Θα το θέσω αλλιώς.
Μα φυσικά και με ενδιαφέρει η γνώμη σου στο ζήτημα που διαφωνούμε. Και (για να χαλαρώσει και η ένταση μεταξύ μας) ο στόχος δεν είναι ντε και καλά να σε νευριάσω,
να δεις την οπτική μου γωνία είναι και να μην την απορρίπτεις εξ' ορισμού. Που θα πάει, σε ένα, δύο, εκατό, χίλια θρεντ, ανταλλάσοντας απόψεις και γνώμες, κάπου
θα συγκλίνουμε, κάπου θα βρούμε ένα κοινό σημείο ή τελικά κάπου θα βρούμε τη μέση λύση.
Νομίζεις ότι ξαφνικά έπεσα από το matrix και έχω τη γνώμη μου και την άποψή μου; Προφανώς οι συνθήκες που έζησα και τα πράγματα που διάβασα,
άκουσα και έμαθα με οδήγησαν σε κάποια συμπεράσματα.
Προφανώς το ίδιο συνέβη και σε σένα. Στη κουβέντα, σε φόρουμ, σε πλατείες, στο καφενείο, στα τσίπουρα, στα κοψίδια
θα βρεθεί μια κοινή αποδοχή ή ανοχή, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση και από τις 2 πλευρές.
Αν όχι τη 1η φορά, κάποια από τις επόμενες.
Τώρα, αν κάποιοι μεταξύ τους φτάνουν να πλακώνονται στα μπινελίκια και στα μπουκέτα, αν όχι και οι 2, στη χειρότερη περίπτωση τουλάχιστον
ο ένας έχει άλλα θέματα να λύσει, ή στη καλύτερη δεν το "πιάνει". Και αν δεν το πιάνει ο άλλος, φταίει και αυτός που δε μπορεί να το εκφράσει
και αποδείξει, "μονός καυγάς δε γίνεται".