Ετσι ειναι Δημητρη. Εχω φτιαξει και εγω αρκετους λαμπατους ενισχυτες.
Το θεμα του star grounding ειναι γνωστο και απαραιτητο σε ενισχυτες ηχου ,αλλα απαγορευτικο δια ροπαλου για RF που εκει υπαρχουν αλλες τεχνικες ,οπως και αλλα προβληματα .
Το ιδιο και για τα νηματα. Και εδω δεν ειναι κακο να πας συνεστραμενη την εναλλασομενη ταση αλλα σε αντιθεση με τους ενισχυτες ηχου δεν κερδιζεις απολυτως τιποτα αν το κανεις .
Οσο για το σχεδιο της τοποθετησης ετσι ειναι οπως το λες. Αυτο το εκανα απο τοτε που ξεκινησα!
Η φωτο που εβαλα Δημητρη ειναι το 1985 18 χρονων τοτε.. Αυτη η κατασκευη τοτε μου φαινοταν τελεια ,τωρα μου φαινεται απαραδεκτη... Σιγουρα εξελισσομαστε

Πχ τωρα φτιαχνω αυτον τον ενισχυτη (RF) με μια 3CX3000 απο 2 εως 50MHZ 10ΚW .
http://www.youtube.com/watch?v=CA2kaOgWVAc
Και μια φωτο πως ειναι τωρα!!
Κατω στο ρακ ειναι το τροφοδοτικο στην μεση ο ενισχυτης και πανω το κοντρολ που τον τηλεχειριζεται απο αλλο χωρο (εχω ευαισθητα αυτια)

Α! και στο πλαι ο σκελετος του XL οταν ξεκινουσα να το "δενω"
και ειναι ενα βημα πριν το τελειωσω αλλα εχει μεινει εκει...θελει να συνδεσω το κοντρολ να του βαλω την προσοψη και κατι ψιλοπραγματα .
Συνημμένο 312513
Οσο για τους ραδιοπειρατες (κυριως στα μεσαια) δεν τους παρακολουθω γενικως .Αντε να βγω στα βραχεα να δοκιμασω κανα λινεαρακι η να μιλησω με κανα φιλο και αυτο ειναι..Γενικα ειμαι των κατασκευωνε

ΥΓ Ωραιος ο single ended ενισχυτης σου,και καλη κατασκευη απο οτι βλεπω..
Η βαση απο οτι βλεπω 4 pin οποτε το πιο πιθανον να ειναι καμια 2Α3 ε?