Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: Η Ελλάδα 4η στις χειρότερες χώρες για να ζείς (!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μην ξεφυγει εκτος θεματος που ειναι το γκαλοπ.
    Μισό λεπτό να το επαναφέρω.

Για να κάνω ένα γκάλοπ να δω τι καιρό έκανε χτες σε μερικές χώρες. Να ξέρω που είναι πιο καλά για διακοπές

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lgc.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	54,5 KB 
ID:	317951

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    1 Αν το πλήρωνες θα ήξερες πόσο πληρώνουν τη διαμονή τους στην Ελλάδα και δεν θα έγραφες το παραπάνω
    2 Η αδυναμία αγοράς ακριβών φαρμάκων αφορά τους ανασφάλιστους και η εθνικότητα είναι αδιάφορη
    3 ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ξεκινώντας από το να χαρίζουν στις ασφαλιστικές εισφορές στον κάθε καναλάρχη, ποδοσφαιρική ομάδα κλπ κλπ

---------------
    ...............................................
    Και μια συγνώμη για όλους αυτούς τους ξένους ανθρώπους που κουβάλησαν εδώ και τους εκμεταλλεύτικαν με το χειρότερο τρόπο δεν θα έβλαπτε ξέρεις...

+++++++++++++++ ολα τα cc μαζι που εχει φτιαξει η kawa και βαλε
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    H Γη στο Top 5 των χειρότερων πλανητών για να ζεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Τι άλλο θα διαβάσουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Η γη ακόμα και τώρα εξακολουθεί να ειναι ένας μοναδικός παράδεισος για να ζει όποιος βασίζεται σε οργανικά μόρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Σημερα πηγα στο τοπικο αστυνομικο τμημα,για το γνησιο υπογραφης,λογο της ημερας σημερα είναι κλειστα τα ΚΕΠ,αν και αυτά είναι αχρηστα,απο τα 4 το ένα δουλευει απόγευμα,γιατι τα εχουν ανοικτα δεν ξερω .Πραγματικα ουτε στην Αφρικη,βρωμια παντου,εχει να βαφτει τουλάχιστον 10 χρονια,σπασμένα-χαλασμένα φωτα,ηλεκτρκοι πίνακες με γυμνα καλωδια,μαυροκιτρινοι τοιχοι,ενας καναπες σκισμένος κουρελια με τα αφρολέξ εξω,ακομα και το ταμπελακι του Αξιωμ.Υπηρεσίας ηταν σπασμενο και το ειχαν βαλει πανω στην κασα της πορτας.Καπου εκει διπλα και η Ελληνικη σημαια.Τοτε μου ηρθε στο μυαλο αυτό το θεμα,μηπως τελικα δεν είναι υπερβολή να μας συνκρινουν με τις χειρότερες χωρες.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    1 Αν το πλήρωνες θα ήξερες πόσο πληρώνουν τη διαμονή τους στην Ελλάδα και δεν θα έγραφες το παραπάνω
    2 Η αδυναμία αγοράς ακριβών φαρμάκων αφορά τους ανασφάλιστους και η εθνικότητα είναι αδιάφορη
    3 ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ξεκινώντας από το να χαρίζουν στις ασφαλιστικές εισφορές στον κάθε καναλάρχη, ποδοσφαιρική ομάδα κλπ κλπ

---------------
    Επί προσωπικού δεν θα πεις εσύ πως θα απαντάω
    και δε χρειάζεσαι να είσαι Εινστέιν για να καταλάβεις ότι πρώτα τα έκαναν πουτάνα και τώρα σου
    λένε ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    Λοιπόν για αρχή λέω να σταματήσει η κλεψιά και η λεηλασία και μετά βλέπουμε.
    Και μια συγνώμη για όλους αυτούς τους ξένους ανθρώπους που κουβάλησαν εδώ και τους εκμεταλλεύτικαν με το χειρότερο τρόπο δεν θα έβλαπτε ξέρεις...
    Εσενα δεν σου το εκαψαν το μαγαζι κατι τετοιοι....;

Συγνωμη τους ζητησες...;

Τα παντα ειναι θεμα επιλογων...εαν δεν τους αρεσει το τζαμπα εδω να πανε προς τα βορεια....

ξερεις εκει που το ραους ακολουθει μποτα στο κεφαλι και μετα εκτοπισμος στη σαχαρα ή στο βορειο πολο...

Συγνωμη να ζητησει αυτος που τους εφερε...
    καπου τα εχεις μπερδεψει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Σημερα πηγα στο τοπικο αστυνομικο τμημα,για το γνησιο υπογραφης,λογο της ημερας σημερα είναι κλειστα τα ΚΕΠ,αν και αυτά είναι αχρηστα,απο τα 4 το ένα δουλευει απόγευμα,γιατι τα εχουν ανοικτα δεν ξερω .Πραγματικα ουτε στην Αφρικη,βρωμια παντου,εχει να βαφτει τουλάχιστον 10 χρονια,σπασμένα-χαλασμένα φωτα,ηλεκτρκοι πίνακες με γυμνα καλωδια,μαυροκιτρινοι τοιχοι,ενας καναπες σκισμένος κουρελια με τα αφρολέξ εξω,ακομα και το ταμπελακι του Αξιωμ.Υπηρεσίας ηταν σπασμενο και το ειχαν βαλει πανω στην κασα της πορτας.Καπου εκει διπλα και η Ελληνικη σημαια.Τοτε μου ηρθε στο μυαλο αυτό το θεμα,μηπως τελικα δεν είναι υπερβολή να μας συνκρινουν με τις χειρότερες χωρες.
    Φυσικά και δεν είναι υπερβολή.
    Εξάλλου είναι γνωστό πως τα ασυντήρητα δημόσια κτίρια της Ελλάδας είναι ίσης σοβαρότητας θέμα με τις επιχειρήσεις εκκαθάρισης στην Ουκρανία.

Όπως επίσης η ανεργία στην Ελλάδα είναι το ίδιο σοβαρή με το να κάνει επιδρομές η Μπόκο Χαράμ στα χωριά και ό,τι δεν σκοτώσει να το απαγάγει για να το σκοτώσει μετά.

Όπως επίσης οι μειώσεις μισθών στην Ελλάδα είναι το ίδιο με τις εκκαθαρίσεις στις φαβέλες στη Βραζιλία.
    Ή τις επιδρομές των Ισραηλινών στη λωρίδα της Γάζας. Ή τις επιθέσεις αυτοκτονίας των Παλαιστινίων στις καφετέριες του Τελ Αβίβ.

Και οι εργασιακές συνθήκες στην Ελλάδα είναι το ίδιο σκληρές με τα χωράφια των καρτέλ της κόκας στην Κολομβία.
    Εδώ βέβαια η Κίνα είναι λίγο καλύτερη από εμάς και την Κολομβία, μιας και έξω από τα παράθυρα στα εργοστάσια που φτιάχνουν τα gadgets που αγοράζουμε εδώ, έχουν απλώσει δίχτυα για να πιάνουν τους εργάτες που πηδάνε από τα μπαλκόνια. Μη σκοτωθούνε κιόλας τα παιδιά...

Άσε που εδώ αν χρειαστείς μεταμόσχευση τον ήπιες. Ενώ υπάρχουν χώρες στην Άπω Ανατολή, που όλο και κάποιο όργανο θα σου βρουν από κανέναν ντόπιο.

Να σοβαρευτούμε λίγο;
    Υπάρχει τόση πολλή δυστυχία στον κόσμο που ούτε να την φανταστούμε μπορούμε.
    Ο κόσμος δεν είναι μόνο η Ελλάδα, έχει κι αλλού κόσμο.

Αλλά να μου πεις, τι μετράνε όλα αυτά αν είσαι άνεργος, έτσι δεν είναι;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Η Ελλάδα είναι μακράν η καλύτερη χώρα του κόσμου για να ζεις.-

Το ότι κατοικείται σε ένα μεγάλο ποσοστό της από μ@λ@κες, γκρινιάριδες και σκατομαθημένους βαριόκωλους που δεν την σέβονται δεν είναι πρόβλημα της χώρας. Πολλοί γνωστοί και φίλοι την έκαναν και διαπίστωσαν ότι τα ίδια και χειρότερα σκατά συμβαίνουν και στις "πολιτισμένες" και "ανεπτυγμένες" χώρες. Ναι, έχουμε πολλές παθογένειες ως λαός και πολλύ περισσότερες ως κράτος αλλά ποιος δεν έχει; Δεν ξέρω αν θα αντάλλαζα ένα υπεργαμάτο σύστημα υγείας για να έχω μολυβί ουρανό πάνω από το κεφάλι μου 350 μέρες τον χρόνο και να στέκομαι στα πόδια μου με χάπια ευτυχίας. Ναι μεν αλλά...

Banned
    Η Ελλάδα είναι μακράν η καλύτερη χώρα του κόσμου για να ζεις.-

Το ότι κατοικείται σε ένα μεγάλο ποσοστό της από μ@λ@κες, γκρινιάριδες και σκατομαθημένους βαριόκωλους που δεν την σέβονται δεν είναι πρόβλημα της χώρας. Πολλοί γνωστοί και φίλοι την έκαναν και διαπίστωσαν ότι τα ίδια και χειρότερα σκατά συμβαίνουν και στις "πολιτισμένες" και "ανεπτυγμένες" χώρες. Ναι, έχουμε πολλές παθογένειες ως λαός και πολλύ περισσότερες ως κράτος αλλά ποιος δεν έχει; Δεν ξέρω αν θα αντάλλαζα ένα υπεργαμάτο σύστημα υγείας για να έχω μολυβί ουρανό πάνω από το κεφάλι μου 350 μέρες τον χρόνο και να στέκομαι στα πόδια μου με χάπια ευτυχίας. Ναι μεν αλλά...
    Το αυτο....

Ηθικο διδαγμα...

Σταματηστε την γκρινια και δουλεψτε λιγο καλυτερα/αποτελεσματικοτερα....

Αλλιως ψαχτε για μια γκομενα-τοσες "πεθαμενες" υπαρχουν- να ξεχαρμανιασετε και μην μας τα ζαλιζεται στα φορα!!!

Ευτυχως οι τελευταιοι γιατι ειχα αρχισει να απελπιζομαι...
    πουτσ@@@@@@@@@

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν ξέρω αν θα αντάλλαζα ένα υπεργαμάτο σύστημα υγείας για να έχω μολυβί ουρανό πάνω από το κεφάλι μου 350 μέρες τον χρόνο και να στέκομαι στα πόδια μου με χάπια ευτυχίας. Ναι μεν αλλά...
    Nαι, αλλά μας λες ότι είναι η καλύτερη χώρα μόνο λόγω γεωγραφίας/κλίματος. Μια χώρα είναι πολύ περισσότερα από γη, νερό και αέρας.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Nαι, αλλά μας λες ότι είναι η καλύτερη χώρα μόνο λόγω γεωγραφίας/κλίματος. Μια χώρα είναι πολύ περισσότερα από γη, νερό και αέρας.
    Και όμως Γή, νερό και αέρας είναι μια χώρα, όλα τ΄άλλα διαμορφώνονται από αυτούς που κατοικούν σε αυτήν (και επηρρεάζουν και το τρίπτυχο Γη - νέρο και αέρας επίσης...)
    Οπότε ο τόπος δεν φταίει σε κάτι, ίσα - ίσα είναι απο τα καλύτερα οικόπεδα του πλανήτη. Ψάξτε να βρείτε αλλού τις αιτίες αλλιώς να το παραδώσουμε το μέρος σε άλλους που θα το εκτιμήσουν.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κανείς δε διαφωνεί ότι η Ελλάδα είναι πραγματικά μια πανέμορφη γη. Οι διαφωνίες έγκεινται στο "έθνος" και, κυρίως, το "κράτος". Όταν το τελευταίο είναι ανύπαρκτο, τι να τον κάνεις τον ήλιο;
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Η διαφορά με τους "πολιτισμένους" * είναι ότι εκεί αν θες να να πας απο το Α στο Ε,
    η σειρά είναι Α,Β,Γ,Δ,Ε
    ενώ εδώ
    Α,Φ,Γ,Ρ,Σ...G,W,...Σελήνη, Δίας... κτλ και κάποτε μπορεί να φτάσεις στο Ε...
    / Β

*σε επίπεδο πολιτών-κράτους, γιατι στα υψηλότερα πολιτικά επίπεδα η υποκρισία περισσεύει

ΥΓ το εργόσημο είναι 25% του όποιου μισθού δηλώνεται, σαφώς μικρότερο από τις κρατήσεις ενός υπαλλήλου.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 12:36
  2. 32+1 λογοι για να μην πατε μπουζουκια στις γιορτες
    από mikes στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2009, 12:37
  3. Αποσύρομαι για να αναπαυθώ στις δάφνες μου...
    από McGyver στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2006, 09:59
  4. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ