Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 111

Θέμα: Savvato Brady.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    φανταζομαι πως θελει πολυ ψυχικη δυναμη και κουραγιο να αντιδρασεις ψυχραιμα και να κανεις κατι εκδικητικο χωρις βια (σαν κι'αυτο που ειπε ο ea6gka) αλλα οταν το κανεις ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

αν η αλλη ειναι μαζι σου τοσα χρονια θα νοιωθει κατι για σενα (δεν μπορει!! )..........αν την παρατησεις σαν κυριος και φυγεις....μετα θα το καταλαβει και θα τρεχει απο πισω σου σαν σκυλακι!!!...............................ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!!

την κανεις να μην ηθελε να εχει γεννηθει καν.....
    μην ξεχνατε οτι η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται παγωμενο!!!

ασε που ο χρονος που θα την παιζεις θα ειναι πολυ μεγαλυτερος απο εκεινον που αυτη σε πουλησε!!

τωρα θα μου πειτε ειναι και το θεμα οτι τοσα χρονια πηγαν χαμενα και η ζωη δεν γυριζει πισω......αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!!

αλλωστε ο Θεος ειναι μεγαλος και βλεπει και ο καθενας θα παρει την τιμωρια σου σε αυτην ή στην αλλη ζωη!!

γενικαισχυει το καθε εμποδιο-κερατο:hypnotize για καλο.......

Μπράβο ρε φίλε, μαγκιά
    Κατόρθωμα μεγάλο το να κάνεις έναν άνθρωπο να τρέχει από πίσω σου? Ε και τι? Ικανοποιείται ο αρρωστημένος ανδρικός εγωισμός μήπως? Και που φτάνει αυτό? Στο ξύλο μήπως? Α ναι ξέχασα Εσύ εκδικείσαι χωρίς βία
    Και να σου πώ το αλλο?
    Ο χρόνος μάγκα μου που θα ξοδέψεις στο να εκδικηθείς μια πρώην η οποία δεν αξίζει, είναι προτιμότερο να τον αφιερώσεις τον χρόνο αυτό, στον να βρείς έναν καλύτερο άνθρωπο
    Ποιός ο λόγος να χαλάσει κανείς ενέργεια και φαιά ουσία προκειμένου να εκδικηθεί και να ταράξει τις ψυχικές του ισορροπίες? Και εφόσων ισχυρίζεσαι ότι ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει, τότε γιατί να ανασκουμπωθείς και να την κάνεις να τρέχει από πίσω σου? ή να την κανεις να μην ηθελε να εχει γεννηθει καν...
    Τελικά μάστορα μάς μπέρδεψες
    Στον Θεό πιστεύεις? ή στην εκδίκηση?
    Α ναι! Ξέχασα. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
    μην βαρυστομαχιάσεις όμως
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

pantos kalo ine na min lete saxles ke an 8elete ginekes gia na tis plakonete sto ksilo valte agkelia...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από ea6gka
    αυτο δεν ισχυει μονο για τις γυναικες αλλα για το καθε τιο στη ζωη μας. Ολα θελουν μετρο και συνεση.
    μπράβο ρε φίλε, μου κάνεις
    όλα θέλουν μέτρο και σύνεση, αλλά η εκδίκηση, είπαμε είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!!
    Την σύνεση στην εκδίκηση, που την βλέπεις?

:rotflmao: :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Giati re stavro sou eipame emeis oti kala kanoun oi antres kai keratonoun tis gynaikes.Sou eipame kati tetoio?
    Kai bebaia kala ta epathe o filos sou.Opws stroseis tha koimitheis.
    εσύ δεν είπες, αλλά το ότι αφησες την τύπισσα να της φάει, αυτό τα ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Egw eimai ston kosmo mou re megale h esy pou se kathe post petagese kai les ta ksekarfwta sou.
    Sou to eixa pei kai se allo post diabaze kala prin apantiseis sta post kai skepsou prin grapseis kati.
    AMPALAE TELIOS h allios KOUKOUROUKOU .....
    Ti wra einai ??? fakies tha faw.....
    ante geia

:hypnotize

Άσχετο
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Παιδιά με το συμπάθειο κιόλας γιατί έχετε ανοίξει και μεγάλη φιλολογία, αλλά όλα αυτά που διαβάζω για εκδίκηση και πιάτα κρύα είναι μεγάλες πίπες.

Κανείς δεν σας χρωστάει τίποτα. Σήμερα είναι μαζί σας και αύριο το πρωί γνώρισε κάποιον και έπεσε ξερή. Συμβόλαιο έχετε;

Ένσταση έχω μόνο στον τρόπο που γίνονται κάποια πράγματα. Αλλά ποιος μπορεί να μπει στο κεφάλι του άλλου και να δει πώς σκέφτεται και γιατί φέρεται όπως φέρεται; Μπορεί να στεναχωριόμαστε, να λυπόμαστε (για λίγο...) αλλά τραβάμε γραμμή και πάμε μπροστά.

Κι εμείς έχουμε φάει έστω και μία χοντρή πίτα. Δεν σκοτώσαμε και κανέναν στο ξύλο.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Παιδιά με το συμπάθειο κιόλας γιατί έχετε ανοίξει και μεγάλη φιλολογία, αλλά όλα αυτά που διαβάζω για εκδίκηση και πιάτα κρύα είναι μεγάλες πίπες.

Κανείς δεν σας χρωστάει τίποτα. Σήμερα είναι μαζί σας και αύριο το πρωί γνώρισε κάποιον και έπεσε ξερή. Συμβόλαιο έχετε;

Ένσταση έχω μόνο στον τρόπο που γίνονται κάποια πράγματα. Αλλά ποιος μπορεί να μπει στο κεφάλι του άλλου και να δει πώς σκέφτεται και γιατί φέρεται όπως φέρεται; Μπορεί να στεναχωριόμαστε, να λυπόμαστε (για λίγο...) αλλά τραβάμε γραμμή και πάμε μπροστά.

Κι εμείς έχουμε φάει έστω και μία χοντρή πίτα. Δεν σκοτώσαμε και κανέναν στο ξύλο.

:a19:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Η κωμωδια και το δραμα ειναι διπλα διπλα

αυτό είναι αλήθεια
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Banned
    Αυτό, εμένα, μου θυμίζει προδοσία.

"σόρυ, βρήκα κάποιον καλύτερο"

"και γω, μωρή πατσαβούρα, γνωρίζω πολλές που θα προτιμούσα, αλλά σκέφτομαι και σένα, όχι μόνο τον εαυτό μου!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros

"και γω, μωρή πατσαβούρα, γνωρίζω πολλές που θα προτιμούσα, αλλά σκέφτομαι και σένα, όχι μόνο τον εαυτό μου!"

και τι θα της κάνεις?
    θα την δείρεις? κι εσύ ρε φιλαρακο?:rotflmao:
    μα όλοι είστε άγριοι και δέρνεται?:rotflmao:
    θα την κάνεις ρεζίλι?
    τι??
    αν την αφήσεις εσύ όμως για κάποια άλλη? (εδώ σε θέλω να μου πείς ) Αν την αφήσεις εσύ, τότε τι πρέπει να σου κάνει εκείνη???

εεεεεε ρε πλάκααααα λέμεεεεε:rotflmao: :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    και τι θα της κάνεις?
    θα την δείρεις? κι εσύ ρε φιλαρακο?:rotflmao:
    μα όλοι είστε άγριοι και δέρνεται?:rotflmao:
    θα την κάνεις ρεζίλι?
    τι??
    αν την αφήσεις εσύ όμως για κάποια άλλη? (εδώ σε θέλω να μου πείς ) Αν την αφήσεις εσύ, τότε τι πρέπει να σου κάνει εκείνη???

εεεεεε ρε πλάκααααα λέμεεεεε:rotflmao: :rotflmao:
    Δεν επικοινωνείς μου φαίνεται.
    θοδώρα, συγκεντρώσου!
    είπα ότι θα ακουμπήσω χέρι πάνω της;

είπα ότι θα την αφήσω;

απ'ότι διαβάζω στα γραφόμενά μου, ρητά αναφέρω, ότι ΔΕΝ θα την άφηνα ακόμα και αν γνώριζα κάποια καλύτερη. Γιατί θα ένοιωθα ότι την πρόδιδα.

Τώρα γιατι γαμιέσαι έτσι στα χαμογελάκια κ λες τις αρλούμπες που λες, δε μπορώ να καταλάβω.. ερωτευμένη είσαι κ μπάζει;

Τι θα πει καλύτερος; Γιατί του δίνεις τέτοιο νόημα;

Δηλαδή οι άνθρωποι δεν χωρίζουνε ποτέ; Μια γνωριμία, φιλία, σχέση, οτιδήποτε, δεν κάνει ποτέ τον κύκλο της; Εσύ δεν βαριέσαι ποτέ; Και έστω ότι δεν βαριέσαι, την πρώτη που βρίσκεις μπροστά σου την ερωτεύεσαι και κλείνεις την καριέρα σου;

Και καλά... τώρα ζούμε λίγα χρόνια και υπάρχει αυτή η πιθανότητα... Άμα σε μερικά χρόνια ανέβει ο μέσος όρος και ζούμε καμιά 150αριά χρόνια τι θα κάνεις;
    Θάνος..

Banned
    Τι θα πει καλύτερος; Γιατί του δίνεις τέτοιο νόημα;

Δηλαδή οι άνθρωποι δεν χωρίζουνε ποτέ; Μια γνωριμία, φιλία, σχέση, οτιδήποτε, δεν κάνει ποτέ τον κύκλο της; Εσύ δεν βαριέσαι ποτέ; Και έστω ότι δεν βαριέσαι, την πρώτη που βρίσκεις μπροστά σου την ερωτεύεσαι και κλείνεις την καριέρα σου;

Και καλά... τώρα ζούμε λίγα χρόνια και υπάρχει αυτή η πιθανότητα... Άμα σε μερικά χρόνια ανέβει ο μέσος όρος και ζούμε καμιά 150αριά χρόνια τι θα κάνεις;
    Γι'αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη καλύτερος. Δεν έχει νόημα αυτή η λέξη μεταξύ ανθρώπων.
    Οι άνθρωποι πράγματι χωρίζουνε, αλλά όχι με το "βρήκα καλύτερο/η". Τί είναι; Πατάτες;

Η βαρεμάρα ταιριάζει σε βαρεμένους ανθρώπους και βαρεμένα μυαλά. Εγώ δε βαριέμαι. Τι σκατά σημαίνει αυτή η λέξη τέλοσπαντων; Έχει κανείς κάποιον ορισμό; Γιατί πολύ το χρησιμοποιούμε, αλλά αμφιβάλω αν ένας από δω μέσα μπορεί να την ορίσει.

Δεν είπα ότι την πρώτη που θα βρω θα κάνω συμβόλαιο κ θα κλείσει το θέμα. Δεν "δένω το γάιδαρο" όπως λένε κάποιοι.

Banned
    Και στο κάτω-κάτω, τί είναι ο άνθρωπος; Αμίτα, που τελειώνει;

Απ'όσο ξέρω, σήμερα είμαι έτσι, μεθαύριο είμαι αλλιώς. Και έτσι είναι όλοι.

Γι'αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη καλύτερος. Δεν έχει νόημα αυτή η λέξη μεταξύ ανθρώπων.
    Οι άνθρωποι πράγματι χωρίζουνε, αλλά όχι με το "βρήκα καλύτερο/η". Τί είναι; Πατάτες;

Η βαρεμάρα ταιριάζει σε βαρεμένους ανθρώπους και βαρεμένα μυαλά. Εγώ δε βαριέμαι. Τι σκατά σημαίνει αυτή η λέξη τέλοσπαντων; Έχει κανείς κάποιον ορισμό; Γιατί πολύ το χρησιμοποιούμε, αλλά αμφιβάλω αν ένας από δω μέσα μπορεί να την ορίσει.

Δεν είπα ότι την πρώτη που θα βρω θα κάνω συμβόλαιο κ θα κλείσει το θέμα. Δεν "δένω το γάιδαρο" όπως λένε κάποιοι.
    Εγώ πάντως είπα γνωρίζει κάποιον... όχι κάποιον καλύτερο. Το πώς και γιατί μπορεί να συμβεί δεν μπορούμε να το αναλύσουμε, αλλά συμβαίνει κάθε μέρα και στα καλύτερα σπίτια. Δεν έχει να κάνει με προδοσία. Για να συμβεί υπάρχει θέμα από πίσω...

Αν θέλεις έναν ορισμό της βαρεμάρας στη σχέση, είναι να μην έχεις πια τίποτα περισσότερο να μοιραστείς. Αλλά μην το γυρίσουμε στη φιλοσοφία.

Η κεντρική ιδέα είναι ότι δεν δικαιούμαστε να σκεφτόμαστε και να φερόμαστε σαν να είναι ο άλλος κτήμα μας.
    Θάνος..

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. mpanaki v.evoia Savvato
    από devil's animal στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2007, 16:50
  2. ekdromi savvato 29-4-2006 gia v.evoia apo pagonta {xalkida}
    από louros στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2006, 21:36
  3. Xtes to brady .. paraligo...