Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 99

Θέμα: Είναι καλή εποχή για να πουλήσεις μηχανή;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εισαι δυσκολος και 'συ ρε Πετραν! (καλα κανεις! )
    Λοιπον.. Τι λες για το Suzuki Gladius?
    Φθηνο (σχετικα), δικυλινδρο, naked, ομορφο, αξιοπιστο, οικονομικο. Ε;;
    Πάλι καλά με λες δύσκολο και, όχι πρήχτη! Γιατί ακόμα και με την παρέα μου (Δεν ασχολούνται με μηχανές πολύ) άκρη δεν βγάζω,δηλαδή συζητάω προσπαθώ να βρώ μια χείρα βοηθείας αλλά δεν ... ο κάθε ένας τα δικά του σε φάση κράτα το CBR και βάζε το στην πόλη :P

Δεν με αρέσει ούτε το Gladius.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Καλα αμα σε ελεγα εγω πρηχτη με θρεντ 30 σελιδων για το τι μονοκυλινδρο 600, οχι μηχανακι γενικα να παρω θα ημουν τουλαχιστον θρασυς!

Δε σου αρεσει γιατι;; Εμφανισιακα;;; Εμενα μου φαινεται πολυ πιο ομορφο απο το ER. Υποκειμενικο ειναι βεβαια.
    Αλλα καπου σε αυτα τα δυο παιζεις αν θες Japan naked με ροπη και χαμηλο κοστος κτησης-χρησης. Δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο.

Το VFR που ειναι πιο touring και εχει τελη 55Ε;; Για την πολη βεβαια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο σιγουρα. Καιει και μπολικα απ'οτι εμαθα. Σιγουρα πιο ανετο απο το cbr βεβαια και πιο ροπατο χαμηλα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous

Αν δεν ασχολουντε με μηχανες τι περιμενεις να σε πουν; Τους ειναι εντελως αδιαφορο. Σκεψου τωρα να σε ρωταει εσενα μια γκομενα τι μαρκα βαφη να παρει. Της λες οτι και ετσι ειναι ωραια και ξεμπερδευεις.

Μπορεις να παρεις το επομενο μοντελο που ειναι με αλλαγμενα φαναρια, ομως φανταζομαι ξεφευγει σε τιμη.
    Ουτε μονστερ σ αρεσει;
    Κανενα χορνετ;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος
    Καλα αμα σε ελεγα εγω πρηχτη με θρεντ 30 σελιδων για το τι μονοκυλινδρο 600, οχι μηχανακι γενικα να παρω θα ημουν τουλαχιστον θρασυς!

Δε σου αρεσει γιατι;; Εμφανισιακα;;; Εμενα μου φαινεται πολυ πιο ομορφο απο το ER. Υποκειμενικο ειναι βεβαια.
    Αλλα καπου σε αυτα τα δυο παιζεις αν θες Japan naked με ροπη και χαμηλο κοστος κτησης-χρησης. Δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο.

Το VFR που ειναι πιο touring και εχει τελη 55Ε;; Για την πολη βεβαια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο σιγουρα. Καιει και μπολικα απ'οτι εμαθα. Σιγουρα πιο ανετο απο το cbr βεβαια και πιο ροπατο χαμηλα.
    Σοβαρά μιλάς; δεν το θυμάμαι το θέμα σου.Άρα είμαι μια χαρά.Εμείς κοντεύουμε να βγάλουμε άκρη κιόλας.

Το έχω οδηγήσει αρκετές φορές και ώρες το VFR και δεν με αρέσει κιόλας είναι Χ για εμένα.

Όσο για το τι θέλω,όπως το είπες Japan ,ροπή και χαμηλό κόστος κτήσης-χρήσης (προβλημάτων ),με ότι συνεπάγετε αυτό αν με πιάνεις.Γιατί θα γεμίσει χλμ. η μηχανή γιατί οδηγάω κάθε μέρα όλη μέρα σχεδόν ακόμα και με βροχές και χιόνια και με μείον που λέει ο λόγος μεταφορικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος

Αν δεν ασχολουντε με μηχανες τι περιμενεις να σε πουν; Τους ειναι εντελως αδιαφορο. Σκεψου τωρα να σε ρωταει εσενα μια γκομενα τι μαρκα βαφη να παρει. Της λες οτι και ετσι ειναι ωραια και ξεμπερδευεις.

Μπορεις να παρεις το επομενο μοντελο που ειναι με αλλαγμενα φαναρια, ομως φανταζομαι ξεφευγει σε τιμη.
    Ουτε μονστερ σ αρεσει;
    Κανενα χορνετ;
    Ε,ναι μόνο εγώ ασχολούμε και με ενοχλεί που δεν μπορώ να βγώ έναν καφέ να τα πώ με έναν άνθρωπο ή παρέα να με πεί γνωμές και να τα σκεφτώ και να πάρω απόφαση.
    Όχι,ούτε για πλάκα το Monster.

Γενικά είμαι μακριά από τα ευρωπαικά καθώς Japan-γαρ δεν θα βγάλει προβλήματα να έχω το κεφάλι ήσυχο έστω αυτό το 1 %.

1. Τα περισσότερα Triumph Street Triple, δεν έχουν ABS . Αλλά έχουν πολλά περιφερειακά,γύρω τους πολύ σημαντικά από όσες αγγελίες είδα ,έως 6.000€ περίπου.
    2. Το ΜΤ-07 όσο και να θέλω να το δώ test-drive δεν δίνουν,αλλά ακούω οτι είναι τάφος μπροστά στα άλλα άρα είναι μείον για εμένα.Αν δεν οδηγήσω όμως δεν θα ξέρω κατά πόσο και το θετικό 6250€ καινούργιο (και τσοντάρει και ο αδερφός μου όταν θα έρχεται Σαλόνικα,να το οδηγάει στο να το πάρουμε (καλό + αυτό).
    3. Το Kawasaki ΕR ας πούμε οτι το έχω σαν τελευταία επιλογή.
    4. Είδα και το CBR600F αλλά 2010+ και μετά μοντέλο έχει 1-2 αλλά η τιμή είναι αρκετά υψηλή και το κόστος / κατανάλωση θα είναι σαν το RR ,δεν θα είναι τόσο commute και πόλη.
    5. ΤDM δεν με αρέσει το θεωρώ παλιό στο στύλ του (γούστα αυτά) αλλά το Tracer πολύ καλό αλλά ακριβό για εμένα.
    6. CB600 Hornet ,με αρέσει πολύ γιατί είναι ίδιο με το CB1000R ,απο τιμές έχει διάφορα αλλά κρατάμε το να έχει C-ABS ,οπότε δεν θα με χαλούσε. Ωστόσο είναι πάλι 4Κ. Αλλά ροπή από τα χαμηλά νομίζω ;

Αυτά δεν ξέχασα νομίζω τίποτα.Τι λέτε με βάση την σειρά;

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    To Ηornet ειναι πανεμορφο και φουλ αξιοπιστο (τουλαχιστον μεχρι την προηγουμενη γενια) αλλα φυσικα του λειπει η ροπη χαμηλα σε σχεση με τα δικυλινδρα. Με αυτο που συνηθισες ομως (cbr) δεν νομιζω να σε πειραξει τοσο μιας και θα σου φανει πιο γεματο χαμηλα και πιο ανετο στην πολη, λογικα.
    Αμα μπορεις να παρεις κανουργιο το ΜΤ βεβαια καλυτερα να κινηθεις προς αυτη την κατευθυνση. Για το συγκεκριμενο Γιαμαχα δεν γνωριζω τιποτα. Αλλα ειναι ομορφο και καινουργιο! Κατι παραπανω θα ξερεις για να σκεφτεσαι την αγορα του.
    MADE IN JAPAN 日本製

Και εγω ειμαι της αποψης οτι αφου το θες για καθε μερα καλυτερα τζαπαν.

Εγω παντως θα ημουν μεταξυ mt-07, triumph και hornet. Και tdm αλλα αφου δεν σ αρεσει τ αφηνω απ εξω.
    Το καβα οντως καλο και τιμιο αλλα προσωπικα μου ειναι πολυ αδιαφορο εμφανησιακα.
    Αντιστοιχα αντι για cbr600f μπορεις να δεις το gsxf600.
    Αλλο γυμνο, το fazer8, περισσοτερη ροπη χαμηλα απο το 600 λιγο πιο δυνατο καλυτερο στησιμο και ομορφοτερο. Το προβλημα, οτι ειναι αντιεμπορικο.

Παλαιό μέλος
    To Ηornet ειναι πανεμορφο και φουλ αξιοπιστο (τουλαχιστον μεχρι την προηγουμενη γενια) αλλα φυσικα του λειπει η ροπη χαμηλα σε σχεση με τα δικυλινδρα. Με αυτο που συνηθισες ομως (cbr) δεν νομιζω να σε πειραξει τοσο μιας και θα σου φανει πιο γεματο χαμηλα και πιο ανετο στην πολη, λογικα.
    Αμα μπορεις να παρεις κανουργιο το ΜΤ βεβαια καλυτερα να κινηθεις προς αυτη την κατευθυνση. Για το συγκεκριμενο Γιαμαχα δεν γνωριζω τιποτα. Αλλα ειναι ομορφο και καινουργιο! Κατι παραπανω θα ξερεις για να σκεφτεσαι την αγορα του.
    Ακριβώς στην πόλη θα με βολέψει πιστεύω.

Από χλμ. γνωρίζουμε τι και πως αντέχει ή έχει σαν κατανάλωση ;

Απλά επειδή είναι καινούργιο το κοιτάω το ΜΤ-07 με ABS και 2 χρόνια εγγύηση όσο να'ναι σε τραβάει είναι και Japan ,πόσο σκάρτο να βγεί...

Και εγω ειμαι της αποψης οτι αφου το θες για καθε μερα καλυτερα τζαπαν.

Εγω παντως θα ημουν μεταξυ mt-07, triumph και hornet. Και tdm αλλα αφου δεν σ αρεσει τ αφηνω απ εξω.
    Το καβα οντως καλο και τιμιο αλλα προσωπικα μου ειναι πολυ αδιαφορο εμφανησιακα.
    Αντιστοιχα αντι για cbr600f μπορεις να δεις το gsxf600.
    Αλλο γυμνο, το fazer8, περισσοτερη ροπη χαμηλα απο το 600 λιγο πιο δυνατο καλυτερο στησιμο και ομορφοτερο. Το προβλημα, οτι ειναι αντιεμπορικο.
    Κάθε μέρα όλη μέρα,αν με κατάλαβες τον μήνα γράφω περίπου 2500 χλμ. χωρίς υπερβολές. Δε σταματάει ποτέ η μηχανή να δουλεύει.

ΜΤ-07 είπαμε τα + με βάση τιμή κτλ. ενώ με το Hornet μπορεί να μείνει και κάτι στην άκρη. Όσο για την Triumph δεν είναι Japan και την φοβάμαι χώρια οτι δεν με αρέσει και πολύ σαν μηχανή αλλά έχει πολλές αγγελίες με πολλά καλούδια πάνω σαν εξτρά μερικά έχουν ακόμα και αλλαγμένες αναρτήσεις σε Ohlins.
    Το GSXF το είδα,δεν με αρέσει.
    Το Fazer 800 συμφωνώ αντι-εμπορικό και δεν έχει και πολλά σε τέτοια τιμή μόνο Fazer 600 έχει και δεν μπορώ να πώ οτι με τρελαίνει η μηχανή σαν μηχανή και ομορφιά.

Το κακό είναι οτι CB600 Hornet με C-ABS (όχι χρυσό) δεν βρίσκω σχεδόν κανένα.

Το οτι δεν το βρίσκεις πρέπει να σε προβληματίζει. Είναι τόσο καλό που δεν το πουλάει κανείς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Το οτι δεν το βρίσκεις πρέπει να σε προβληματίζει. Είναι τόσο καλό που δεν το πουλάει κανείς.
    Ή τοσο μλκια που δεν το εχει παρει κανεις ωστε να το πουλησει κ ολας.

Μαλακία το Hornet? Εκτός του οτι όλοι το αποθεώνουν οδηγικά, επιστημονικες έρευνες* έδειξαν οτι οι κάτοχοι Hornet τείνουν να εχουν πιο πολλές και πιο ωραίες γκόμενες από του υπόλοιπους κατόχους άλλων μηχανών.

*αντροσυζήτηση σε καφετέρεια

Μαλακία το Hornet? Εκτός του οτι όλοι το αποθεώνουν οδηγικά, επιστημονικες έρευνες* έδειξαν οτι οι κάτοχοι Hornet τείνουν να εχουν πιο πολλές και πιο ωραίες γκόμενες από του υπόλοιπους κατόχους άλλων μηχανών.

Ναι ρε τρελε μην τσιμπας. Μια χαρα μοτορι ειναι.

Πετρο για χορνετ ή ΜΤ σε βλεπω...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Βασανιζεσαι άδικα.
    Ο δάσκαλος το έχει πει απο καιρό τώρα......
    ΟΛΟΙ με vstrom θα καταλήξουμε.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Ή τοσο μλκια που δεν το εχει παρει κανεις ωστε να το πουλησει κ ολας.
    Είσαι κακός!

έχω κανά 2 γνωστούς με ωράια μωρά πάνω στο Hornet

Κάτι τέτοιο με βλέπω και εγώ απλά πρέπει να δώ πιο μου κάθετε καλύτερα γιατί στην τελική.

Hornet = 4Κ ,103 άλογα,με C-ABS (αν βρώ)
    MT= 2K , 75 άλογα,με ABS,2 χρόνια εγγύηση και 0 χλμ. (γιατί δεν πρόκειται να πάω για μεταχείρο,όχι ότι έχει)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Βασανιζεσαι άδικα.
    Ο δάσκαλος το έχει πει απο καιρό τώρα......
    ΟΛΟΙ με vstrom θα καταλήξουμε.......
    χαχαχαχαχα λες; δεν θέλω προτιμώ να καταλήξω με την γκαύλα το tracer.

Παλαιό μέλος

Τωρα καταλαβα γιατι δεν σταυρωνω γκομενα με τον Ληστη.....

Εισαι σχετικα νεος ,με σχετικα αδειες τσεπες και σχετικα αβεβαιο μελλον (αν δεν κανω λαθος).

Αρα παμε σε μεσαια κυβικα,με χαμηλο κοστος συντηρησης για να κανεις και την δουλεια σου στην πολη.Τις πιστες και τα γουστα,προς το παρον,τα ξεχναμε.

Παρε κατι που δεν θα σου τιναξει τον προυπολογισμο στον αερα.Κλασσικα λοιπον το στρωμα για να σταματησεις να αγχωνεσαι.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι λέμε για να πάρουμε μηχανή? (γονείς κ.α)
    από kostaspax στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2010, 15:04
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2006, 17:12
  3. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2005, 17:32
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 18:37
  5. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18