Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: Μηχανή με γραμμάτια χωρίς τράπεζα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Φίλε μου Τζι...κης στον Πειραιά, είναι και από τα μέρη σου από ότι κατάλαβα. Δίνεις προκαταβολή και παίρνεις με γραμμάτια. Έχει τεράστια ποικιλία από μηχανάκια. Καλή τύχη.

Για να μη θεωρηθεί διαφήμιση να πω ότι εγώ δε θα αγόραζα από αυτόν. Εσύ που έχεις πρεμούρα δοκίμασε την τύχη σου!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas111 Προβολή μηνύματος
    Τα σεντόνια τα γράφω για να εξηγούμαι αντί να παρεξηγούμαι έτσι ώστε αν τα διαβάσει κάποιος να καταλαβαίνει τι λέω...

Αν τώρα εσύ βαριέσαι να τα διαβάσεις ωραίος δικαίωμα σου Edit by ggs

πες μου σε ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ και ΠΟΥ έγραψα για ΤΖΑΜΠΑ μηχανή; απλά αυτό.

η πες μου σε ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ και ΠΟΥ φαίνεται να λέω πράματα που ζημιώνουν τον πωλητή και με ποιον τρόπο μια και υπαινίσσεσαι το τζάμπα...

κάτι μου λέει ότι όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις κάτι τέτοιο....

Να μην καταλαβαίνεις κάτι ειναι δεκτόν ... να βαριέσαι να διαβάσεις κάτι πάλι δεκτόν... δεν σε υποχρεώνει κανένας αν δεν θες...

πες μου εσυ πρωτα που με ειδες να αναφερωμαι σε σενα?

εγω απλα μπηκα σε ένα σχετικο θεμα όπως εκανες και εσυ, και ρωτησα αν ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να παρω μηχανη από μαγαζι τσαμπα,
    καθως με αυτό το τροπο γουστάρω εγω να αποκτησω μοτοσυκλετα...

ουτε αναφερθηκα σε σενα ουτε εγραψα καπου ότι βαριέμαι να διαβασω αυτά που γραφεις, ουτε ότι δεν τα καταλαβα... γιατι αρπαζεσαι? κουλαρε!
    ουτε δικοσου είναι το θρεντ, ουτε περιστρέφονται όλα γυρω από εσενα...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου Τζι...κης στον Πειραιά, είναι και από τα μέρη σου από ότι κατάλαβα. Δίνεις προκαταβολή και παίρνεις με γραμμάτια. Έχει τεράστια ποικιλία από μηχανάκια. Καλή τύχη.

Για να μη θεωρηθεί διαφήμιση να πω ότι εγώ δε θα αγόραζα από αυτόν. Εσύ που έχεις πρεμούρα δοκίμασε την τύχη σου!
    για τον συγκεκριμενο παντως δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα....

Νέο μέλος
    Εγώ πήγα για δάνειο 2000€ και με απέρριψαν χωρίς λόγο δύο φορές, ισχυριζόμενοι ότι εχω παρελθόν κακής πιστοληπτικής συμπεριφοράς, να πω βέβαια ότι δεν εχω πάρει ποτέ ξανά δάνειο, και δεν ξερω τι παει να πει πιστωτική κάρτα... Μέχρι και ο Τειρεσίας δεν βρήκε κατι στο όνομά μου, η μοτο που θελω να αγοράσω κοστιζει γυρω στα 8000 και δεν την παιρνω ντουκου λόγω τεκμηριου, βλεπετε, το μπουρδελο θα μου βαλει καπέλο 850€ στην περιπτωση που ψωνισω ντουκου...
    Αρα για μενα το γραμματιο ειναι μονοδρομος και τα μαγαζια που κανουν γραμματια ειναι λιγοστα.
    Οποιος θελει να με βοηθησει ας μου στειλει μνμ αν εχει υπ'όψιν καποιο αξιοπιστο μαγαζι, εκτος Τζ......Η...

Παλαιό μέλος
    εγω φιλε μου...ακριβως ιδια περιπτωση με σενα! καμια τραπεζα δεν μο εδινε δανειο μεχρι που βρηκα την VW bank. χωρις πολλα πολλα το πηρα..αν θες στειλε μου πμ κ ρωτα μου οτι θες..απο εμπορο στην πειραιως ψωνισα εγω και ειμαι καταευχαριστημενος με τη βερσαλλια μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stigas Προβολή μηνύματος
    η μοτο που θελω να αγοράσω κοστιζει γυρω στα 8000 και δεν την παιρνω ντουκου λόγω τεκμηριου, βλεπετε, το μπουρδελο θα μου βαλει καπέλο 850€ στην περιπτωση που ψωνισω ντουκου...

Κάντο λίγο λιανά αυτό... Τι σχέση έχει το τεκμήριο (και πέρα από το γεγονός ότι οι μηχανές μέχρι στιγμής δεν έχουν τεκμήρια...) με το πως θα εξοφλήσεις την αγορά ???

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Κάντο λίγο λιανά αυτό... Τι σχέση έχει το τεκμήριο (και πέρα από το γεγονός ότι οι μηχανές μέχρι στιγμής δεν έχουν τεκμήρια...) με το πως θα εξοφλήσεις την αγορά ???
    Κιομως εχει. Αν π.χ. εχεις Χ εισοδημα και κανεις αγορα περαν της υποτιθεμενης αγοραστικης δυναμης του τρως ενα φορο στο κεφαλι.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Κιομως εχει. Αν π.χ. εχεις Χ εισοδημα και κανεις αγορα περαν της υποτιθεμενης αγοραστικης δυναμης του τρως ενα φορο στο κεφαλι.

Κάπου τα έχετε μπερδέψει...Μάλλον εννοείς "πόθεν έσχες" που σε απλά Ελληνικά σημαίνει "που βρήκες τα λεφτά για την αγορά"... Η λύση εδώ είναι "αναλωση κεφαλαίου προηγουμένων ετών" (άσε που μεταξύ μας δεν πιστεύω ότι ασχολείται κανείς με αυτά τουλάχιστον όσο μιλάμε για τέτοιου είδους ποσά και ύψος δηλώσεων...)
    Το τεκμήριο είναι διαφορετικό πράγμα... (σε απλά ελληνικά είναι ότι "για να το έχεις και να το συντηρείς σημαίνει ότι έχεις και ένα εισόδημα που αν δεν το δηλώνεις σημαίνει ότι το φοροδιαφεύγεις") και επιπλέον... α) απ' όσο ξέρω και τουλάχιστον προς το παρόν οι μοτό ΔΕΝ αποτελούν τεκμήριο β) και να αποτελούσαν δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση πως την εξόφλησες αλλά το γεγονός ότι την κατέχεις (και άρα την συντηρείς...) - άρα δεν έχει να κάνει με την αγορά ή τα γραμμάτια ή οτιδήποτε άλλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Κάπου τα έχετε μπερδέψει...Μάλλον εννοείς "πόθεν έσχες" που σε απλά Ελληνικά σημαίνει "που βρήκες τα λεφτά για την αγορά"... Η λύση εδώ είναι "αναλωση κεφαλαίου προηγουμένων ετών" (άσε που μεταξύ μας δεν πιστεύω ότι ασχολείται κανείς με αυτά τουλάχιστον όσο μιλάμε για τέτοιου είδους ποσά και ύψος δηλώσεων...)
    Το τεκμήριο είναι διαφορετικό πράγμα... (σε απλά ελληνικά είναι ότι "για να το έχεις και να το συντηρείς σημαίνει ότι έχεις και ένα εισόδημα που αν δεν το δηλώνεις σημαίνει ότι το φοροδιαφεύγεις") και επιπλέον... α) απ' όσο ξέρω και τουλάχιστον προς το παρόν οι μοτό ΔΕΝ αποτελούν τεκμήριο β) και να αποτελούσαν δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση πως την εξόφλησες αλλά το γεγονός ότι την κατέχεις (και άρα την συντηρείς...) - άρα δεν έχει να κάνει με την αγορά ή τα γραμμάτια ή οτιδήποτε άλλο...
    Και οι δυο το ίδιο πραγμα λέτε!
    Αναλωση κεφαλαίου βέβαια γινεται αν σου εχει μενει κεφαλαιο (δεν ειχες αλλα τεκμηρια) απο τα προηγουμενα χρόνια

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη με γραμματια... ΠΩΣ ??
    από SuzukiK8gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2010, 00:39
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 19:24
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2008, 16:15
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2006, 08:30