Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 148

Θέμα: ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ...........

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Είναι αρκετά δυνατό το Das Experiment και πολύ κοντά στο πραγματικό πείραμα. Σίγουρα έχει να πει σε όσους βαριούνται να το ψάξουν παραπάνω.

Κι αυτό εδώ, που είδα πρόσφατα: http://www.imdb.com/title/tt2119463/

Όχι τόσο σχετικό, αλλά όχι και πολύ άσχετο.
    Life begins at 45°.

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Γιωργο αυτή είναι σχετικά με τα γεγονότα στη Γένοβα όπου οι "υπηρέτες της δικαιοσύνης" δολοφονήσαν τον Κάρλο Τζουλιάνι;
    Δεν ξέρω αν αντέχω αυτη την περίοδο έξτρα εκνευρισμό.
    Η αληθεια ειναι πως πρεπει να οπλιστεις με πολυ ψυχραιμια για να δεις αυτη την ταινια...Και μπραβο στον Γιωργαρο που την θυμηθηκε και στην προτεινε
    Here I am,on the road again.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Γιωργο αυτή είναι σχετικά με τα γεγονότα στη Γένοβα όπου οι "υπηρέτες της δικαιοσύνης" δολοφονήσαν τον Κάρλο Τζουλιάνι;
    Δεν ξέρω αν αντέχω αυτη την περίοδο έξτρα εκνευρισμό.
    Ναι Γιαννη, αυτη ειναι.

Η ταινια αυτη εχει τοση βια, που, ομολογω, βλεποντας τη, μου κινηθηκαν υποψιες οτι μπορει και να ειναι συστημικη.

Εκτος απο το να σου ενισχυσει την αποστροφη για τα μαντροσκυλα της εξουσιας, ενα αλλο μηνυμα που (υποσυνειδητα) σου δινει ειναι : "Μην πας (στην όποια διαδηλωση) γιατι κοιτα τι θα παθεις!"

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Είναι μια καλά οργανωμένη & εξοπλισμένη στρατιωτική δύναμη, ανάμεσα σε αμάχους.
    Αυτό είναι.

Και μη μου πείτε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν τους κουκουλοφόρους, γιατί μόνο αυτούς δε βαράνε.
    Αυτοί είναι η πρόφαση για να διαλύσουν τους άμαχους που λέγαμε...
    PFC

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    http://www.youtube.com/watch?v=nPcm5etbp2E

Που σαι Αντωνάκη ;

μέχρι και ο Πορτοσάλτε σε έκραζε σήμερα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    [FONT=Comic Sans MS]Το Ποντίκι Web
    Ένωση Φωτορεπόρτερ: Τι πρέπει να γίνει για να ανακοπεί η αστυνομική βία;

Την «έξαρση της αστυνομικής βίας των τελευταίων μηνών» καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ).

Η Ένωση στην ανακοίνωσή της αναφέρεται στην αστυνομική καταστολή εναντίον των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, που έλαβε μεγάλες διαστάσεις την Πέμπτη, και είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, να τραυματιστεί και η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη.

«Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας αστυνομικές δυνάμεις των ΥΜΕΤ κακοποίησαν και απώθησαν βίαια τις απολυμένες καθαρίστριες και μαζί με αυτές φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες που κάλυπταν ειδησεογραφικά το γεγονός. Αποτέλεσμα ήταν η συνάδελφος Τατιάνα Μπόλαρη να διακομιστεί στο ΚΑΤ και από καθαρή τύχη να μην υπάρξουν χειρότερα για όλους», καταγγέλλει η ΕΦΕ και συνεχίζει:

«Λίγες εβδομάδες πριν, ο συνάδελφος φωτορεπόρτερ Γουίλιαμ Φέιθφουλ κατέληξε στο αυτόφωρο και απειλήθηκε γιατί τόλμησε να φωτογραφίσει χτυπημένο πανάκριβο αυτοκίνητο στο δημόσιο χώρο… της πλατείας Κολωνακίου και να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του, για τις οποίες εντελώς παράνομα και καταχρηστικά του απαιτήθηκε από τους αστυνομικούς να τις καταστρέψει.

Όσο για το συνάδελφο φωτορεπόρτερ Γιώργο Νικολαΐδη, ακόμη δεν έχει ανακτήσει την υγεία του από τα χημικά που του έριξε αστυνομικός στο πρόσωπο, σε ειρηνική κατά τα άλλα συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας στις αρχές Απριλίου.

Και αυτά είναι μερικά από τα περιστατικά που βιώνουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες».

«Πότε επιτέλους θα παρθούν μέτρα γι’ αυτόν τον…”αστυνομικό τουρισμό” που συνεχίζει να προάγει η χώρα μας σε πολίτες αλλά και εργαζόμενους στα ΜΜΕ;

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως τέτοιες πρακτικές δεν πρόκειται να μας αποτρέψουν από να προασπιζόμαστε το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση και γι’ αυτό ζητούμε ΑΜΕΣΗ συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια πριν πάρει θέση για τα χθεσινά έκτροπα της αστυνομίας για να του εκθέσουμε εκ των έσω τι βιώνουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ καθώς και ειδικότερα οι φωτορεπόρτερ», καταλήγει η ΕΦΕ. [/FONT]
    ανανήψαντας

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    shooter , απ ' οτι εχω καταλαβει τουλαχιστον μεσα απο το φορουμ , δεν εισαι κανας σαδιστης μ@λακας εγκαθετος με αντιληψεις των αστυνομικων - ως επι το πλειστον για τοτε μιλαω - εποχης χουντας ,

θεωρω επισης οτι εχεις ηθικες αξιες και δεν εισαι και καμμια κοτα τα τιμας τα παντελονια , τωρα γιατι πρεπει να υπερασπιζεσαι το καθε μ@λακισμενο που προσβαλει και ανθρωπους σαν εσενα που εχεις αξιοπρεπεια και ασκεις εντιμα κατα πρωτον το λειτουργημα και κατα δευτερον επαγγελμα σου ?

μηχανοβιοι ειμαστε και οπως αντιλαμβανεσαι και μια μπεσα παραπανω μπορει να την εχουμε , κανονικα θα επρεπε να ποσταρεις πχ "αν το βρω το μ@λακισμενο που βαραγε την γυναικα θα του σπασω τα μουτρα" , γιατι καθε φορα πρεπει να υπερασπιζεσαι τον καθε καραγκιοζη σε εισαγωγικα "συναδελφο σου"

δεν σου θα σου υποδειξω εγω τι θα γραψεις και τι οχι δικαιωμα σου ειναι , αλλα δεν νομιζω οτι σου αξιζει να ταυτιζεσαι εστω αθελα σου με τον καθε αρρωστο κολλημενο που φοραει την ιδια στολη με την δικια σου
    Κοίτα δεν υπερασπιζομαι κανέναν
    Και συμφωνώ να τιμωρείται όποιος φταίει παντού
    Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός
    Αλλά μιλάω έχοντας ζήσει παρόμοιες καταστάσεις πολλές φορές, που βλέποντας μετά το κουτί απορούσα γιατί ήμουν εκεί και τα πλάνα ήταν όχι απλά χαλκευμενα, αλλά μαγειρεμενα από τους καλύτερους σεφ του είδους
    Γι αυτό αντιδρώ ποτέ και πουθενά μόνος καβγάς δεν γίνεται
    Αλλά βλέποντας να μου χαρίζουν λεφτά για το μνημόσυνο μου, και να χρίζω ψυχιατρικής παρακολούθησης,απορω και γω δηλαδή
    Τέτοιο πράγμα να μην το πάρω χαμπάρι..

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotostzav Προβολή μηνύματος
    Οι ανθρωποι αυτοι χρηζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ψυχιατρικης παρακολουθησης και καποιας ισχυρης φαρμακευτικης αγωγης....Και σαφως εννοω τους ματατζηδες...Δεν γινεται να βαρας γυναικα στο κεφαλι με σιδερογροθια,οπως δεν γινεται να βαρας παππου 80 χρονων με μαγκουρα,οπως δεν γινεται να βαρας καποιον που ειναι αιμοφυρτος στο εδαφος..ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...Τι αλλο να πουμε...
    Φίλε μου συγνώμη ,αλλά κάνεις λάθος.

Ενας άνθρωπος που δέχεται να κάνει αυτή την "εργασία" για ΟΣΑ χρήματα ,δεν μπορεί παρά να είναι εκ των προτέρων:
    α-συναίσθητος ,αναίσθητος ,ανήθικος ,ανισόρροπος ,χαιρέκακος ,αγνόμων ,ανάξιος ,απάνθρωπος ,βίαιος ,άχρηστος παραγωγικά ,ανασφαλής ,κ πολλά άλλα....
    Μπορώ να τεκμηριώσω το γιατί ,για κάθε ένα από αυτά ,δεν θα αφιερώσω τόσο χρόνο όμως.
    Ολοι οι λογικά σκεπτόμενοι μπορούν να καταλάβουν από μόνοι τους το γιατί.
    Οι "επαγγελματίες" του χώρου ,είτε δεν θα μπορέσουν να το επεξεργαστούν λόγω ψυχο-εγκεφαλικής ανικανότητας ,είτε δεν θα θελήσουν να το κάνουν ,εθελοτυφλώντας για την διατήρηση της μισθολογικής τους ευμάρειας.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν ,σαφώς κ πρόκειται για άτομα με διαταραγμένο ψυχολογικό προφίλ.
    Αλλά αυτό το ψυχολογικό προφίλ είναι κ το προαπαιτούμενο για αυτή την στολή.
    Πρέπει να είσαι ψυχάκιας για να μπορείς να κάνεις αυτή την δουλεία(όχι ,ο τόνος δεν είναι τυχαία στο ί) ...αλλιώς ,απλά δεν μπορείς.

Ενας ψυχολογικά ισορροπημένος άνθρωπος
    με λογική ,ηθική ,αξίες ,κριτική σκέψη ,ανθρώπινες ευαισθησίες ,αίσθημα δικαιοσύνης ,φιλότιμο ,αξιοπρέπεια ,συναίσθηση ,σεβασμό στον άνθρωπο
    απλά δεν μπορεί να δεχτεί να χτυπάει τον πατέρα του ,τη μάνα του ,τον αδελφό του ,το γείτονά του ,τον φίλο του ,το παιδί του...
    ...επειδή απλά πρέπει να εκτελέσει διαταγές για να πληρωθεί στο τέλος του μήνα.

Αν ξεπέσει κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος ανάμεσά τους ,θα προσπαθήσει να αλλάξει θέση προς κανα γραφείο ή σε κάποια άλλη ειδικότητα ,ώστε όντως να προστατεύει κ να υπηρετεί τους πολίτες ,κάτι για το οποίο ορκίστηκε άλλωστε.
    Αν δεν τα καταφέρει σύντομα ,μπορεί ακόμα κ να παραιτηθεί.

Μην ψάχνεις λοιπόν για ανάγκη ψυχικής θεραπείας για τον συγκεκριμένο.
    Λάβε την ψυχική διαταραχή σαν δεδομένο κ προαπαιτούμενο προσόν για την "υπηρεσία" του.

͝효
    Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 13/06/2014 στις 21:43.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αλλά βλέποντας να μου χαρίζουν λεφτά για το μνημόσυνο μου, και να χρίζω ψυχιατρικής παρακολούθησης,απορω και γω δηλαδή
    Τέτοιο πράγμα να μην το πάρω χαμπάρι..
    Βρε σύντροχε SHOOTER.
    Είσαι στα ΜΑΤ; - Απ'ότι έχω καταλάβει ,ΌΧΙ.
    Είσαι σύμφωνος με τέτοιου είδους αντιδράσεις-τακτικές ενστόλων; - Απ'ότι έχω καταλάβει ,ΌΧΙ.

Οπότε οι απόψεις περι ψυχικής διαταραχής κ όλα τ'άλλα ,σαφώς κ δεν προορίζονται-αφορούν κι εσένα.

Εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος ,κι έχω δώσει τις λάθος απαντήσεις στα ανωτέρω ρητορικά ερωτήματα.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οι ματατζηδες εχουν συγκεκριμενη αποστολη και για να την κανουν παιρνουν συγκεκριμενη εκπαιδευση
    ειναι εκει για να ξεσπαει ο κοσμος πανω τους και οταν χρειαστει χρησιμοποιουν ωμη βια με οπλισμο οργανωση και τακτικη απεναντι στην οποια ο μεσος διαδηλωτης ειναι ανισχυρος
    το ερωτημα δεν ειναι αν αν ειναι καλα παιδια ή οχι γιατι ενα καλο παιδι δεν θα αντεχε να κανει αυτη τη δουλεια και αυτη η δουλεια δεν γινεται απο καλα παιδια
    το ερωτημα ειναι αν μπορουμε ως κοινωνια να προοδευσουμε τοσο ωστε να μην χρειαζομαστε ενα τετοιο κομματι της αστυνομιας το οποιο να σημειωθει δεν χρησιμοποιειται απεναντι στο σκληρο οργανωμενο εγκλημα αλλα συνηθως απεναντι σε κομματια του πλυθησμου που απλα διαμαρτυρονται για κατι ειτε εχουν δικιο ειτε αδικο
    εχω βρεθει σε συμπλοκη και περα απο το οτι χτυπουν χωρις λογο ακομα και κοπελιτσες δεν θα ξεχασω ποτε το ανεκφραστο βλεμμα τους ειτε την ωρα που τους βριζεις καταμουτρα ειτε την ωρα που επιτιθενται και χτυπουν αδιακριτα και χωρις λογο
    σαν μαστουρωμενοι........

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Βρε σύντροχε SHOOTER.
    Είσαι στα ΜΑΤ; - Απ'ότι έχω καταλάβει ,ΌΧΙ.
    Είσαι σύμφωνος με τέτοιου είδους αντιδράσεις-τακτικές ενστόλων; - Απ'ότι έχω καταλάβει ,ΌΧΙ.

Οπότε οι απόψεις περι ψυχικής διαταραχής κ όλα τ'άλλα ,σαφώς κ δεν προορίζονται-αφορούν κι εσένα.

Εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος ,κι έχω δώσει τις λάθος απαντήσεις στα ανωτέρω ρητορικά ερωτήματα.
    δεν ειμαι και δεν ημουν ποτε στα τοσα χρονια στα ΜΑΤ
    μετα απο ενασυντομο περασμα στα περιπολικα
    ολα τα αλλα σε δυο ροδες(αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας)
    συμφωνω και καταδικαζω την τυφλη βια απ οπου και αν προερχεται
    αλλα επειδη εχω ζησει και εχω εμπλακει σε παρομοιες καταστασεις
    ηθελα να πω οτι ο κοσμος βλεπει ενα μονο κομματι του συμβαντος
    οχι τι προηγηθηκε
    και παλι οπως ειπαν καποιοι γι αυτο εκπαιδευονται καποιοι για να γινονται το στρωμα,ο σακος του μποξ στην θεση αυτων που θα επρεπε να ειναι
    το να δεχεσαι αγογγιστα την τρελα,το μπινελικι,τι καταρες και να μην αντιδρας,ειναι κατι που δενγραφεται δεν διδασκεται
    και ξαναλεω πως ηταν υπερβολικη η αντιδραση του εν λογου ενστολου

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    και ξαναλεω πως ηταν υπερβολικη η αντιδραση του εν λογου ενστολου
    αν γινοταν το αντιθετο,δηλαδη πολιτης,χτυπαει εναν αστυνομικο,ποσες μερες θα τον κοπαναγανε;;;;;
    ρητορικη η ερωτηση...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν χρειάζεται να ειμαστε ερριστικοί... Η δουλεια των ΜΑΤ δεν είναι η αστυνόμευση αλλά η επιβολή της τάξης, όπως αυτή καθορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση.
    Συγγνώμη αλλα εγώ δε πήρα 1000ρικο... και έτσι μπορώ να είμαι εριστικός με τον οποιοδήποτε που δέρνει τον άλλο ....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Συγγνώμη αλλα εγώ δε πήρα 1000ρικο... και έτσι μπορώ να είμαι εριστικός με τον οποιοδήποτε που δέρνει τον άλλο ....
    συγνωμη σε ποιο 1000αρικο αναφερεσαι?
    εγω γιατι δεν το πηρα?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    αν γινοταν το αντιθετο,δηλαδη πολιτης,χτυπαει εναν αστυνομικο,ποσες μερες θα τον κοπαναγανε;;;;;
    ρητορικη η ερωτηση...
    εξαρταται απο τις συνθηκες-σε πορεια η αλλου
    ο δολος η η προθεση κλπ κλπ
    αυτοφωρο εισαγγελεας και ουτω καθεξης

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γαμ@ τα ΜΑΤ μου Γαμ@
    από danaos75 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2010, 08:24
  2. Οι "περουκες" και τα κράνη...
    από BICILINDRICO στο forum Off topic