Αν δεν θέλετε να δώσετε φράγκο μπορείτε να βάλετε μια GoPro Hero στο κεφάλι του παπά και ούτε στο cnn News Exclusive λέμε ....
άσε που θα σας μείνει και η GoPro
Να σου ζήσει η μικρούλα Σταύρο ... τα ωραία είναι μπροστά σουτώρα
Αν δεν θέλετε να δώσετε φράγκο μπορείτε να βάλετε μια GoPro Hero στο κεφάλι του παπά και ούτε στο cnn News Exclusive λέμε ....
άσε που θα σας μείνει και η GoPro
Να σου ζήσει η μικρούλα Σταύρο ... τα ωραία είναι μπροστά σουτώρα
na simpliroso oti 8a voi8age ke kamia ipovrixia mesa stin kolimpi8ra
re papara na sou doso foto apo mia vaftisi tou pediou enos efoplisti pou exo pou ine ke pio omorfo ap to diko sou me pio akriva lousa na poulas ke mouri
to pio omorfo pai sto an to pedi exi ta aftia tou patera tou ke ine san tsoukali to kefali tou...![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
παντως μια φορα...ευτυχως που δεν εχεις τεκνοποιησει εσυ...
ξερει τι κανει η φυση...
το παιδι ο εφοπλιστης, μπορει να το βαλει στον πατο του...οπως και εσυ τα λεφτα που πηρες για να το θεωρεις ομορφο...
μ'αρεσει που στο αλλο thread εκραζες το συστημα και τα λεφτα που μας τρωει η κυβερνηση και ο καθε μεγαλοεφοπλιστης/επιχειρηματιας...
και τωρα μου εισαι μονο φρου φρου και αρωματα...
ου μου στου δι@ολου μωρη γερολινατσα, που θα πουλησεις και επανασταση....:a57:
![]()
ne ne pao pao....
epanastasi ine na pernoume emis se esena ton ftoxo plin timio loufadoro tou sistimatos liga lefta gia na min zorizese esi poulaki mou ke na plironoume emis ta maliokefala mas se efories ke lipa eksoda ke ama den exoume na leme na to pedi den ixe ke tou pirame liga na kleme ke ligo![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Ρε συ Σταύρο προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να έχεις φωτογραφίες από την βάφτιση και απλά θες να βγάλεις την "υποχρέωση". Δεν το κακίζω ούτε το σχολιάζω, ίσα - ίσα συμφωνώ και έμενα απίστευτη μαλακία μου φαίνεται όλο αυτό το πανηγυράκι. Αλλά μην τα ισοπεδώνεις όλα, απέχω έτη φωτός από το να θεωρηθώ επαγγελματίας φωτογράφος, ωστόσο έχω παραβρεθεί ως βοηθός - παραγιός - (σφαλιάρα) "τράβα φέρε το φλας ρε και κοίτα να μαθαίνεις" σε 5-6 μυστήρια και κάτι έχω καταλάβει... Αυτό το "έλα μωρέ ένα κουμπί πατάνε και θέλουν τόσα" είναι εντελώς άδικο, υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στο τραβώ φωτογραφίες σε ένα event από το καλύπτω φωτογραφικά και αποτυπώνω τις στιγμές για μια ζωή. Μπορεί να ακούγεται κάπως όλο αυτό άλλα έτσι είναι. Στην τελική όλοι ένα γ@μημένο δείκτη έχουμε, μπορούμε να κάνουμε κλικ, αλλά μερικοί (λίγοι) θεωρούνται και είναι φωτογράφοι. Θέλει απίστευτη εξάσκηση για να φτάσεις στο σημείο να ξέρεις πότε θα πατησεις το κουμπί του κλείστρου όσο και αν σου φαίνεται περίεργο. Πρέπει να έχει εξασκήσει το αισθητικό σου κριτήριο, να καδράρεις σωστά, να προηγείσαι της στιγμής και να έχεις τις σωστές ρυθμισεις. Και όλα αυτά σε events που δεν έχει επανάληψη της φάσης και όλα τρέχουν γρήγορα Όλα αυτά λοιππον απαιτούν επιμονή, αφοσίωση και πολύ εξάσκηση για να επιτευχθούν και αυτό είναι που πληρώνεις!
Τα περί εξοπλισμού και μπλα - μπλα - μπλα τ΄αφήνω απ΄έξω, όντως κοστίζει πανάκριβα αλλά δεν είναι η απόσβεση του που αντανακλάται στη τιμή. Τα έξοδα είναι οι ατελειώτες ώρες επεξεργασίας (μιλάμε για πολλές εργατοώρες) οι εκτυπώσεις και τα άλμπουμ και τέλος - το σημαντικότερο- αυτο που ανέφερα πιο πάνω, το ότι για να φτάσει κάποιος να κάνει αυτό το γαμημένο κλικ την κατάλληλη στιγμή έχει φάει γαμοβαφτήσια με το κουτάλι και του έχουν βγει τα μάτια. Δυστυχώς και σε αυτό τον τομέα έπαιξε πολύ αλεξιπτωτισμός ακόμα και προ κρίσης και όπως έχεις διαπιστώσει και εσύ υπήρχαν τυπάκια που δήλώναν φωτογράφοι και το αποτέλεσμα ήταν πέρα από το κωμικοτραγικό...
οχι επανασταση ειναι να περνετε εσεις οσα μπορειτε απο τους αλλους, ανεξαρτητα αν εχουν ή οχι για να μην ζοριζεστε και μετα να τα κρυβετε και απο την εφορια μην τυχον και πληρωσετε κανα ευρω παραπανω...ααα..και προπαντων να βγαινετε και να κλαιγεστε οτι λοιμοκτονειτε και οτι οι ελ. επαγγελματιες ειναι οι πιο ριγμενοι ολων για να σας λυπηθουμε και να βαλουμε ολοι μαζι τα κλαμματα...![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αφορμή δοθείσης και όχι απαραίτητα αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα του ποστ
Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα…Όλοι θεωρούν απολύτως αυτονόητο η δική τους εργασία να αμείβεται πλουσιοπάροχα ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι απαιτούν η εργασία του άλλου να κοστολογείται με βάση το κατώτατο ημερομίσθιο Πακιστανού στην Μανωλάδα…![]()
Εδώ μέσα.
Με λίγη υπομονή.
Θα βρεις φωτογράφο.
Αν όχι για τα βαφτίσια...
Για το γάμο Σίγουρα!
Να σου ζήσει και να είστε όλοι καλά.
Ολα τ άλλα είναι λεπτομέρειες.
Κι όταν μεγαλώσει να γίνει σαν τη κολλητή του Χυμαδορ.
Παντος μεγαλο ρολο παιζει αν εισαι νηστικος η χορτατος......τι ενοω??? η δουλεια μου ειναι οικοδομος πλακας και ολο τον χειμωνα ειμουν ανεργος, βγηκε μια δουλεια 110 τετραγονικα μετρα πλακακια τωρα τον Απριλιο και για να μην την χασω η προσφορα μου ηταν 650 ευρω...την δουλεια την πηρα, και δοξα τον Θεο φαγαμε ψωμακι....προσφορα για την ιδια δουλεια ειχαν δωσει και αλλοι δυο 1700 ο ενας και 1400 ο αλλος.... ΥΓ η τοποθετησει εγινε χωρης καμια εκπωσει στην ποιοτιτα....σιγουρα η κριση δεν ειναι για ολους, αλλοι τα εχουνε ( τα φραγκα) και το παιζουνε βεντετες αλλα οταν πεση λορδα τοτε αλλαζουνε τα πραγματα![]()
χολι φακ ο ντεβιλς περιμενει παιδι? τι χανω ρπμ![]()
![]()
![]()
λοιπον μπηκε και ρωτησε κατι απλο...ψαχνει καποιον ερασιτεχνη με εξοπλισμο της προκοπης και να ξερει και 5 πραγματα για να τραβηξει τις φωτο...τωρα τι καθεστε και του σκοτιζετε τα παπαρια με το ποσο κανουν οι εξοπλισμοι, τα φπα οι εκτακτες εισφορες και λοιπες μπουρδες δε καταλαβαινω, ειπε δε θελει επαγγελματια ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα...