Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 100

Θέμα: Αλλαγη μοτερ σε honda chally 72cc

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Και αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα. Απλά ο σιδηρόστοκος δεν θα το αφήνει να φαίνεται.
    Αν και το καλύτερο θα ήταν να άλλαζε μοτέρ και να βάλει ένα χωρίς μίζα.
    ο σιδηροστοκος ειναι η χειροτερη λυση. τιναζει για πλακα. μην δινουμε τετοιες συμβουλες.. δυο δαχτυλα θελει να γεμισει οχι γρατζουνια.. λυσεις υπαρχουν πολλες.. η καλυτερη ειναι αλουμινοκολληση στην περιπτωση σου. μια καλη κολλα 2 συστατικων κανει πανω 7 ευρω. ποσο θα σου παρει ενας μααστορας να το γεμισει? μεχρι κια πολυσετερα μπορεις να κανεις αν ξερεις.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ο σιδηροστοκος ειναι η χειροτερη λυση. τιναζει για πλακα. μην δινουμε τετοιες συμβουλες.. δυο δαχτυλα θελει να γεμισει οχι γρατζουνια.. λυσεις υπαρχουν πολλες.. η καλυτερη ειναι αλουμινοκολληση στην περιπτωση σου. μια καλη κολλα 2 συστατικων κανει πανω 7 ευρω. ποσο θα σου παρει ενας μααστορας να το γεμισει? μεχρι κια πολυσετερα μπορεις να κανεις αν ξερεις.
    Αν ειναι Αθήνα ας έρθει να του το γεμίσω με πολυεστέρα....
    Προυπόθεση ενα φραπεδάκι πολύ γλυκό χωρίς γάλα!

Μέλος
    Το ελυσα και αυτο οπως μου ειπατε.... Αγορασα κολλα δυο συστατικων ταιριαξα και ενα κομματι αλουμινιο πανω στην τρυπα που ειχε και το κολλησα.... Πραγματι εγινε πολυ καλη δουλεια.τωρα εχει προκυψει κατι αλλο....τρεχει λαδι απο την τσιμουχα στροφαλου απο τη μερια του βολαν ..... Πηγα και αγορασα γνησια honda και την εβαλα πανω. Μειωθηκε καπως αλλα και παλι χανει. Βγαζω τοβολαν βγαζω το γραναζι το οποιο σε μενα ειναι αχρηστο γιατι εβγαλα την μιζα και αλλαζω την τσιμουχα. Τα ξαναβαζω ολα πανω και μολις κανω μια βολτα βλεπω σταγονες να βγαινουν απο το καπακι το πλαινο. Μηπως εχω βαλει πολυ λαδι στο μοτερ; Παιζει ρολο αυτο;; Τι να κανω;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από autosignaljohn Προβολή μηνύματος
    Το ελυσα και αυτο οπως μου ειπατε.... Αγορασα κολλα δυο συστατικων ταιριαξα και ενα κομματι αλουμινιο πανω στην τρυπα που ειχε και το κολλησα.... Πραγματι εγινε πολυ καλη δουλεια.τωρα εχει προκυψει κατι αλλο....τρεχει λαδι απο την τσιμουχα στροφαλου απο τη μερια του βολαν ..... Πηγα και αγορασα γνησια honda και την εβαλα πανω. Μειωθηκε καπως αλλα και παλι χανει. Βγαζω τοβολαν βγαζω το γραναζι το οποιο σε μενα ειναι αχρηστο γιατι εβγαλα την μιζα και αλλαζω την τσιμουχα. Τα ξαναβαζω ολα πανω και μολις κανω μια βολτα βλεπω σταγονες να βγαινουν απο το καπακι το πλαινο. Μηπως εχω βαλει πολυ λαδι στο μοτερ; Παιζει ρολο αυτο;; Τι να κανω;;
    εχει κι αλλη την περιμετρικη. μηπως χανει απο κει? τα ορινγκακια πισω απο τις βιδες ηταν στις θεσεις τους?

Μέλος
    Η τσιμουχα που χανει ειναιι πισω απο το βολαν και απο το γραναζι την μιζας και περικλυει τον στροφαλο.Στο εξωτερικο καπακι του μοτερ δεν εχω βαλει φλατζα αλλα και παλι η φλατζα σε αυτο το σημειο δεν μπαινει για το λαδι γιατι μεσα σε αυτο το καπακι δεν πρεπει μα υπαρχει λαδι.Και ξαναλεω οτι την αλλαξα την τσιμουχα στροφαλου και πηρα γνησια honda και παλι χανει.... Ελαχιστα βεβαια αλλα χανει..... Υπαρχει περιπτωση να εχω βαλει πολυ λαδι στο μοτερ η δεν παιζει ρολο;;

Η τσιμουχα που χανει ειναιι πισω απο το βολαν και απο το γραναζι την μιζας και περικλυει τον στροφαλο.Στο εξωτερικο καπακι του μοτερ δεν εχω βαλει φλατζα αλλα και παλι η φλατζα σε αυτο το σημειο δεν μπαινει για το λαδι γιατι μεσα σε αυτο το καπακι δεν πρεπει μα υπαρχει λαδι.Και ξαναλεω οτι την αλλαξα την τσιμουχα στροφαλου και πηρα γνησια honda και παλι χανει.... Ελαχιστα βεβαια αλλα χανει..... Υπαρχει περιπτωση να εχω βαλει πολυ λαδι στο μοτερ η δεν παιζει ρολο;;
    Άν έχει παραπάνω λάδι στο πετάει απο τις αναθυμιάσεις.
    Άν ανοίχτηκε το κάρτερ, κάτι δεν μπήκε σωστά ή κάτι δεν μπήκε καθόλου. Μπορεί επίσης να έχει σκιστεί η φλάτζα του κάρτερ.
    Γνήσια και ημιτασιόν τα ακούω βερεσέ όταν έχουμε να κάνουμε με φλάτζες και τσιμούχες. Αν δεν μπήκε σωστά ή το κάρτερ έχει φάει χτύπημα σε αυτό το σημείο δεν το σώζεις.

Άμα δεν χαλάσεις δεν μαθαίνεις.

το πιθανοτερο ειναι να εχεις κανει χαζομαρα στο βαλσιμο την τσιμουχας. κι αφου θα την βγαλεις την πλακα παλι ελεγξε κι αμα πισω απο τις βιδες τα εχεις τα τσιμουχακια και αμα η μεγαλη περιμετρικη ειναι σε καλη κατασταση

Μέλος
    Ποια πλακα εννοεις; Γιατι το μονο που βγαζω για να αλλαξω την τσιμουχα στροφαλου ειναι το βολαν και το γραναζι της μιζας. Τιποτα αλλο.....και οταν το ειχα ανοιξει τις προαλλες χανει ακριβως απο την τσιμουχα που ειναι στο κεντρο. Οχι απο την πλακα που ειμαι γυρω απο την τσιμουχα

Ποια πλακα εννοεις; Γιατι το μονο που βγαζω για να αλλαξω την τσιμουχα στροφαλου ειναι το βολαν και το γραναζι της μιζας. Τιποτα αλλο.....και οταν το ειχα ανοιξει τις προαλλες χανει ακριβως απο την τσιμουχα που ειναι στο κεντρο. Οχι απο την πλακα που ειμαι γυρω απο την τσιμουχα
    σωστος. δεν θυμαμαι κι ακριβως πως ηταν τα μιζατα. ποιο πολλες μαλακιουλες απο οτι τα αμιζα που εχουν μονο μια τσιμουχα. το γραναζι με την πλακα που εχει πισω του εχει τσιμουχα ενδιαμεσα? θα το κοιταξω κι εγω μετα στο γκαραζ που εχω αρκετα μιζατα ανταλακτικα.

Μέλος
    Δες το φιλε μου και πες μου για οτι νεοτερο......

Μέλος
    Μεσα στη βδομαδα θα λυσω το μοτερ για να δω τι παιζει και με το σασμαν.Με τον κυλινδρο και το πιστονι το καινουργιο εχω κανει περιπου 400 χιλιομετρα.Χρειαζεται τωρα που θα λυσω το μοτερ παλι να ξαναλλαξω ελατηρια πιστονιου;;

Μεσα στη βδομαδα θα λυσω το μοτερ για να δω τι παιζει και με το σασμαν.Με τον κυλινδρο και το πιστονι το καινουργιο εχω κανει περιπου 400 χιλιομετρα.Χρειαζεται τωρα που θα λυσω το μοτερ παλι να ξαναλλαξω ελατηρια πιστονιου;;
    Όχι, απλά μην τα βγάλεις απο πάνω και πρόσεχε κατά την τοποθέτηση, οι εγκοπές να "πέσουν" αστέρι και όχι η μία πάνω στην άλλη.

Δες το φιλε μου και πες μου για οτι νεοτερο......
    τσιμουχα στην στρογγυλη πλακα του μοτερ και τσιμουχα στο γραναζι της μιζας το μεγαλο. δες και τις δυο. αν δεν εχεις βαλει ενα απο τα δυολογικο να χανεις λαδια.

Μέλος
    Και τα δυο πανω ειναι.....και την μεσα τσιμουχα τημ μεγαλη την εβαλα γνησια.....

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη λαδιων σε Honda Bros 400
    από dinoskid στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2012, 21:38
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2010, 05:59
  3. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΔΕΝΑΣ ΣΕ Honda-ΚΟΣΤΟΣ??
    από giospy στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2010, 21:22