Φίλε KRS από ενυδρείο θα έπινες νερό ? Από μπανιέρα ενώ πλένομαι ?
Τα ούρα μη τα φοβάστε, είναι από το πλέον δύσκολο στην απομάκρυνση σε ότι αφορά βιολογικούς καθαρισμούς, κοινός χύνονται παντού. Από την άλλη βρίσκονται σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Αυτό που μετράμε στο νερό είναι ecoli (και χημικά) και το ecoli δεν είναι από ούρα. Τέλος πάντων, γενικά να ξέρετε πως πολύ περισσότερο κινδυνεύεις από το να κάτσεις σε ξαπλώστρα ή στην άμμο (και ειδικά βρεγμένη) παρά να κολυμπάς δίπλα σε κάποιον/ κάτι που θεωρείς βρώμικο.
Σε μη οργανωμενες παραλιες παω με το σκυλο μου οταν τον εχω μαζι μου.
Μου την εχουνε πει πολλες φορες διαφοροι αγ@μητοι, γρυλιζω λιγο και τους περναει αμεσως. Αλλωστε πραγματικα πλεον εχω και το νομο μαζι μου.
Η θαλασσα δεν ανηκει μονο στον ανθρωπο! Τελεια και παυλα. Αντε μη τα παρω στο κρανιο!
Σας πειραζει ενα σκυλι και δεν σας πειραζει να πηγαινετε μαζι στην ιδια παραλια με 20.000 ανθρωπους και το νερο να βρωμαει σαπιλα και αντιηλιακο.
Επισης θα επινα ανετα απο τη δεξαμενη και ας μην ηταν καν εμβολιασμενα τα σκυλια! Δεν σιχαινομαι καθολου. Εχω ανοσοποιητικο συστημα.
Εχουμε ως ανθρωποι ξεφυγει τελειως απο τη φυση μας παντως και αυτο μονο σε κακο θα μας βγει!
MADE IN JAPAN 日本製
Εχθες ειχα παει για μπανιο εδω στο ναυπλιο στην παραλια στο κονδυλι,διπλα μου ενα παιδακι λεει στον μπαμπα του οτι θελει τσισα ,
φυσικα ο μπαμπας στα παπαρια του και το παιδακι τελικα μετα απο υποδειξη πηγε κατεβασε το μαγιο και τα εκανε στην θαλασσα.
Πιο διπλα ζευγαρι με ενα κοκερ που το σκυλακι που και που εμπαινε στη θαλασσα για να δροσιστει .
Εγω λοιπον με τι πρεπει να τα παρω ....;;;(φυσικα με το μπαμπα )
Το θεμα ειναι οτι εχουμε γινει πιο ζωα και απο τα ζωα και μας πειραζει ενα σκυλακι που κανει βουτια λες και η παραλια ειναι αποκληστικα για ανθρωπους και οχι εμεις που εχουμε γ @μησει ενα πλανητη
Είχα πάει το κροκοδειλάκι μου για μπάνιο…
Μέγα σφάλμα!
Γιατί το έχασα..
Δυο – τρεις ώρες και βάλε ψαροτούφεκο ..
Ποτέ δεν λείπει η χημική τουαλέτα από την σημαδούρα!