Τα δεσποζόμενα σκυλιά οκ, καλό είναι να μην κατουράνε όπου τους καπνίσει και για αυτό πρέπει να μεριμνά ο άνθρωπος που τα συνοδεύει. Τα αδέσποτα όμως μαρκάρουν όπου τους καπνίσει. Μάθετε να ζείτε με αυτό. Τι να κάνουμε τώρα; ώχου.....
Τα δεσποζόμενα σκυλιά οκ, καλό είναι να μην κατουράνε όπου τους καπνίσει και για αυτό πρέπει να μεριμνά ο άνθρωπος που τα συνοδεύει. Τα αδέσποτα όμως μαρκάρουν όπου τους καπνίσει. Μάθετε να ζείτε με αυτό. Τι να κάνουμε τώρα; ώχου.....
Αν φαίνεται σωστό στους απανταχού φιλόσκυλους, ας τα έχουν αλλά να κατουράνε σπίτι τους, στο κρεβάτι τους, στη γλάστρα τους, στο μπαλκόνι τους. ΟΧΙ στον δημόσιο δρόμο! ΔΕΝ οφείλουμε εμείς οι υπόλοιποι να εισπνέουμε την μυρωδιά της αγάπης σας και να πατάμε την υγρασία της σχέσης σας....
Και αν και ο νόμος προβλέπει ποινές για αμέλειες ιδιοκτήτη ζώου, ωστόσο επωφελούνται όλοι ότι οι νόμοι απλά δεν εφαρμόζονται. Και με την ασυνειδησία μερικών ιδιοκτητών το μόνο το οποίο επιταχύνεται είναι η εκτράχυνση της κατάστασης η οποία καταλήγει δυστυχώς σε αυτοδικία αν και δεν φταίει το ζώο αλλά ο ιδιοκτήτης...
Τα περί φυλών, χάσκι κλπ είναι απλά αστεία...
Deal with it αμα θελεις Αθηνα ή γενικα Ελλαδα. Τα σκατα καλο ειναι να τα μαζευουμε, τα κατουρα δεν γινεται.
Εχω να σου προτεινω πολεις στο εξωτερικο οπου οι δρομοι πλενονται καθημερινα, μπορεις να μεταναστευσεις εκει. Παλι θα 'χει κατουρα σκυλου στις γωνιες αλλα οχι για πανω απο μια μερα.
Αυτο που λες οτι ειναι αστειο με φυλες τυπου Χασκι ισχυει 110%.
Αυτα.
MADE IN JAPAN 日本製
Οπως ξαναειπα ο ιδιοκτητης εχει την υποχρεωση να μαζευει τα περιτωμματα σκυλου του...το κατουρο ΔΕΝ μαζευεται..!εγω οταν δω καποιον να μην τα μαζευει ειμαι ο πρωτος που κανω φασαρια...
Για την βρωμα τωρα...μετα απο πολυυυ καιρο την κυργιακη περασα απο το μοναστηρακι...ο σκυλος μου και οι ακαθαρσιες του πραγματικα ειναι ευοδια σε σχεση με τους δεκαδες αστεγους που βρωμανε και ζεχνουν δεκαδες μετρα μακρια...ασε ολοι αυτοι που κατουρανε και ξερνανε σε οοολα τα στενακια...σαν κοινωνια το κατουρο των σκυλων μας ειναι το λιγοτερο...κανε μια βολτα στις πολεις μας και δες τι κανουμε εμεις τα πολιτισμενα ζωα και ξανασυζηταμε...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πάω για κατούρημα.....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Σωστος, ναι! Δεν την ξεχναω τη σακουλα, μη φοβασαι.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Θέλω να πιστεύω πως δε παίζει ο άνθρωπος να εννοεί αυτό που είπε... προφανώς κάτι άλλο ήθελε να πει και βγήκε αυτό το ξέρω και εγώ πως να το πω ΠΡΑΜΑ.