Για να μην ξεχνιώμαστε.....
Η δική μου άδεια απο την παντοφλοκρατούσα έκλεισε (με σοβαρά ανταλλάγματα) και κανόνισα και τις δουλειές για να μπορώ να λείπω Π-Σ-Κ. Έτσι πως δείχνουν τα πράγματα θα έχω αναχώρηση Παρασκευή πρωινή (αρκετά πρωινή για να γουστάρουμε) με πιθανότερη διαδρομή από τα χωριά απο κάτω και όχι από Εγνατία.....
Παρακαλώ πολύ όσους το σκέφτονται σοβαρά να το δηλώσουν για να έχουμε προετοιμάσει και το καταφύγιο να μας περιμένει...να κανονίσω και κανένα τσίπουρο να το στείλω από πριν μην βρεθούμε στεγνοί....
Gallos αν δεν έχεις μηχανάκι έλα Βόλο με ΚΤΕΛ να σε πάρω δικάβαλο....
¨εχω:
argy
dukeandthecity
andy12, 13, 14
ggs
MikeG
pan(dvs)
Gallos
Mariner
Stergios69
shooter
taisteal
thomas ktm
tsompanis
teogtp (παντόφλα)
vaska (39°30'31.85"Β 21° 7'28.08"Α)
Κατάλαβα, κάτσε να κανονίσω κάνα χαιλουξ με όλες τις κουλές που αναφέρεις παραπάνω... Θα εφημερεύει και ο γιατρός το φιλαράκι μου...
Me gusta la moto, me gustas tu....
έχω λαδιερα δεν θα πάρω...
![]()
![]()
Η μλκ με το ΚΤΜ είναι ότι σε αγγαρευουν να πηγαίνεις στο χωρίο να φέρεις τσιγάρα, εφημερίδες, προφ@#%$^$# σε χρόνο dt... Διότι μέχρι να κατεβεί το ΤΡΑΙΟΥΜΦΦΦ η τράτα του Προεδρα, ΤΕΝΕΡΕ, θα καπνίσουν τα χόρτα και τις τσουκνίδες...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Ρε σεις εγώ που τον εξοπλισμό κάμπινκ ούτε θυμάμαι σε ποιον τον έχω δώσει κι αν μου τον έχει επιστρέψει, αν έρθω εγώ και ο εαυτός μου θα βρεθεί κανείς να κοιμηθούμε αγκαλίτσα (δεν πέρδομαι δεν ροχαλίζω στον ύπνο) ή θα ξυλιάσω μονάχος??
Ακούστηκε και για κρεβάτια. Με αυτά τι παίζει?? Η όποια ενημέρωση θα εκτιμηθεί δεόντως !
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Παίζουν δωμάτια στο καταφύγιο. Μπαίνεις στο http://www.katafigiopramanton.gr και έχει τηλέφωνα για να σου πούνε διαθεσιμότητα, τιμές κλπ κλπ
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Mike, σοβαρά το λες τωρα εσυ? Ελα πιο πριν ρε...
argy
dukeandthecity
andy12, 13, 14
ggs
MikeG
pan(dvs)
Gallos
Mariner
Stergios69
shooter
taisteal
thomas ktm