Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 190

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οι ss χαθηκαν απ'τον δρομο γιατι μετακομισαν στο car.gr...

εγω ΔΕΝ χαιρομαι παντως με την δεδομενη κατασταση...οχι γιατι ειμαι απο τους λιγους που εχουν ss που κυκλοφορει...αλλα γιατι δεν μπορω να βρω κανεναν να "παιξω" στον δρομο οπως εκανα παλιοτερα...
    τ'αμαξια εχουν και αυτα ψοφησει αφου οτι δυνατο κυκλοφορει (σπανια πλεον) παει σαν κοτα γιατι σκεφτεται την βενζινη ή εχει κινηση και δεν μπορει ν'ανοιξει και να ακολουθησει...

το μονο που μενει ειναι να "μετριεμαι" με κανενα παπι καβαλωντας το 125... αλλα και αυτο χανει την πλακα του σιγα σιγα...:ZZZ:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οι ss χαθηκαν απ'τον δρομο γιατι μετακομισαν στο car.gr...

εγω ΔΕΝ χαιρομαι παντως με την δεδομενη κατασταση...οχι γιατι ειμαι απο τους λιγους που εχουν ss που κυκλοφορει...αλλα γιατι δεν μπορω να βρω κανεναν να "παιξω" στον δρομο οπως εκανα παλιοτερα...
    τ'αμαξια εχουν και αυτα ψοφησει αφου οτι δυνατο κυκλοφορει (σπανια πλεον) παει σαν κοτα γιατι σκεφτεται την βενζινη ή εχει κινηση και δεν μπορει ν'ανοιξει και να ακολουθησει...

το μονο που μενει ειναι να "μετριεμαι" με κανενα παπι καβαλωντας το 125... αλλα και αυτο χανει την πλακα του σιγα σιγα...:ZZZ:
    E μα μαλακίες...κατάντια... η λύση είναι να κατασκευάσουμε με φθηνά υλικά υπερεπιταχυντές αδρονιών, να δημιουργούμε σκουλικότρυπες και να βάζουμε κόντρες ποιος θα φτάσει πιο γρήγορα στα πέρατα του σύμπαντος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    E μα μαλακίες...κατάντια... η λύση είναι να κατασκευάσουμε με φθηνά υλικά υπερεπιταχυντές αδρονιών, να δημιουργούμε σκουλικότρυπες και να βάζουμε κόντρες ποιος θα φτάσει πιο γρήγορα στα πέρατα του σύμπαντος.
    εισαι μες στο μυαλο μου ρε Κωστη...

εισαι μες στο μυαλο μου ρε Κωστη...
    Γαμώ τα σκηνικά!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	time_warp.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	323542

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Γαμώ τα σκηνικά!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	time_warp.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	323542

μα αν δεν μπαινει και καμια "ψιλη" καθε τοσο, θα χαθει το οποιο ενδιαφερον εχουμε για τα 'ρδελα...
    αλλιως θα καταντησουμε να οδηγαμε ολοι αμαξια diesel 1000αρια που καινε και λιγοτερο και θα περιμενουμε καποιον φορτηγατζη να πεσει πανω μας και να απαλλαξει την παρουσια μας απο τον ματαιο τουτο κοσμο...

μα αν δεν μπαινει και καμια "ψιλη" καθε τοσο, θα χαθει το οποιο ενδιαφερον εχουμε για τα 'ρδελα...
    αλλιως θα καταντησουμε να οδηγαμε ολοι αμαξια diesel 1000αρια που καινε και λιγοτερο και θα περιμενουμε καποιον φορτηγατζη να πεσει πανω μας και να απαλλαξει την παρουσια μας απο τον ματαιο τουτο κοσμο...
    Σταύρο χρειάζεται και μια βουδιστική - Ζεν προσέγγιση... φέτος πήγα με δανεικό Scarabeo 300 όλη την Στερεά από βουνά και διασχίσαμε και τα Άγραφα (ναι με το scooter). Μια χαρά ήταν. Το concept παντελώς ακατάλληλο μηχανάκι έχει και αυτό τη χάρη του. Τώρα ψάχνω συμμετοχές για γύρο Ελλάδας αυστηρά από άσφαλτο με MX.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κάτσε ρε μαν, 250 ευρώ τέλη, τι έχεις κάνει το R1, χίλια οκτακόσα κυβικά;
    μαζί τελη και ασφάλεια εννοούσα μόνο που υπολόγισα ασφάλεια 6μήνου άρα βάλε άλλα 110=360 τα μαρούλια.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Μα αυτό ήδη γίνεται.....
    Και να θες να ανοίξεις μπορείς? Εγώ προσωπικά φοβάμαι τον καθένα γύρω μου μην κάνει καμιά μαλακία και με πετάξει εκτός την ώρα που θα είμαι πατητός....
    Και εγω αν δεν είχαμε κρίση, αν κρατούσε η τσέπη μου αν αν αν αν...... 1000cc+ θα έπαιρνα και κάθε βδομάδα θα άλλαζα λάστιχα....
    Τι να το κάνεις τώρα όμως?

Θυμάμαι είχα το παπί και 2 εβδομάδες πρίν το δώσω, κολλάει δίπλα μου τύπος κοντά στην ηλικία μου με astrea και "κυνηγιόμασταν" στην μισή Δημοκρατίας....
    Σταματήσαμε στο φανάρι και μου λέει: "ρε φίλε έχω να ανοίξω με άλλον άνθρωπο εδώ και 5 χρόνια πολύ μου χε λείψει...." Του λέω: "αδερφέ 2 χρόνια το έχω, 2η φορά άνοιξα" και φυσικά μείναμε κάγκελο και είπαμε σαν τον Αυλωνίτη: ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕ?
    Έτσι είναι δυστηχώς....
    Γεμίσαμε υβριδικά, diesel και κάθε λογής βιοκαύσιμο και μας φαίνεται πολύ η κατανάλωση του παπιού των 100 κυβικών............

Δλδ ρε σταυρο αν δεν εχει κοντρα δεν το ευχαριστιεσαι;

Τρατζικ......
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Τρατζικ......
    Είπε και ο πειρατής μαυρογένης, άναψε το τσιμπούκι του και σάλπαρε με το ιστιοφόρο του.
    Ρε μαλέα θα τρέξεις φέτος στο ράλλυ Αιγαίου με το φουζουρου???
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Είπε και ο πειρατής μαυρογένης, άναψε το τσιμπούκι του και σάλπαρε με το ιστιοφόρο του.
    Ρε μαλέα θα τρέξεις φέτος στο ράλλυ Αιγαίου με το φουζουρου???
    πουτσ@@@@@@@@@

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    2. Θα συμφωνήσω με ένα ποστ του Αρίστου κανα δυο σελίδες πριν.
    Κουλτούρα.
    Οι κάγκουρες πεθαίνουν ή όσο πάνε και λιγοστεύουν.
    Πριν κάποια χρόνια είχαμε κάγκουρες και τρέντυδες και τους υπόλοιπους νορμάλ.
    Μετά ήρθαν τα ίμο, μετά οι χίπστερ, και ποιός ξέρει τί μας ξημερώνει.
    Όταν πήγαινα εγώ λύκειο, αν ρώταγες σε πόσους αρέσουν οι μηχανές και μάζευες 10 πιτσιρικάδες και τους ρώταγες τί μηχανή θα γούσταραν, οι 5-6 θα σου έλεγαν ss, οι 3 ΤΔΜ ή στρώμα, και κανάς δυο τουμπανιασμένο παπί.
    Αν πας σήμερα, το μόνο που έχει μείνει ίδιο είναι το τουμπανιασμένο παπί. Οι υπόλοιποι ή βέσπα θα σου πουν ή μπέβερλυ.
    (εξαρτάται κι από την περιοχή βέβαια αλλά μιλάω για νότια προάστια που είμαι εγώ).
    για αυτό το αγαπάω αυτό το παιδί

επειδή το πρωί δε πρόλαβα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, να το πω κατάτι πιο αναλυτικά

καταρχάς να ξεκινήσουμε με το δεδομένο ότι τα μηχανάκια όσο πάνε και γίνονται όλο και πιο politically correct με το πέρασμα του χρόνου
    δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι άλλη αντιμετώπιση είχε από την ευρύτερη κοινωνία ο μοτοσυκλετιστής του 1985, με τον μοτοσυκλετιστή του 2014
    επίσης ένα άλλο μεγάλο ζήτημα είναι η πρόσβαση αφενός στην πληροφορία, και αφετέρου στην ίδια την πηγή
    μη ξεχνάτε ότι προ 20ετίας ούτε internet υπήρχε, αλλά ούτε καν η χρυσή ευκαιρία ;
    άραγε πως αλλάζαν χέρια οι μηχανές τότε ;
    εδώ θα ήταν καλό να βοήθαγε κάποιος μεγαλύτερος
    φαντάζομαι είτε μέσω εμπόρων, είτε από στόμα σε στόμα, μέσω παρέας...
    ο 20άρης λοιπόν του 1990, μέσα στην ταύλα για μηχανάκι τι θα αγόραζε ;
    κατά πάσα πιθανότητα ένα ZZR ή κάνα YZF, από αυτά που ερχόντουσαν με το κιλό από Άπω Ανατολή...
    φυσικά επίσης κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε κάποιον να του πει ότι το μηχανάκι μπορεί π.χ. να κοβόταν στη μέση, να σου έδινε τον στρόφαλο στο χέρι ή να έκαιγε 17 ανορθωτές τη βδομάδα
    μη ξεχνάτε πως η πηγή πληροφόρησης ήταν ο Κώστας και ο Γιάννης από την διπλανή παρέα στη καφετέρια...
    έτσι πάντα κατά τη γνώμη μου, φτιάχτηκε μια γενιά που "έμαθε" στα SS και όπως λέει και ο Σταύρος (όχι ο Devils, αλλά ο "μέντοράς" μου), τα μόνα που λέμε μηχανές είναι όσα έχουν φαίρινγκ και είναι γιαπωνέζικα

ο κόσμος άλλαξε, προχώρησε, οι ανάγκες διαφοροποιήθηκαν
    πλέον μηχανάκια δεν παίρναν μόνο όσοι τα γουστάραν ή όσοι θέλαν να το παίξουν "μάγκες"
    αρχίσαν να παίρνουν και οι κουστουμάτοι που για να πάνε κέντρο από τα ΒΠ θέλαν 2 ώρες να φτάσουν και άλλες 4 να παρκάρουν
    προφανώς τελικά το αγοραστικό κοινό διευρύνθηκε και δεδομένης και της "οικονομικής ανάπτυξης" (εδώ γελάμε, αλλά τέλοσπάντων χρήμα - έστω και ψεύτικο - κυκλοφόρησε) διευρύνθηκε κατά πολύ και η αγορά της μοτοσυκλέτας
    στα πλαίσια αυτά λογικό είναι να άλλαξε και ο χάρτης της κατοχής διτρόχων - ο δικηγόρος δύσκολα θα καβάλαγε NSR για να πάει στο γραφείο, προφανώς
    αν συμπεριλάβουμε σε αυτά και την υπερπληροφόρηση του internet (καλή ή κακή - άλλο θέμα πάλι αυτό), βγάζουμε, πάλι κατά τη γνώμη μου το τονίζω, το σημερινό μείγμα
    20άρης σημερινός, θέλει να πάρει μηχανή
    μπαίνει στο moto και διαβάζει
    εσείς τι λέτε, θα πάρει ποτέ gixxer ;
    θα έχει διαβάσει ότι:
    α) είναι δύσκολο να τιθασευθεί
    β) έχει 3πλά έξοδα για συντήρηση
    γ) καίει την διπλή βενζίνη από ένα άλλο μηχανάκι
    δ) κοπανάει παντού
    και ένα σωρό άλλα...

βάζεις και την οικονομική κρίση στο σέηκερ, και νομίζω είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε την απάντηση στο αρχικό ερώτημα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Τρατζικ......

δεν ειπα οτι δεν το ευχαριστιεμαι...(αναλογως βεβαια και σε τι δρομο εισαι και ποσο εχεις ορεξη)...

αλλα ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα να εχεις εναν "συναγωνισμο-ανταγωνισμο" ρε παιδι μου...
    ααααλλο κολπο εντελως να κανεις μια διαδρομη με εναν αξιο "παιχτη"...

και προσοχη δεν το βαζω μεσα στα στενα ορια της κοντρας σαν κοντρα και στην ανουσια κοκορομαχια που επιδιδομαστε εμεις τα αγορακια για να βρουμε το alpha male...
    αλλα για σκεψου...
    το ιδιο δεν γινεται οταν βρισκεσαι σε μια στριφτερη διαδρομη και εχεις "αξια παρεα"?
    το ιδιο δεν γινεται οταν βρισκεσαι στον δρομο για την δουλεια και τυχαινει τον ιδιο δρομο να τον κανει και ενα παρομοιο μηχανακι με το δικο σου και ο οδηγος να ειναι λιγο παραπανω απο το κανονικο "ενθουσιωδης"?

εγω παντως οποτε δω sm στον δρομο και ειμαι με το xr, ανοιγουν τα ματια μου...
    το ιδιο και αν δω κανεναν wannabe rossi με v-strom, tdm, versys και γενικα μεσαιο 2κ...
    τα ιδια και με το gixxer...

π.χ. τωρα που το σκεφτομαι, εχω να δω busa που ν'ανοιγει, πανω απο 2ετια...που πηγαν ολα τα busa (παλια, καινουργια) που κυκλοφορουσαν σαν τα παπακια καποτε...

Ναι, οπως το λες τωρα, μαζι σου

πουτσ@@@@@@@@@

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Ο υποψήφιος αγοραστής ψάχνει μια μηχανή που να τα κάνει όλα. Να είναι άνετη, να πηγαίνει σχεδόν παντού, να έχει ικανοποιητική δύναμη και να είναι σχετικά οικονομική...σε όλα. Οι supersport δεν κάνουν για τίποτα παρα μόνο να μπαίνουν πίστες και να πηγαίνουν για καφέδες να τις χαλβαδιάζουν οι υπόλοιποι. Βέβαια ο καθένας κάνει τις υποχωρήσεις του και επιλέγει με βάσει το πορτοφόλι του.

Συνήθως ομως όλοι αυτοί που έχουμε SS και ST μηχανές, εχουμε και ενα γαιδούρι για να καλύψει το μεγάλο κενό σε αυτά που προανέφερα.

Ασχετο αλλά θέλω να το αναφέρω. Ήμουν στην Πάτρα πριν κανα μήνα και παρατήρησα αυτό που λεει και ο φίλος "bros 650". Παντού παπιά, Scooter, μερικά mega scooter, και V-strom, TDM, GS! Αυτά!
    Ρωτάω ενα παλλικάρι αστυνομικό φίλο μου εκεί τι παίζει και μου απάντησε οτι πλεον οι μηχανές δεν είναι της μόδας. Μπορεί δηλαδη να έχεις CBR και να μην σε κοιτάξει ουτε μισή γκόμενα και να πιάσει συζήτηση με τον σκουτεράκια παρακάτω τι ωραίο μηχανάκι έχει. Δεν ξέρω αν σας "ενδιαφέρει" το σπόρ του καμακιού, αλλά γενικώς πολλοί προτιμούν αγοράζουν γκομενοπαγίδες μηχανές ότι και αν είναι αυτές. Βλέπε vespa, beverly κτλ.
    Και τζι ες 1200 αντβεντσουρ, δεξια βαλιτσα πανω, πολο μπλουζα, ρευ μπαν και μπριγιαντινη
    .............

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μαζεψα απο τον δρομο.
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:20
  2. alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
    από damien στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2010, 15:40
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 19:20
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε