Θα τον δεις και τον νιο κ οχι μονο...παπακι...μαλλον μεσα κ εγω
Θα τον δεις και τον νιο κ οχι μονο...παπακι...μαλλον μεσα κ εγω
Ητο ακυρη η εκφρασις "μην μασας" για σε,αγαπητε εν χριστω αδερφε Ιωαννη...Νομιζω πως στο λεξικο διπλα στην λεξη μασα,υπαρχει η φωτογραφια σου!!!!Τζανη δεν ψαρωνω..Πιστευω σε σενα φιλε!!Να πω,κανα χαρτη εμεις οι εκ των Αθηνων ορμωμενοι θα βγαλουμε η θα παμε στα κουτουρου?
Here I am,on the road again.......
Ας πουμε κατι τετοιο...https://www.google.gr/maps/dir/%CE%9...!2b1!3e0?hl=el![]()
Here I am,on the road again.......
Γιαννο...κανονισε να σκορπισει η ''λαδιερα'' σου και μετα να λες φταιει αυτος ο π@υστης.....
Παρε το bandit λεμεεε![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ρε κοίτα πράγματα, σαν τον παλιό καλό καιρό που έβαζε ένας βόλτα στο μοτο και γραφόντουσαν 20 σελίδες πριν και καμιά 50αριά μετά.
Με γ@μήσατε ένα πράμα ρπμ, είπαμε να πάμε βόλτα2-3 μηχανάκια να κάνουμε και κατανάλωση στα περτικάλια του Άκη και μαζευτήκατε ένα κάρο μπακουραίοι. Πείτε μου τώρα ότι θα φέρετε και τις γυναίκες σας ν' αρχίσω να κλαίω από σήμερα.
Άτιμη κενωνία!!!
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Χμμμμ…
Υπάρχει περίπτωση το Σάββατο βράδυ να είμαι Κ.Βουρλα και να έρθω την Κυριακή να σας βρω από εκεί…
Αν έρθω ,θα μιλήσω και με taisteal (ακούει?)να έρθουμε μαζί από Άμφισσα… (ή να βρεθούμε και το Σαββατο το βράδυ να νηστέψουμε…)
στην λίμνη που θα κάνετε καλή στάση?
Την Κυριακη που μας περασε (που ειχε κ@Λ@καιρο) , το κομμάτι Θισβης – Αρβανιτσας ήταν ζόρικο με αέρα –ομίχλη-(χιονο)νερο ….
αν εχει την κυριακη κρυο και βροχη στα πεδινα , θα θελει προσοχη..
Θα πάμε απο Αράχωβα ή θα γυρίσουμε από εκεί; Τι ώρα θα μαζευτούμε περίπτερο; πόσο πιο γρήγορα θα φτάσει ο μικές; Ερωτήματα ουσιώδη!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑ τί θα φάμε;;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχα![]()
Ζηλευω .......
καλα να περασετε και προσοχη στις πορτοκαλοφλουδες![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
@ Βασιλάκη Πατρινέ: Αν θέλεις ρε λαμόYO να πας βόλτα με τις φιλενάδες σου ΜΟΝΟ τότενες μη μας το λες γιατί είναι γνωστό ότι είμεθα ζΟΥλιάρηδες και επίσης έχουμε ανεπτυγμένο το αίσθημα της μοτο-αλληλεγγύης και δεν θέλουμε να αφήσουμε έναν καλό άνθρωπο και φίλο (έστω και αν είναι Πατρινός, από την πόλη των τυχερών ανθρώπων) να πάει να λιώνει με πόνο ψυχής τα ελαστικά του στα ορεινά της Στερεάς. Να έρθουμε να σε συνδράμουμε βρε παιδί, να λιώσουμε παρέα, να σε στηρίξουμε. Κάτι μπορεί να χρειαστείς. Ένα πριτι μπρα για τα πεΖμένα βυζιά του μπόξερ, ένα λουκάνικο να ψήσεις στις ψύκτρες του μπόξερ. Λουκάνικο σόγιας εννοείται, νηστεία έχουμε. Δεν μπορεί να μας καϋλώνεις και μετά να μας γυρνάς την πλάτη (το γιατί προφανές). Το αν θα συμετέχουν τα έτερα ημίσεια είναι ακόμα στο τραπέζι των διαπραγματεΦσεων.
Άσε θεόφιλε, γουτουπου διάβασμα θα κάνει ο κύριος, το γράφει στην ούγια. Γαμ0 Τα Προσεκτικά δηλαδή. Ο μόνος που προβλέπεται να ρίχνει πορτοκαλόφλουδες στο δρόμο είναι ο μιναρούλης με το 599 κομπλεξικά και πολλαπλώς και με κάθε ευκαιρία προβαλλόμενα κυβικά του, μήπως και πέσουμε και περάσει κανέναν επιτέλους γιατί βαρέθηκε να τον τσαγιάζουν όλοι.
κοιτα να δεις που ελεγα να μην αναφερω τιποτα εδω.και μετα απο παροτρυνση του γιωργου ακα taisteal το ανοιξα το θεμα...
κι επειδη χαθηκα απο συμμετοχες κλπ,αν εχω ξεχασει καποιον ας μου το πει να τον βαλω(γιατι μετα θα μπουν και σημεια-ωρες συναντησης) να μην χαθουμε.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....