τοσες μαλακιες και ασχετα εδω μεσα, τα βυζια που ειπα εγω και ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ μεσα στο θεμα σας ενοχλησαν!
![]()
τοσες μαλακιες και ασχετα εδω μεσα, τα βυζια που ειπα εγω και ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ μεσα στο θεμα σας ενοχλησαν!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από DimChios; 13/03/2014 στις 08:54.
Όλοι σχεδόν όσοι καβαλάνε μοτοσυκλέτα κι έχουν σκούτερ για καθημερινές μετακινήσεις,έχουν πέσει τουλάχιστον μια φορά με το σκούτερ..ξεχνιέσαι και πας να το οδηγήσεις σα μοτοσυκλέτα και την πατάς.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Ναι αλλά έχουν όλο το βάρος στο ψαλίδι (κινητήρας) σωστά; Κι άλλα έχουν τόσο άνετη θέση οδήγησης που μόνο για σουλάτσο κάνουν .. Κτλ κτλ .. I'm sure you get my point..![]()
εγω οταν ειχα παρει την κρεβατοκαμαρα* του αδερφου μου για βολτα, ειχα πατησει αριστερη μανετα νομιζοντας οτι ειναι συμπλεκτης...
τα σκουτερ δεν θα γινουν ποτε μοτοσυκλετες...
θα παραμενουν μηχανακια καθαρα για μετακινηση και οχι για διασκεδαση.. καλα ειναι και για να μην βρεχονται τα ποδαρια...
επισης οσα βιντεακια με "αγωνες σκουτερ" και αν δω...δεν θα τα ζηλεψω ουτε θα τα θεωρησω σοβαρα...(ειναι σαν να βλεπει ενας οδηγος αυτοκινητου να γινονται αγωνες με καροτσακια οικοδομης..)
*beverly 500
Οκ συμφωνώ με όσα λέτε, αλλά ένα SH300 στρίβει αξιοπρεπέστατα, και κατά τη γνώμη πολύ καλύτερα από Trans-Alp πχ που δεν έχεις ιδέα που πατά και που βρίσκεται.
Αντίστοιχα και το δικό μου aprilia sportcity που δεν με έχει ζορίσει πουθενά, απλά πρέπει να συνηθίσει κάποιος τις ελαστικότητες όταν το παραπιέζεις. Ok, έχω οδηγήσει και πολλές μοτό με αντίστοιχες ελαστικότητες, δεν αφορά την σχεδίαση του scooter.
Τα μικρότροχα, είναι για κλάμματα βέβαια. Και το Atlantic και το X-Max που έχω τώρα...έχουν απλά τον άστριφτο. Νομίζεις οτι έχεις ρυμούλκα από πίσω που ακολουθεί με καθυστέρηση, ενώ ρίχνουν μούρη για πλάκα.
Χάζευα το πρωί στο φανάρι, ένα BMW GT650? ή όπως λέγεται... καλοφτιαγμένο φαινόταν, αλλά πρέπει να είναι πιο ογκώδες από GS1200. Υποθέτω οτι δεν έβαλαν 16" τροχούς (χώρο έιχε πίσω) για να μην δημιουργήσουν εσωτερικό ανταγωνισμό στα GS?![]()
Εδώ είναι που τα λέτε οι scooterάδες?
Καλά νε περάσετε, εγώ δεν τα γουστάρω ούτε να τα βλέπω, όχι να το καβαλήσω κιόλας.
Και όσοι λέτε οτι κρατάνε, στρίβουν κανουν ράνουν, με τι τα συγκρίνετε?
Με MP3 ή με παπί C50 6V?
Kαι μην το ξεχάσω.
Οσοι πανε και βαζουν κι εξάτμιση και κανουν αυτό το ηλίθιο συνεχόμενο ήχο σαν γεννήτριας με χαλασμένη εξάτμιση, ειναι ΓΤΠΚ.
Επίσης αυτοί που τα χώνουν κιολας στα φανάρια είναι κωμικοτραγικοί για να μην πω τπτ άλλο.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρε ΄σεις, μ΄αρέσει που έχετε και άποψη χωρίς να έχετε οδηγήσει ποτέ.
Δεν είναι όλα τα scooter ίδια, όπως δεν είναι και όλες οι μοτό ίδιες. Κάποια είναι ΓΤΠΚ, κάποια άλλα είναι ιδανικά για κίνηση μέσα στην πόλη, ενώ η συμπεριφορά τους είναι αξιοπρεπέστατη.
Ενα 16" 250-300cc scooter, είναι πολύ καλύτερο στην πόλη και πέριξ, απ΄ότι ένα 250 street κατηγορίας CBF-YBR, και sorry αλλά έτσι είναι.
Αν έχω ένα scooter που πάει 140 χλμ σταθερά και στρίβει χωρίς δράματα, και το συγκρίνω με ΧΤ600 πχ που αν πάει 140 δεν μπορείς να κρατήσεις το τιμόνι, ή με CBF που δεν πάει μεν, αλλά τους καρσιλαμάδες τους χορεύει...τι θα πω? Οτι δεν είναι καλύτερο επειδή είναι scooter ?