Αν δεν είσαι του βουνού και θες χώρους ψάξε για station
πουτσ@@@@@@@@@
Μα γιατί να μη συνδυάσεις και τα 2 + την οικονομία;
http://news247.gr/eidiseis/auto/paro...a.2752245.html
Ε οχι και μια χαρα. Απο τα καινουργια εχω οδηγησει το corola και το Auris. Μετριοτατα και ουδετεροτατα. Ευτυχως συμαζεψαν λιγο την ποιοτητα κυλησης που παλαιοτερα ηταν..
Εχουν κανει παντως εκατομυρια (χωρις υπερβολη) ανακλησεις για σοβαρα θεματα σε Ευρωπη και Αμερικη σε ολα σχεδον τα μοντελα. Και στην αρχη κανανε τους Κινεζους οι Ιαπωνες.
Φυσικα τα μοτερ ειναι ακομα αξιοπιστα, αν και δεν νομιζω οσο παλια, αλλα πλεον η ποιοτητα σε ολα τα υπολοιπα εχει πεσει αισθητα χαρην του κερδους.
Οταν εισαι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια, με ιδιοκτητη ολοκληρη πολη για εργαζομενους και με εκατονταδες εργοστασια και r&d τμηματα.. ε καπου δεν δικαιολογουνται ολα αυτα. Αρχιζεις να κοροιδευεις τον κοσμο που πιστευει ακομα στο ονομα toyota.
Και δεν δικαιολογουνται διοτι η ιδια η Toyota διατυμπανιζει την ποιοτητα και την αξιοπιστια ως ισχυρο χαρτι για το μαρκετινγκ της χωρις πλεον να ισχυει στο βαθμο που ισχυε. Και καταστρεφει το ονομα που ειχε χτισει.
Κατι τετοιο..![]()
"Μα ενα opel δεν μενει ποτε" που λεει και η Κροφορντ.Η opel της Ιαπωνιας.......
Θυμηθηκα οτι εχω οδηγησει και το IQ απο ΤΟΥΟΤΑ. Αυτο μαλιστα! Για την κατηγορια του ειναι κορυφαιο. Εξυπνο. Με μεγαλους χωρους για το μεγεθος του. Καλο εξοπλισμο. Εξυπνες λυσεις παντου και 4θεσιο (μονο για μικρα παιδακια οι πισω). Συνολικα πολυ καλυτερη προταση απο το smart και με σημαντικα καλυτερο και ασφαλεστερο πατημα στο δρομο.
Το ειχε το παλιο μου αφεντικο στο εξωτερικο για να γυρναει για τις δουλειες στην πολη. Το εκανε και κανα ταξιδακι καμια φορα.
Απο θεμα αξιοπιστιας δεν γνωριζω ομως.
Αν η ΤΟΥΟΤΑ εβγαζε μηχανακια πως λετε μα ηταν;; Συναρπαστικα;;;![]()