Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 168

Θέμα: οι ΑΛΗΤΕΣ κι ο ΕΝΦΙΑ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ρε φιλαράκι πλέον ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ οφειλή στην εφορία εκτυπώνεται έτσι. Άρα θεωρητικά όλοι μας οφείλουμε να πάρουμε υπολογιστή και εκτυπωτή. Ή να έχουμε πρόσβαση σε ένα τέτοιο.
    Συν το ότι οφείλεις να ελέγχεις "μόνος σου" τις οφειλές σου γιατί και ο λογιστής σου δεν είναι δυνατόν να ελέγχει όλους του τους πελάτες. Αδικία για τους γέρους κλπ κομμάτι πληθυσμού που είναι ατεχνολόγητοι, ναι. Αλλά κανείς επαγγελματίας δεν μπορεί να σώσει τον πλανήτη μόνος του. Αδικία οι φόροι; Ε ναι. Αλλά αφού έτσι είναι και υποθέτοντας ότι δεν είμαστε όλοι Πάνοι Καμμένοι και θα πληρώσουμε τον άδικο φόρο, αυτός που καλώς ή κακώς θα εργάζεται για να τυπώσει και θα τρώει ένα 5λεπτο περιμένοντας το τάξις να ανοίξει και θα ακούει και τα γαμισιάτικα που δεν ακούει ο υπουργός όσο περιμένει να τυπώσει, καλά θα κάνει κάτι να χρεώσει για τον χρόνο του, για το ρεύμα του, για τον υπολογιστή του, το ίντερνετ, το τόνερ. Το "ανήθικο" στην όποια χρέωση είναι το μαύρο έσοδο, αν δεν κόβει απόδειξη.
    Λόγια σωστά ειπωμένα. Είναι ακριβώς έτσι και καθόλου αλλιώς.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    στο δικό μου τον λογιστή πάντως θα πλήρωνες
    btw αύριο θα πάω από το γραφείο του να σας ανεβάσω φωτογραφίες με τους τιμοκαταλόγους που έχει

ΕΝΦΙΑ - 3 ευρώ (τόσο το χρεώνει)
    ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
    Ε9

και ότι λαλακία μπορείτε να φανταστείτε
    στην αρχή και εγώ του είπα "ρε λακαμά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ;"

όταν όμως μια μέρα προσπαθούσαμε να κάνουμε μια πεντάρα δουλειά και το τηλέφωνο δε σταμάταγε να χτυπάει και μπαίναν κάθε δύο λεπτά να τον ρωτήσουν, κατάλαβα πόσο δίκιο είχε...
    Το έχω δει το ίδιο έργο με φίλη και μέλος εδώ, λογίστρια. Πάει η πρηξαρχιδίαση στεφάνι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Το έχω δει το ίδιο έργο με φίλη και μέλος εδώ, λογίστρια. Πάει η πρηξαρχιδίαση στεφάνι.
    Δλδ να μη σας ρωτησουμε για καποια πληροφορια επι της ειδικοτητας σας;

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Δλδ να μη σας ρωτησουμε για καποια πληροφορια επι της ειδικοτητας σας;

Ναι ρε εγώ είμαι λάρτζ και δεν είμαι λογιστής, θα δώσω πλεροφορία δωρεάν. Τώρα αν βρείτε την χρέωση στα κοινόχρηστα που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Βέγγος, αυτό είναι άλλο.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    της εστειλα σημα με αυτο το θρεντ.. να δω θα μπει να βαλει τα πραγματα στη θεση τους??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    της εστειλα σημα με αυτο το θρεντ.. να δω θα μπει να βαλει τα πραγματα στη θεση τους??
    καλά ρε φίλε και ρουφιάνος είσαι και αργός χαχαχαχαχα

Θες να δεις να χύνεται αίμα έτσι??

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    λυπαμαι για οσους υποστηριζουν αυτη την αλητεια της αρπαγης των 10 ευρω απο τους γεροντους (για το κρατος και ενφια δεν συζητω) και τους ευχομαι να μην βρεθουν στην θεση αυτων των γεροντων που πληρωνουν 10 ευρω για φ/α με συνταξη ογα 320 ευρω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    λυπαμαι για οσους υποστηριζουν αυτη την αλητεια της αρπαγης των 10 ευρω απο τους γεροντους (για το κρατος και ενφια δεν συζητω) και τους ευχομαι να μην βρεθουν στην θεση αυτων των γεροντων που πληρωνουν 10 ευρω για φ/α με συνταξη ογα 320 ευρω.
    Ηλία δεν υποστηρίζω καμία αλητεία και καμία αρπαγή. Υποστηρίζω απλά ότι ένας επαγγελματίας πρέπει να αμείβεται για την δουλειά που κάνει. Τώρα πόσο και από ποιούς είναι άλλο καπέλο αλλά δεν μπορεί το κράτος να απολύει κόσμο από τις ΔΟΥ και να μετακυλίει τον όγκο του έργου που παρήγαγαν στον όποιο Ελ. Επαγγελματία και να απαιτούμε αυτός να μην αμείβεται.

Για τους ατεχνολόγητους ας το κάνει δωρεάν το κράτος, οι δήμοι οι κοινότητες. Μου θυμίζει την ιστορία του κοινωνικού κράτους πριν από 20 και βάλε χρόνια που υποχρέωνε το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας να μεταφέρει δωρεάν κάμποσες κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας και μία δρχ δεν έδωσε στην Ιδιωτική επιχείρηση που είχε αναλάβει το έργο αυτό. Όπως λέει κι ένας φίλος μου "πούστης με ξένο κώλο μια χαρά εύκολα γίνομαι"
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 24/09/2014 στις 20:42.

Ηλία δεν υποστηρίζω καμία αλητεία και καμία αρπαγή. Υποστηρίζω απλά ότι ένας επαγγελματίας πρέπει να αμείβεται για την δουλειά που κάνει. Τώρα πόσο και από ποιούς είναι άλλο καπέλο αλλά δεν μπορεί το κράτος να απολύει κόσμο από τις ΔΟΥ και να μετακυλίει τον όγκο του έργου που παρήγαγαν στον όποιο Ελ. Επαγγελματία και να απαιτούμε αυτός να μην αμείβεται.
    έλα ρε Μπιλ αφού είναι λαμόγιο έχων κατέχων και γρανάζι του συστήματος αρπαγής του λαϊκού πλούτου. στα διάλα που θέλει και λεφτά ο αλήτΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ο υπάλληλος του βενζινάδικου πληρώνεται για να εξυπηρετεί τους πελάτες του βενζινάδικου για βενζίνη, αέρα, λάδια, καθαριστήρες, υγρά ψυγείου και μπαταρίας και πλυστικό για τα τζάμια και ότι άλλο έχει το μαγαζί. Και είμαι σίγουρος ότι στην τιμή του λίτρου που χρεώνομαι είναι υπολογισμένα όλα αυτά τα έξοδα που λες ΚΑΙ το κέρδος του πρατηριούχου επί όλων αυτών. Στο εξωτερικό, τελευταία φορά που πήγα, αν δεν σε εξυπηρετούσε υπάλληλος είχες έκπτωση στην τιμή του λίτρου του καυσίμου.

Ο μηχανικός αν θέλει 5 ευρώ για να σκύψει να δει το τζαμάκι και υπάρχει κόσμος που τα δίνει, είναι εξίσου "θεούλης" με τον λογιστή. Πέντε ευρώ ίσως τα βγάζει όμως για να αλλάξει τα λάδια σε πέντε λεπτά, ξεβιδώνοντας απλώς μιά βίδα, ακόμα και αν τα βγάζει από την πώληση των αναλωσίμων του και δεν χρεώνει έξτρα εργατοώρα.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και όπως ξαναγράφτηκε, ΕΣΥ δουλεύεις τσάμπα; Δεν μιλάμε για να κάνεις μιά εξαίρεση, κατά κανόνα, δουλεύεις τσάμπα;
    βλεπεις τα πραματα μονοπαντα
    επειδη η δηλωση μου ειναι για τον λογιστη μου 10 λεπτα δουλεια και του ακουμπαω 30 ευρω αδιαμαρτυρητα χωρις αποδειξη, θα με χαλαγε αν μου ζητουσε λεφτα για 2 κολες Α4 εκτυπωμενες
    κι εγω εχω εναλλακτικη πολυς κοσμος δεν εχει
    δεν εχω κατι με τον κλαδο των λογιστων
    τα εχω με οποιονδηποτε αντιμετωπιζει τον αλλον σαν διερχομενο ευρω
    γιατι σε καποιον επαγγελματια που μου κανει μια μικρη εξυπηρετηση τσαμπα θα δωσω οτι μου ζητησει οταν χρειαστει
    σε αυτον που πρεπει παντα να μου παρει κατι για οτιδηποτε ασημαντο δεν ξαναπαταω
    δεν ειναι θεμα οικονομιας ειναι θεμα εμπιστοσυνης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μιας κι εγω ανοιξα το θεμα, μερικα λογια.

ναι ημουν φορτισμενος χτες, γιατι μου φανηκε παραλογο το ποσον για μια εκτυπωση ενφια.

καταρχας συγνωμη για την προσφωνηση "αλητες" επειδη σιγουρα θα υπαρχουν εδω μεσα και καποιοι λογιστες και δεν θαθελα να τους θιξω. με ολη την καλη διαθεση μου. ειναι ξεκαθαρο οτι προκειτε για τους 5-10 κακους επαγγελματιες που παντα αμαυρωνουν το οποιοδηποτε επαγγελμα.

και μια ενημερωτικη παραγραφο τωρα.

πλεον ολα τα δημοσια εσοδα εχουν ταυτοτητα συναλαγης. ενφια- εισοδημα- φπα- και οτιδηποτε αλλο εχουν το καθενα την δικη τους ταυτοτητα συναλαγης. η εκτυπωση ΔΕΝ ειναι απαραιτητη. μπορει ο καθενας να γραψει την ταυτοτητα συναλαγης σε ενα χαρτι χειρογραφα καθως και το ποσο της δοσης η του συνολου και με αυτο το χαρτι να παει οπου θελει να πληρωσει. καθως και το ειδος οφειλης μπορει να το αναφερει προφορικα. δηλαδη "θελω να πληρωσω φπα, οριστε η ταυτοτητα συναλαγης" δινει το χειρογραφο χαρτακι και ΤΕΛΟΣ. δεν υπαρχει περιπτωση να μην εξυπηρετηθει.

μια λεπτομερεια που δεν αναφερθηκε ποτες και καλο εινια να υπαρχει η ενημερωση και η απλη λυση στους μη εχοντες εκτυπωτη καθως και στις μεγαλες ηλικιες.

απολα τα παραπανω εξαιρουνται τα παραβολα οδηγησης και αλοδαπων. αυτα θελουν εκτυπωση απο εκτυπωτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΩΡΑ

Έχεις ανάγκη? Σε πηδάω.
    Προσφορά και ζήτηση κλπ κλπ...
    Φίλτατε κτήνε αυτή είναι η Ελληνική εκδοχή της ελεύθερης αγοράς που περιγράφεις.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

αργος γιατι ρε? προλαβες και την ενημερωσες πρωτος??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    αργος γιατι ρε? προλαβες και την ενημερωσες πρωτος??

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2013, 15:28
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 15:10
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2004, 19:09