Και ΜΑΧ.Στον μουστακα πολλες φορες δεν εχει παρκιν παρολο που εχει παρκαδορο,μεσα γινονταν του τσαμπο.
Σιχαμένη εταιρία και ειδικότερα σιχαμενοτερο μάρκετινγκ με τα κωλοτραγουδα τους που ειναι παντού χρόνια τωρα..
Στο προκειμένο αναμενόμενο για τις συμβάσεις φιλτατοι εργαζόμενοι, σκυλομπουζουκτσιδικη νοοτροπία εργοδότη υποστηριζόμενη απο την πολιτική της κρίσης τι περιμένατε να αλλάξει κουλτούρα ο jumboσ και να γίνει φίλανθρωπος και συναγωνιστής του δικαίου...
Το μετά Χριστού προφήτες κούρασε, οι κινητοποιήσεις η καταγγελίες έπρεπε να είχαν γίνει οταν υπογράφετε τις συμβάσεις πρόσληψης..
ρε σεις το Δαμίγο τον ξέρει κανένας???
Παιχνιδια Δαμιγος - Μαρινα Και Μυρτω Δαμιγου Οε
Λυκουργου 3
10551 Αθηνα
Αττικης
Τηλέφωνο:
210 32 47 969
Φαξ:
210 32 40 202
φτηνός δεν είναι άλλα έχει [FONT=Comic Sans MS]ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ[/FONT] παιχνίδια....
ανανήψαντας
Κάπου στις αρχές του 2000 δούλευα στο Μοσχάτο σαν χειριστής Cnc σε μια εταιρία υποδημάτων και σχεδόν απέναντι ήταν τα κεντρικά γραφεία-λογιστήριο-διοίκηση της εν λόγω συζήτησης εταιρίας ... είχε προσφάτως αγοραστεί το παλιό οικόπεδο που μέσα στεγάζονταν κάτι μηχανουργεία - επισκευές κρατικών λεωφορείων
εννοείται ότι τα υπέρογκα ποσά που δαπανήθηκαν για την αξιοποίηση του οικοπέδου για να γίνει "λελούδι" και όντως ήταν , ήρθαν από χοντρές επιδοτήσεις - επενδύσεις που δινόντουσαν απλόχερα εκείνη την εποχή αρκεί να είχες το κατάλληλο κονέ και να γνωρίζεις τον εργολάβο που παίρνει το έργο για να υπερτιμολογήσεις κατάλληλα και να βγάλεις κάτι και εσύ ρε αδερφέ ....
τομέας εμπορίου - εισαγωγών από ανατολικές χώρες ... ποσό επιδότησης 4 εκ ευρώ ... έγκριση σε 4 μήνες
ο παρακείμενος βιοτέχνης που είχε μια επιχείρηση που μπορούσε να σηκώσει και λίγα άτομα προσωπικό για να πάρει μια επιδότηση για ένα μηχάνημα νέας τεχνολογίας έπρεπε να τσιμπουκώνει διευθυντές τραπεζών και να ταίζει εκατό μασέλες για να περάσουν 2 και 3 χρόνια πολλές φορές ...
και για τα παιχνίδια μιας και το αναφέρουμε σαν κύριο κομμάτι της επιχείρησης
έχω μια κόρη τεσσάρων ετών , που ζωή νάχει το κοριτσάκι μου προσπαθώ να προσφέρω ότι μπορώ σαν γονιός και σαν άνθρωπος και παλεύω καθημερινά όπως όλοι
κάθε χρόνο τέτοιες εποχές και πριν τα Χριστούγεννα και στις διακοπές ο καλός της μπαμπάς κάθεται με την κόρη του και της φτιάχνει ένα παιχνίδι με τα χέρια του και εκείνη όλο χαρά τον βοηθάει και του δίνει τα "αγαλεία"
(με πεθαίνει όταν μου μιλάει έτσι :a07![]()
τις απόκριες κάτσαμε μαζί λίγες ώρες και φτιάξαμε το χαρταετό της που η χαρά και το χαμόγελό της όταν τελείωσε (και τώρα που τα γράφω κρατιέμαι μη με πάρουν τα ζουμιά 2 μέτρα μαντράχαλος )
εμένα μου έδωσε άλλα είκοσι χρόνια ζωής και την πιο όμορφη ανάμνηση που θα κρατήσω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου για πάντα γιατί αυτό μένει στην τελική μάγκες μου
μπορεί να μην ήταν ο πιο όμορφος αετός , μπορεί να μην ήταν ο πιο μεγάλος αλλά ήταν ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ που έκατσε και τον έφτιαξε μαζί με τον ΜΠΑΜΠΑ της
θυμηθείτε οι παλιότεροι τα πατίνια με τα ρουλεμάν και άλλα παιχνίδια που φτιάχναμε πόσο χαρούμενοι είμασταν και με πόσο θαυμασμό κοιτούσαμε τους γονείς μας όταν μας τα έφτιαχναν
καλά τα μαγαζιά και τα κάθε μαγαζιά αλλά αλλού είναι το πραγματικό παιχνίδι
my 2c
![]()
Γνωρίζετε πόση είναι η κεφαλαιοποίηση της jumbo ?
Νομίζετε πως όλοι αυτοί που αναφέρατε (καλοί-χρυσοί δεν λέω) αν μπορούσαν να αναπτύξουν τη δουλειά τους σ αυτό το επίπεδο δεν θα το έκαναν γιατί θα σκέφτονταν ρομαντικά όπως εσείς ?
Εχετε καταλάβει τις τρομακτικές αλλαγές που ήρθαν - έρχονται ?
Το οικονομικό μοντέλο είναι αυτό της αέναης ανάπτυξης .
Ο χώρος όμως πεπερασμένος... Αρα?
Ε μα αυτό! Παιχνιδάδικο που δεν είχει LEGO είναι ένα *δέλο και μισό! Μουστάκας είναι κορυφή πολύ πιο ποιοτικά προϊόντα και καλές τιμές.
+ όσα θες για όλα όσα είπες. Ο χρόνος που περνάς με το τσούπι σου δεν μπορεί να πληρωθεί με κανένα νόμισμα και σε καμία τιμή.
Όσο για το μαγαζάκι του θέματος, (το μέιλ αυτό το έχω δει λίγο πριν τα Χριστούγεννα) είναι όπως όλα τα αντίστοιχα. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ψώνιζα από αυτού του είδους τα μαγαζιά, αλλά η ποιότητα των προϊόντων είναι γτπκ. Ακόμα και το χαρτί στα τετράδιά του είναι για τα μπάζα. Σχεδόν πάντα γράφω με μηχ. μολύβι και προσπάθησα ν' αφήσω σημείωσε σε τετράδιο πελάτη μου και ήταν σα να προσπαθούσα να γράψω σε γυαλόχαρτο. Όμως είναι αυτοί που τσάκισαν την υπόλοιπη κι επιβιώνουν μέσα στην κρίση και όχι μόνο απλά επιβιώνουν αλλά αυξάνουν και την κερδοφορία τους. Οι λόγοι προφανείς.
Συνοψίζοντας, ποιότητα γτπκ, συνθήκες εργασίας για τους απασχολούμενους τραγικές αλλά όταν οι τιμές είναι χώμα όλα τα υπόλοιπα είναι να ΄χαμε να λέγαμε, ο κόσμος κάνει ουρές για να ψωνίσει.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ο λόγος που σε παιχνιδάδικα δεν υπάρχουν lego συγκεκριμένα έχει να κάνει με την πολιτική της εταιρείας η οποία λόγω ονόματος και δημοφιλίας/δημοτικότητας έχει υπερβολικές απαιτήσεις από το κατάστημα, σε σημείο να μη συμφέρει σε πολλές περιπτώσεις. Δε θυμάμαι πια την απάντηση, αλλά είχα ρωτήσει έναν "παιχνιδά" και υπήρχε σαφής λόγος.
Δεν εχω παει ποτε σε κανενα καταστημα τους.Μου τη σπανε οι διαφημισεις τους.![]()