Δε ξερω αν το εχετε διαβασει
www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115504
Καντε τον κοπο στο ιδιο section με το παρον ειναι...
![]()
Δε ξερω αν το εχετε διαβασει
www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115504
Καντε τον κοπο στο ιδιο section με το παρον ειναι...
![]()
Εγω προσωπικα επειδη ειμαι και σε "περιεργη" ηλικια (43) εχω κανει εξετασεις (τριπλεξ, τεστ κοπωσεως) για καρδια.
Επισης γυμναζομαι 3-4 φορες την εβδομαδα. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι μπορω να παω βουνο και να τα κανω ολα ισιωμα. Παραδεχομαι επισης οτι στο βουνο ειμαι κουλαδι γιαυτο και εμπλεξα στο ρεμαΔυστυχως εαν δεν παθεις δεν θα μαθεις και
εγω το πηρα το μαθημα μου.
Μπραβο σου που ξεθαψες το ποστ του Katana.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Το ποστ του σταυρου το εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου ,οχι γιατι εχω προβλημα ή αυτο καθε αυτο το καρδιολογικο, αλλα γιατι για καποιο λογο μου υπενθυμιζει οτι ειμαι τρωτος και πρεπει να σκεφτομαι παντα που με περνει και που όχι...
Απο κει και περα ειναι και αλλα ζητηματα που μου χτυπησαν καμπανακι...η συντηρηση στο μηχανακι που θα παμε στο βουνο και κατα ποσο μπορουμε να ειμαστε χαλαροι ή η επικινδυνοτητα του βουνου σε σχεση με το δρομο ...
Γιατί γκρινιάζετε ρε παιδάκια ;;
το βουνό έχει και τέτοια και χαζοτουμπίτσες και γκαντεμιές και σε τελική μεγάλα παιδιά είμαστε
@Shooter περαστικά και σιδερένιος .... από αυτά που μου σφυρίξανε κάτι πουλάκια πρέπει να περάσατε καλά γενικά αλλά είχε φτάσει σε επίπεδο Romaniacs το τερέν
(και αυτές οι δικαιολογίες του τύπου χάλασε η τσιμούχα δεν κράταγε ρελαντί δεν είχα επιλογέα με έτρωγε η κάλτσα στη μπότα κλπ .... lame ...)
![]()
Σιγα ρε παιδια δεν επαθα και εμφραγμα
Τουμπα απο κλαδι γαμω την καντεμια.μου
Και τεστ κοπωσεως πριν κατι μηνες και γενικα ειμαι εγκρατης σε φαι και τσιγαρο
Γυναικα νοσοκομα εχω ολο απο πισω μου ειναι
btw πριν λιγο γυρισα απο το νοσοκομειο γιατι ανεβασα πολυ πυρετο 40+
Μου εκαναν τα παντα καρδιες ουρα κλπ
Μου εβαλαν ενδοφλεβια επεσε ο πυρετος και εφυγα
Κατι για αλλεργικη αντιδραση ειπαν για συγχιση κλπ
Μην κανουμε την τριχα τροιχια πανω που καλμαρα την Σοφαρα
Ρωτηστε τον θωμα για τι συνθηκες επικρατουσαν
Τι είναι ατό το σχόλιο ρε Allstaf?
Οταν έτρεχες στα Μέγαρα εσύ με τον Δούκα, τι είχες κάνει πριν και έμπαινες και λύσσαγες? Ετρεχες 10 χλμ ανάβαση βουνού ή βούταγες με άπνοια στα 50 μέτρα? Και οι τούμπες στη πίστα είναι πολύ πιο επικίνδυνες απ΄τις τούμπες στο βουνό, για να σε προλάβω για την επικινδυνότητα...
Για μια καύλα και για την καύλα βγάζει ο καθένας τα γούστα του στις μηχανές. Κατέβηκε κανείς για ΠΠ και δεν το κατάλαβα?
Για μια καυλα και για την καυλα και για τα γουστα εχει σκοτωθει κόσμος...μη το πιασουμε απο κει το ζητημα τωρα...και μην γινεσαι υπερβολικος ...
Οταν καποτε πηγαινα και γυρναγα μεγαρα:
1.γυμναζομουν και τοτε πολυ
2.εκανα κανα δυο σχολεια να ξεστραβωθω και να μπορω να στριβω σε καμια στροφη ,παρα τη κουλαμαρα μου.καλα δε θα ταν να ειχα κρατησει τα λεφτα να εβαζα καμια ακραπα στο εργαλειο ε;
3.κρατουσα αυτα που ελεγαν οι μαλακες τις οργανωσης για κανονες ασφαλειας μεσα στη πιστα π.χ. μη προσπερνατε ακριβως πριν τη στροφη ή στη στροφη ,σε αντιθεση με πολλα κριαρια που εμπαιναν εκει μεσα και τα εκαναν ολα ισιωμα ,βαζοντας μας σε κινδυνο ,για με την ληξη του τρακ ντει τους περιμενε το κυπελο του καλυτερου αναβατη .
Και γω ειχα σαβουριαστει στα μεγαρα λογω καυλας ...ωραια ηταν αλλα θα προτιμουσα να μην ειχα πεσει και να πηγαινα σπιτι μου με χαμογελο και γεματη τσεπη παρα προβληματισμενος και ανακουφισμενος που δεν εγινε τιποτα χειροτερο...
Δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε οτι καναμε μαλακια και θα ηταν προτιμοτερο να πηγαιναμε πιο σιγα πιο προσεκτικα ή πιο προετοιμασμενοι...
Ειναι ασχημο ομως να ειμαστε εγωιστες...
εγω δεν εκανα μαλακια
τελος παντων θελει καπου καπου ενα τσεκ απ
και οταν τα βρισκουμε σκουρα να ξερουμε να σταματαμε
δεν ειμαστε τσαμπιονια
αλλα λιγη ασκηση κανει καλο
ειτε κανουμε εντουρο ειτε οχι
το λυσαμε τωρα?