αυτά είναι απλώς patches , δεν πλησιάζουν σε καμία περίπτωση τα in-house εξελιγμένα ηλεκτρονικά της aprilia.κι όταν πληρώνεις τόσα λεφτά θες τουλάχιστον ηλεκτρονικά επιπέδου aprc.
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 02/03/2014 στις 22:04.

να ήταν από μια πηγή ναι το αμφισβητείς αλλά το λένε όλοι....βασικά το "λάθος" της έμε βού είναι ότι ανέθεσε την εξέλιξη των ηλεκτρονικών της σε εξωτερικό συνεργάτη.τι κι αν αυτός ο συνεργάτης λέγεται Eldor και συνεργάζεται με Ferrari-Lamborghini η δυναμική των 2 τροχών καμία σχέση δεν έχει με αυτή των 4.και τα ηλεκτρονικά της mv είναι τα πρώτα που εξελίσσει για 2 τροχούς η εν λόγω εταιρία οπότε καμία προηγούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία δεν είχε και κολυμπούσε σε θολά νερά.κι εκεί είναι η ρίζα του προβλήματος.ναι βελτιώθηκε η κατάσταση με τα updates αλλά αυτά είναι απλώς patches , δεν πλησιάζουν σε καμία περίπτωση τα in-house εξελιγμένα ηλεκτρονικά της aprilia.κι όταν πληρώνεις τόσα λεφτά θες τουλάχιστον ηλεκτρονικά επιπέδου aprc.
    Θα τον βρούνε και αυτοί το δρόμο τους. Από τη στιγμή που αποφάσισαν να μπουν γερά στο παιχνίδι, είναι μονόδρομος η βελτίωση.
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια!..ZX6R vs GSXR 750 vs Daytona 675
    από NikosNio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2011, 14:55
  2. VFR 800 vs Sprint St
    από tbaris στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 95